Tüp Bebek Merkezleri Medicanada tüp bebek deneyenler buraya

arkadaşlar bende 3-5 gün içinde orda olucam.bizde başlıyoruz hyırlısı bakalım.anlatılan hikayeler çok kötü.allah bir daha göstermez inşallah.

herkese merhabalar,selman bey'le ben de geçen yıl görüşmüştüm.ilk görüşmemde bende kesinlikle olumlu izlenim uyandırdı.gerçekten ilgili bir dr.ayrıca orada murat bey var,o da çok ilgilenmişti.şimdi selman bey'e tekrar gitmeyi düşünüyorum.aşılama fiyatlarıyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap verirlerse sevinirim..

ben selman beyde tedaviye başladım şuan puregenla tedaviye devam ediyoruz ve herşey gayet iyi gidiyor yarın tekrar gidicem yumurta gelişimim takip edilecek şimdilik selman beyden çok memnunum kendisi gerçekten cok pozitif ve çok güler yüzlü bir doktor

merhaba ben yeni uye oldum ben orda ilk tup bebek denememi yaptim inan cok pisman oldum ilgisizlik coktu beni dinlersen iyi dusun ben orda yaptigim icin inan cok pisman oldum birdahada orda yapmam umarim insalalh ilk denemende olur tutar

merhaba ben orda denedim zaten dr murat ilgi gosteriyor selman beyi goremiyoruz zaten ben orda oldugum icin hic memnun kalmadim

Back
X