Medicane korkum.

Balkon ve cam önlerinde uçacak devrilecek saksı süs falan bırakmayın diğer insanlar için tehdit oluşturmasın da gerisi çok büyütülecek bir şey değil merak etmeyin.
Gereksiz evham yapıyorsunuz..

Medya abartır böyle şeyleri. Ama dışarıya çıkmayın kafanıza çatı, saksı, tabela düşer demek için uyarmak zorundalar :)

Cunku gelecek kasirga icin saatte 120 km diyor yani hicbir canli yuruyemeyecek , diaari cikamayacak , evde aç kalmamak icin onceden tedbirinizi alin gida ve su stoklayin diyor yetkililer

Eh bi Amerika gibi kasırga tecrübemiz yok sonuçta :)
İnşallah da olmasın aman..

İsim bile bulmuşlar. İzmir üzerinden gelecek diye Efe kasırgasıymış. Sadece Yunanistan'da etkili olursa Yorgo mu diyecekler acaba? :))

sakin kalın lütfen butun doğa olayları sızı bulacak diye birşey yok içinizi ferahlatın habire haber ızlemeyın...

Yunanistan zorba adini vermis , kasirgaya daha uygun bir isim , efe pek sevimli geliyor kulaga ama gercelten buraya gelirse yasanacaklar hic sevimli olmayacak maalesef

Chicago da yasarken hayatimda gormedigim bir kasırgaya sahit oldum.insanlar 1 saatlik kacis sonrasi gayet normal hicbir sey olmamış gibi gunluk rutinlerine devam etmişlerdi ben sudan cikmis balik gibi gezdim kac gun. Oralarda neler yasaniyor burda yarısi kadar bile etkisi olmuyor. Abartmayin.

Yunanistan zorba adini vermis , kasirgaya daha uygun bir isim , efe pek sevimli geliyor kulaga ama gercelten buraya gelirse yasanacaklar hic sevimli olmayacak maalesef

Doğa karşısında karıncalar bile daha şanslı bizden orası bir gerçek zaten. En aciz canlı insan aslında.
Bu doğal afetler her yıl daha da fazla olacak..

Öncelikle kaygılarınız için lütfen dr'a giderek terapi alın.

Medicane ile alakalı olarak da ben Güney Ege'deyim. Ya bizden girecekmiş, ya İzmir'den. Ne yapalım artık bisikletleri bağladım, saksıları verandaya aldım, ahşap kepenkleri kapattım. Kuru gıdalar tamam, nakit para tamam. Power bank'ler de dolu.

Bundan sonra yapacak hiç bir şey yok. Bekleyip neler olacak göreceğiz.

Not: Kızın okulu haftasonu okulunu iptal ettiğini mesaj attı az önce. Kasırga değil ama beklenen kuvvetli fırtına ve çok yoğun yağış.

korkunun ecele faydası yok. bence sanslı yerdesın cnm dıger ulkelerde endonezyada daha yenı 7.5 deprem oldu. gecen haftalarda amerıkada florence kasıırgası oldu. yanı ulkemızın durumuna bakacak olursak akdenız buyuk bır kasırga yaratmaz cunku bır okyanus degıl korkmaktan zıyade bılgı edının okuyun ne gibi zararları olabılır kategorısı nedır vs.

not: dunya ıle ılgılı bır meslekte calısıyorum

nikin kasırga adı ama aha haaaa

Ben de korkarım boyle olaylardan. Boyle olay olmasa bile evdeki karanliktan bile korkarım. Sizi cok iyi anlıyorum. Ben baska seyler düşünmeye calisiyorum genelde. Yas ilerledikçe korku azaliyor.

Doktora gorunmelisiniz. Universite doneminde sebebini bilmedigim sekilde buna benzer bir korku gelmisti bana da. Herkes niye guluyor ki olecegiz hepimiz, nasil insanlar bunu bile bile mutlu ki falan derdim. Kafayi yemek uzereydim. Aglama krizleri falan. Sabaha kadar uyuyamazdim. Annem doktora goturdu beni hatirliyorum. Ilac vermisti doktor. Sonra gecti hatta 1 ay surmedi bile. Ama doktor sart.

Konu sahibesi,
doğal afetlere yapacak birşey yok, insanlar önlemini almalı sonrası olacağına varır ama bu kadar çok paniklemek psikolojinizi etkiler, bir an önce korkularınız için uzman yardımı alın.

Bu arada evet acil kodlu kasırga alarmı veriliyor günlerdir, Ege'deyiz kasırga bize doğru geliyor ama Pazar akşamı hava şartları düzelecek deniyor, olacaksa olacak, evlerimizde oturur geçmesini bekleriz, mühim olan sokaktaki hayvanlara, evsizlere birşey olmaması.

Kesinlikle psikoloğa gidin. Paranız yoksa bile belediyelerin merkezleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…