Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba doktordan bağımsız olarak bazı araştırmalarım sonucunda medicananın embriyoloji laboratuvarının pek iyi olmadığını öğrendim. Bu işte laboratuvar gerçekten çok önemli. SGK raporu geçen başka hastaneler de vardır muhakkakKızlar selman bey veya kardeşinde tüp bebek deneyen var mı Sgk rapor çıkartıp orda geçiyormuş sanırm
Labaratuvar alanında nereyi önerirsinizMerhaba doktordan bağımsız olarak bazı araştırmalarım sonucunda medicananın embriyoloji laboratuvarının pek iyi olmadığını öğrendim. Bu işte laboratuvar gerçekten çok önemli. SGK raporu geçen başka hastaneler de vardır muhakkak
Biz Şişli memoriala gittik biraz maliyetli ne yazık ki ama bizim şiddetli erkek faktörü vardı ve güzel iş çıkardılar onun dışında Acıbadem’in de laboratuvarı iyi diye biliyorumLabaratuvar alanında nereyi önerirsiniz
Neler yapıldı erkek faktörüne dair bizimde erkek faktörüBiz Şişli memoriala gittik biraz maliyetli ne yazık ki ama bizim şiddetli erkek faktörü vardı ve güzel iş çıkardılar onun dışında Acıbadem’in de laboratuvarı iyi diye biliyorum
Öncelikle eşimi üroloji gördü 2-3 ay kadar ilaç kullandı sonra tedavimiz başladı. IMSI ile sperm seçimi yapıldı ve mikrienjeksiyon ile döllenme sağlandı. Beden 13 yumurta toplanmıştı 11 tanesi döllendi 9 tanesi de 5.güne gitti. Embriyo gelişimi embriyoskop ile 7/24 takip edildi. Biz pgt tercih ettik embriyolarımızdan 4 tanesi tamamen sağlıklı geldi en iyi kalitede olan transfer edildi çok şükür gebelik elde edildi.Neler yapıldı erkek faktörüne dair bizimde erkek faktörü
Semra hocadamı gitmiştiniz be kadara maaş oldu pekiÖncelikle eşimi üroloji gördü 2-3 ay kadar ilaç kullandı sonra tedavimiz başladı. IMSI ile sperm seçimi yapıldı ve mikrienjeksiyon ile döllenme sağlandı. Beden 13 yumurta toplanmıştı 11 tanesi döllendi 9 tanesi de 5.güne gitti. Embriyo gelişimi embriyoskop ile 7/24 takip edildi. Biz pgt tercih ettik embriyolarımızdan 4 tanesi tamamen sağlıklı geldi en iyi kalitede olan transfer edildi çok şükür gebelik elde edildi.
Benim doktorum Sevinç hocaydı orada Semra Kahraman sürekli hasta bakmıyor ama tüm hasta dosyalarına hakim ilaç başlama çatlatma iğnesi tarihi yumurta toplama transfer tarihi hepsinde son kararı Semra hoca veriyor. Beni bir kez muayene etti kendisi dosyama hakim olduğu çok belliydi muayene esnasında. Sevinç hoca izinli olduğunda diğer doktorlar yaptı muayenelerimi ben herkesten çok memnun kaldım açıkçası. İlaçlar genetik taramalar istenen testler palet ücreti hepsi totalde 300 bine mâl oldu bize. Biraz indirim yapıyorlar Dediğim gibi biz hem kendi genetik testlerimizi hem de tüm embriyolarımıza pgt yaptırdık bunlar maliyeti arttırdı ister istemez. Bu ücret herkeste farklı olabilir.Semra hocadamı gitmiştiniz be kadara maaş oldu peki
Sonuç ne oldu sizin pekiBenim doktorum Sevinç hocaydı orada Semra Kahraman sürekli hasta bakmıyor ama tüm hasta dosyalarına hakim ilaç başlama çatlatma iğnesi tarihi yumurta toplama transfer tarihi hepsinde son kararı Semra hoca veriyor. Beni bir kez muayene etti kendisi dosyama hakim olduğu çok belliydi muayene esnasında. Sevinç hoca izinli olduğunda diğer doktorlar yaptı muayenelerimi ben herkesten çok memnun kaldım açıkçası. İlaçlar genetik taramalar istenen testler palet ücreti hepsi totalde 300 bine mâl oldu bize. Biraz indirim yapıyorlar Dediğim gibi biz hem kendi genetik testlerimizi hem de tüm embriyolarımıza pgt yaptırdık bunlar maliyeti arttırdı ister istemez. Bu ücret herkeste farklı olabilir.
Pozitif çok şükür 8+3 oldum inşallah darısı başınızaSonuç ne oldu sizin peki