merhaba arkadaslar.yeni üye oldum.Bende beylikdüzünde hangi hastane ve doktor iyi araştırmaya çalışıyorum.medilife da yakında doğum yapan varmı hangi doktoru önerirsiniz.yardımcı olacak arkadasa şimdiden tşkler
arkadaşlar senem hanımın ultrasyon aleti son model onda duydum ben diğerleri deil gördüğüm kadar ondna duyulmamştır ama senem hanımın süper aleti vede çoğun ayın 25 inde açılıyo reandevuları aklınızda bulunsun eski bi hastası olarak çok özeldm onu
Kafam o kadar karıştı ki anlatamam
Senem Aras'tan memnun olanlar çoğunlukta sitedeki araştırmalarıma göre ancak hastaneden memnun olmayanlar var
Medicana Aslı Hanım'a gidecektim ama Senem Hanım'a giden bir yakınımdan da tavsiye aldım fikir değiştirdim, umarım memnun kalırım bende.
merhaba senem hanıma gittinizmi gittiyseniz memnun kaldınız mı bende gidicemde bi sormak istedim ben ahmet beye ve selda hanıma gittim daha önce ikisindede istenmeyen şeyler yaşadıgım için degiştirmek istiyorum senem hnm. 8.haftadan sora git 1ay sonra gel dedi o arada bebeğim karnımda ölmüş hiç hberim olmadı öylesini bi kontrole ahmet beye gitmek istedim oda kürtaj etti beni:) şimdi senem hanıma gitmek istiyorum umarım iyidir ve gebeligimde bebegimde saglıklı gelişir inş.hepimizi muradımıza ereriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?