Burcu hanımdan memnun kalmadın sanırım :1no2: öyle mi?
canım sana şöyle söylim aynı araştırmayı ben de yaptım.beylikdüzünde gidebileceğim bi kolon bir de medi life vardı.ama bana medilife yakın olduğu için oraya başladım önce ilk doktorum selda hanım oldu hamile kalmadan öncede kontrol için gitmiştim zaten. tatlı bir bayan ama ne tansiyon ne kilo kontrolümü yapmadığı için tedirgin oluyodum.senem hanıma gelince çok tavsiye edildiğini biliyorum ama randevu almak bir sorun 1 ay önceden alıyosun ve de sadece haftaiçi 4 5 saat hastanede.ben bunlarla uğraşmamak için burcu hanıma devam ettim şuanda da çok memnunum umarım böyle de doğumumu da yaparım. işte bu kadar:)) umarım istediğin gibi içine sinen bir doktor bulursun.
Beylikdüzü kolon hastanesi nasıl bilgisi olan varmı?
merhaba grafikim bir arkadaşım gidiyordu kolon hastanesine kız 3 sefer gitti 3 gidişinde de 3 ayrı dr.la görüştü ilk dr.tağini çıkmış diğeride öle olmuş 3.dr.da arkadaşım beğenmedi ve değiştirdi yani dr.lar çok değişiyormuş ama buda hamilelik 9 ay süren bi yolculuk sen her seferinde derdinmi anlatacaksın dr.na seni tanıması çok önemli bende ilk 3 ay avcılar hospital nil hanıma gittim ama yoğun bi dr.olduğu için benimle yeterince ilginenemediğini düşündüğüm için vazgeçtim 4.ayımdan itibaren medilife burcu betül kazdal hanıma gidiyorum ve gerçekteeeen çook memnunum her ayrıntıyı tek tek anlatıyor suyun miktarından bebebiğin beynindeki suya kadar herşeyi anlatıyor ben çok mmemnunum inşallah doğumumada o girer ben ona güveniyorum allahın izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?