Medikalpark doc.dr ulun ulug

• Konu Sahibi Konu Sahibi bril
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz SGK üzerinden gitmiştik canım. Kocam ilgilendi beni karıştırmadı pek, stress olmasn dedi. Öncesinde destekleyici tedavi verdi hem bana hem de eşime. Sadece 3 kez takip etti ultrasonla, ilaçları hemşiresi anlattı.
Yumurta toplamayı ve transferi kendisi yaptı. Kısmet yüzümüze güldü, ilk seferde oldu. Darısı sizlerin başına
Kaça yapıldı tüp bebek arkadaşım

Kmyasal gebelk yasadm ama sonra kendiligmden kaldim ama mukemmel bi doktor mukemmel bi ilgi

ücretler hastanenin nasıl... birde pgt filan yapıldı mı? dondurulmus var mı? bide kendılıgınden hemen bır sonrakı ay mı kaldınız...allah tamamına erdırsın ıns

ücretler hastanenin nasıl... birde pgt filan yapıldı mı? dondurulmus var mı? bide kendılıgınden hemen bır sonrakı ay mı kaldınız...allah tamamına erdırsın ıns
Hastaneyle hic bi alakaniz yk aslinda ucreti kendi klinignde verdik 5500 ilaclarm 3600 tuttu cnku vucudum ignelere direndi yksa 2500 tutuyoms pgt nedir bilmiyrm su anda 2 dondurulmusum var onun icin hastaneye 620 tl yatirdik bir sonraki adetmde kendiligmden kaldim amn rabbm herkese nasip etsn kliniği bagdat caddesinde oraya gttm sadece yumurta toplama ve transfer hastanede oldu bide ilk gorusme ama isteyen ulasim zor olan hastanedede devam ediliyo benm ailem istanbulda yasadigi icin sorun olmadi karsiya gttm cok guzel bi ekip kendi hemsiresi ve sekreteri var herhangi bi sorunda onlar ilgileniyo toplann yumurtalarla ilgili blgiyide kendi hemsiresi veriyo hastanede bile daha iyi ilgileniliyo

Back
X