Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de son iki denememi Selman Bey ve Aysun Hanımın hastası olarak Medicana da yaptırdım ve yaklaşımlarını çok beğendim, ilki olumlu sonuçlandı fakat bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim. İkincisi ise olumsuzdu tekrar denemek için maddi manevi kendimizi toparlayınca birinci tercihim onlar, ama bu sefer embriyo seçiminde farklı yöntemlerin uygulandığı merkezleri de araştırıyoruz.
ıyı aksamlar canımm selman beye bende gıttım ama pekk memnun kalmadımm medıcanada mehtapp hanım varr bıde ona gıtt bencee..
selam arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum medicanada selman beye. cuma günü ilk randevum muayene için. arkadaşlar başarı şansı tam olarak ne acaba? bir de tek embriyoyla gebe kalan var mıbu hastanede?????????
Canım bildiğim kadarıyla mehtap hn aşağı katta normal gebelik takibi yapıyor.Tüp bebek takibi yaptığını zannetmiyorum..Bildiğim kadarıyla.ıyı aksamlar canımm selman beye bende gıttım ama pekk memnun kalmadımm medıcanada mehtapp hanım varr bıde ona gıtt bencee..
ben temmuz 2009 dan beri hastasıyım.Daha önce iki başarısız denemem var başka merkezde ve kararımı uzun araştırmalardan sonra Selman Beye karar verdim.Eşimde bende ilk görüşmeden menun kaldık.Denemem pozitif ikiz gebelikti.1 tane 8H ve 2 tane 2.kalite embrio ile hamile kalmıştım.Ancak 7 haftalıken bir bebeğimi diğerinide 27 haftalık kaybetmiştim.Gelişme geriliği oluştu ve genetik testlerinden kan pıhtılaşma çıktı.
Ben Selman beyden çok memnunum çok cana yakın iyi dinleyen daima güler yüzlü eşi Aysun hn da öyledir.Ben evimdeymiş gibiyim di.Ölü doğum yaptıktan sonra da benimle birlikte üzülmüştü Selman bey ve benim için seferber oldu.Tüm ekip ve hastanede psikoloji olarakta büyük destek gördüm.
Son denememde negatif oldu ve tekrar kurban bayramından sonra deniyeceğiz.Bu sefer co culture yapmak istiyor Selman bey..Eğer daha önce 2 başarısız tüp denemen varsa 2 embrio koyuyorlar..bilgine
geçmiş olsun canım yaa inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun canım. demekki aynı dönem başlayacağız tedaviye, bende ilk muayenemi cuma olacağım. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. belkide karşılaşırız hastenede kimbilir![]()
Sizin embrio seçiminde kafanıza ne takıldı paylaşırsanız sevinirirm..Ve hangi merkezleri düşünüyorsunuz?
Bende Medicanadan memnunum ama banada son denemem negatif olunca yapay rahim den bahsettiler.Co culture.Bende şimdi bunu araştırıyorum..
Ya siz hangi sebeplerden araştırıyorsunuz?Paylaşırsanız sevinirirm..
canım araştırmaların sonucunda neye karar verdin bilgilerini paylaşırsan sevinişrimEmbriyolarım çok iyi hatta süper görünüyor , ama bu görünüşte kalıyor sanırım. Genetik yapıları ile ilgili problem olduğunu düşünüyorum, eşimin de benim de genetik bir problemimiz yok , ama sonuç böyle oluyor işte. Embriyo seçimi ile ilgili PGT bir de CGH diye bir yöntem varmış ama o sadece Ankarada uygulanıyormuş duyduğum kadarıyla ve sperm seçimi ile ilgili çeşitli yöntemler var . Şimdi iyi bir genetikçi ile görüşerek (ama bu genetikçinin tüp bebek merkezleri ile irtibatlı birisi olmasını istemiyorum) karar merme aşamasındayım.
sonucunu merak ettim umarım olumlu geçmiştir.Hayırlısı olsunben varım byyy merhaba 2 kere tüp bebek denedim selman bey yaptı 3.yü dondurulmuşlarla denedim. pazartesi sonucumu alcam .merakla bekliyorum
selam arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum medicanada selman beye. cuma günü ilk randevum muayene için. arkadaşlar başarı şansı tam olarak ne acaba? bir de tek embriyoyla gebe kalan var mıbu hastanede?????????