- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Akıl nasıl atlatılıyor?Akil atlattim korkudan.
Aklim çikti, korktumun Orducası.Akıl nasıl atlatılıyor?
Cunku gelecek kasirga icin saatte 120 km diyor yani hicbir canli yuruyemeyecek , diaari cikamayacak , evde aç kalmamak icin onceden tedbirinizi alin gida ve su stoklayin diyor yetkililer
Yunanistan zorba adini vermis , kasirgaya daha uygun bir isim , efe pek sevimli geliyor kulaga ama gercelten buraya gelirse yasanacaklar hic sevimli olmayacak maalesefEh bi Amerika gibi kasırga tecrübemiz yok sonuçta :)
İnşallah da olmasın aman..
İsim bile bulmuşlar. İzmir üzerinden gelecek diye Efe kasırgasıymış. Sadece Yunanistan'da etkili olursa Yorgo mu diyecekler acaba? :))
Yunanistan zorba adini vermis , kasirgaya daha uygun bir isim , efe pek sevimli geliyor kulaga ama gercelten buraya gelirse yasanacaklar hic sevimli olmayacak maalesef
Bir ihtimal daha var: Kasırga yön değiştirip İç Anadoluya doğru ilerleyebilirmiş....Hayir , sadece sahil seridi , deniz uzerinden geliyor
Arkadaşlar oldum olası doğa olayları çok dikkatimi çekmiştir. 3 yil önce çok agir bir kaza gecirdim. Ölümden döndük ailemle. O günden beri ölümden korkar oldum cok fazla. Geceleri uyanirim deprem oldu sanirim. En cok depremden korkuyorum. Gecen sene istanbulda yasanan dolu faciasinda otobüsteydim. Otobüsün icine su doldu. Dolu camini kirdi. Akil atlattim korkudan. Simdi ülkemize bir kasirga yaklasiyormus bilmiyorum haberiniz var mi? Ben bunu duydum dün gece aklimda hep kasirga var. Sürekli takip ediyorum nerede diye. Gece en ufak rüzgardan tedirgin oldum. Korkuyorum benim ailemina basina bisey gelecek diye. Cok evhamli oldum ne yapmam gerekiyor. Biliyorum kasirga egeyi vuracakmis. Ama istanbula da gelebilirmis. Rabbim egedekilere yardim etsin... afad video yayinlamis izleyin mutlaka. Elektrik kesilebilirmis. Erzak mutlaka olsun evinizde. Bir de ben bu durum icin psikologa mi gitsen acaba? Her böyle olay oldugunda korku ve tedirginlikten ölüyorum...
zam gelecek ya ondandır aha haaagida stogu neden onu bi anlamadim ben aydinlatabilirmisiniz
yohhh angaralılar olarak istemiyoruz biz kalsın İstanbul civarında hatta orası da olmaz yunanıstan da kalsın kimseye de zarar vermesin yaBir ihtimal daha var: Kasırga yön değiştirip İç Anadoluya doğru ilerleyebilirmiş....
O ihtimali hic okumadimBir ihtimal daha var: Kasırga yön değiştirip İç Anadoluya doğru ilerleyebilirmiş....
Tabii bir sürü ihtimal var Ankaraya kadar gelmez belki. Can kaybı olmadan ve en az hasarla atlatırız inşallah.yohhh angaralılar olarak istemiyoruz biz kalsın İstanbul civarında hatta orası da olmaz yunanıstan da kalsın kimseye de zarar vermesin ya
nikin kasırga adı ama aha haaaaChicago da yasarken hayatimda gormedigim bir kasırgaya sahit oldum.insanlar 1 saatlik kacis sonrasi gayet normal hicbir sey olmamış gibi gunluk rutinlerine devam etmişlerdi ben sudan cikmis balik gibi gezdim kac gun. Oralarda neler yasaniyor burda yarısi kadar bile etkisi olmuyor. Abartmayin.
Arkadaşlar oldum olası doğa olayları çok dikkatimi çekmiştir. 3 yil önce çok agir bir kaza gecirdim. Ölümden döndük ailemle. O günden beri ölümden korkar oldum cok fazla. Geceleri uyanirim deprem oldu sanirim. En cok depremden korkuyorum. Gecen sene istanbulda yasanan dolu faciasinda otobüsteydim. Otobüsün icine su doldu. Dolu camini kirdi. Akil atlattim korkudan. Simdi ülkemize bir kasirga yaklasiyormus bilmiyorum haberiniz var mi? Ben bunu duydum dün gece aklimda hep kasirga var. Sürekli takip ediyorum nerede diye. Gece en ufak rüzgardan tedirgin oldum. Korkuyorum benim ailemina basina bisey gelecek diye. Cok evhamli oldum ne yapmam gerekiyor. Biliyorum kasirga egeyi vuracakmis. Ama istanbula da gelebilirmis. Rabbim egedekilere yardim etsin... afad video yayinlamis izleyin mutlaka. Elektrik kesilebilirmis. Erzak mutlaka olsun evinizde. Bir de ben bu durum icin psikologa mi gitsen acaba? Her böyle olay oldugunda korku ve tedirginlikten ölüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?