• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medikalpark doc.dr ulun ulug

• Konu Sahibi Konu Sahibi bril
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bril

Kün fe yekün...
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
3.206
1.212
248
Arkadaslar mrb tup bebege baslicaz medikalpark ulun ulugdan randevu aldm giden tecrubelerini anlatablirmi lutfen

Merhaba bend eulun hocayı düşünüyorum yada umut tup bebegi siz gorustunuzmu hocayla

Merhaba, ben geçtiğimiz ay ulun hocayla tedavi oldum. Çok şükür olumlu sonuç aldım. Ben hastaneye Profesör tek doktor diye gitmiştim, Karşıma ise mütevazi ve çok samimi bir adam çıktı. İyi ki onla başlamışız, zaten daha sonra araştırınca alanında gerçekten çok iyi olduğunu çğrendim

Merhaba, ben geçtiğimiz ay ulun hocayla tedavi oldum. Çok şükür olumlu sonuç aldım. Ben hastaneye Profesör tek doktor diye gitmiştim, Karşıma ise mütevazi ve çok samimi bir adam çıktı. İyi ki onla başlamışız, zaten daha sonra araştırınca alanında gerçekten çok iyi olduğunu çğrendim
Bende gttm canim ck memnun kaldm bz tup bebek tedavisini henuz baslamadk ama ilac tedavisi goruyrm su anda ama insallah haziranda tup bebege baslicaz ins benimkide olumlu olur allah kucagna almayi nasip etsn

Merhaba bend eulun hocayı düşünüyorum yada umut tup bebegi siz gorustunuzmu hocayla
Evet canim ck memnn kaldim dedgm gbi henuz tup bebege basladk o oyle onerdi ilac kullaniyrm su anda haziran gbi hdicez ins o kadar iyi bi doktor ki anlatamam

Canim ya ne sorucam ilk defami gttm muayne ucreti ne kadr vrrdn

Biz SGK üzerinden gitmiştik canım. Kocam ilgilendi beni karıştırmadı pek, stress olmasn dedi. Öncesinde destekleyici tedavi verdi hem bana hem de eşime. Sadece 3 kez takip etti ultrasonla, ilaçları hemşiresi anlattı.
Yumurta toplamayı ve transferi kendisi yaptı. Kısmet yüzümüze güldü, ilk seferde oldu. Darısı sizlerin başına

Biz SGK üzerinden gitmiştik canım. Kocam ilgilendi beni karıştırmadı pek, stress olmasn dedi. Öncesinde destekleyici tedavi verdi hem bana hem de eşime. Sadece 3 kez takip etti ultrasonla, ilaçları hemşiresi anlattı.
Yumurta toplamayı ve transferi kendisi yaptı. Kısmet yüzümüze güldü, ilk seferde oldu. Darısı sizlerin başına
Aynen banada oyle anlatyi canim bzede destekleyici ilaclar yazdi esime 1 tane bana 6 tane ins bizimde yuzumz guler ckmemnun kaldim sureci anlatirmisin sen istanbuldamsn

Kusura bakma canım geç farkettim. Evet istanbuldanım Avrupa yakasında olduğu için Bahçelievler'i seçtik nette dolaşınca kafa çok karışıyor. Şansıma ulun hoca karşıma çıktı. Zaten tecrübesi belli. Transfer sonrası hadi hayırlı olsun sen annesin diye yanaklarımdan tuttu. Tedavi 15 günde bitiverdi. Şimdi devamlı ilaç kullanıyorum. Kalçadan iğne fitil falan

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı başımıza olsun :)

Kusura bakma canım geç farkettim. Evet istanbuldanım Avrupa yakasında olduğu için Bahçelievler'i seçtik nette dolaşınca kafa çok karışıyor. Şansıma ulun hoca karşıma çıktı. Zaten tecrübesi belli. Transfer sonrası hadi hayırlı olsun sen annesin diye yanaklarımdan tuttu. Tedavi 15 günde bitiverdi. Şimdi devamlı ilaç kullanıyorum. Kalçadan iğne fitil falan
Benimde halam orda yaptirdi tupbebek ilk denemede tuttu ama o ayse jane ye yaptrdi ben kirklarelinde yasiyrm muayne icin gttm o yzden ulun beye gttm ama ck memnun kaldim istedign zaman telefonla ulas bana dedi ck sevecen bi doktor ins benimde tutar hayrlisiyla

Benimde halam orda yaptirdi tupbebek ilk denemede tuttu ama o ayse jane ye yaptrdi ben kirklarelinde yasiyrm muayne icin gttm o yzden ulun beye gttm ama ck memnun kaldim istedign zaman telefonla ulas bana dedi ck sevecen bi doktor ins benimde tutar hayrlisiyla
İnş Rabbim kim istiyorsa nasip etsin sizde ki sıkıntı ne canim bizde sperm sayisi az bende ulun hocayı çok istiyorum benimde arkadasin gorumcesi nin 8 sene olmaması bir çok deneme yapmış olmamış ulun hocada ilk denemede tutmuş nasip tabiki ama başarılar bu bir gerçek ...

İnş Rabbim kim istiyorsa nasip etsin sizde ki sıkıntı ne canim bizde sperm sayisi az bende ulun hocayı çok istiyorum benimde arkadasin gorumcesi nin 8 sene olmaması bir çok deneme yapmış olmamış ulun hocada ilk denemede tutmuş nasip tabiki ama başarılar bu bir gerçek ...
Bizimki sebepsiz inferilite canim hic bi problem yk degerlerimiz guzel esiminde benimde ulun beyde dedi rabbim nasip ederse ben vesileyim dedi bakalm haziran gbi dusunuydk ama ramazan griyo ya araya blmiyrm napcaz

Canim bsey sorucam sana bize 7500 dediler paket fiyatini bunun haricinde test yaptirrisa icinde degl dediler sana paketn disinda herhangi bi test falan yaptilrmi

Canim ne desem yalan olur suan hiç fiyati bilmiyorum rapor geçtiğini biliyorum sadece daha görüşmedik iki embiriyo mu koyuluyor ben bi kere marmaradami denedim memnun kalmadım kesinlikle böyle canim

ulun bey harika bir doktor ve oldukça tecrübeli evet.... benimde denemelerin kendisinde oluyor tuttu ama düştü malesef şimdi yine ulun beye gidicem olumsuz bile olsa vazgeçmem çünküü gerçekten işini çok iyi yapıyor atlamıyor hiç birşeyi.. herşeyden önce hastasını düşünen bi doktor

sizin sorununuz neydi? rezerv azlığımı?

ulun bey harika bir doktor ve oldukça tecrübeli evet.... benimde denemelerin kendisinde oluyor tuttu ama düştü malesef şimdi yine ulun beye gidicem olumsuz bile olsa vazgeçmem çünküü gerçekten işini çok iyi yapıyor atlamıyor hiç birşeyi.. herşeyden önce hastasını düşünen bi doktor
Canim sana sorum olucak smdi sen tup bebek tefavisini basladgn gunfen itibaren kac defa dpktora gdiysn ben istanbul disindan gelicemde o yzden bunu ck merk ediyrm

Back
X