• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medipol bagcilar sevinc hanima gidenler

Ben gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum siz orada mı tüp bebek yaptınız
Evet 19 haziran transferim oldu beklemedeyim su an 28 i test günüm . Bahceciye gidiyordum bi anlik karar değiştirip eve yakin diye medipole gittim pek arastirmadan sevinc hanima .su ana kadar iyi gittik artik sonuc ne olur bilemiyorum dogal siklusta transferi yapti

Evet 19 haziran transferim oldu beklemedeyim su an 28 i test günüm . Bahceciye gidiyordum bi anlik karar değiştirip eve yakin diye medipole gittim pek arastirmadan sevinc hanima .su ana kadar iyi gittik artik sonuc ne olur bilemiyorum dogal siklusta transferi yapti
Bende gittim görüştüm dondurma işlemi yapmıyorlar yumurta toplayıp bakıp duruma göre trasfer yapıyormuş hemen öyle demişti bana

Medipol Bağcılar hastanesi açıkçası bana pek güven veren bir yer değil. 2020 senesinde dış gebelik geçirdim acillik oldum, 2 tane doktor dış gebelik geçirdiğimi anlamadı saatlerce uğraştılar gene anlamadılar, sonra "şimdi eve git sabah gel kürtaj yapalım kanaman olursa gece ararsın" dediler.. sabaha karşı 5 de kanamam oldu hastaneyi aradık doktordan aldığım cevap "saat 8-9 a kadar bekle öyle gel nöbet değişiminden sonra diğer doktor yapar işlemi".. Sonrasındaysa devlet hastanesine gittim dış gebelik teşhisini koymaları 10 dakika sürdü saat 8 de ameliyat masasındaydım :)

Hayir ne alaka benimki donduruldu yumurta toplarken polip olustu hormonlardan kaynakli opu sonrasi polip ameliyati oldum ikinci ayda transfer oldu rahim de dinlenmis oldu.

Medipol Bağcılar hastanesi açıkçası bana pek güven veren bir yer değil. 2020 senesinde dış gebelik geçirdim acillik oldum, 2 tane doktor dış gebelik geçirdiğimi anlamadı saatlerce uğraştılar gene anlamadılar, sonra "şimdi eve git sabah gel kürtaj yapalım kanaman olursa gece ararsın" dediler.. sabaha karşı 5 de kanamam oldu hastaneyi aradık doktordan aldığım cevap "saat 8-9 a kadar bekle öyle gel nöbet değişiminden sonra diğer doktor yapar işlemi".. Sonrasındaysa devlet hastanesine gittim dış gebelik teşhisini koymaları 10 dakika sürdü saat 8 de ameliyat masasındaydım :)
Bende raporlu devletten geçiş yaptım donma ile transferi pek tavsiye etmiyorlarmış mı ne yanlış değilse öyle hatırlıyorum Mart'ta gitmiştim ön görüşmesine benden yeniden hsg istedi t şekli çıktı yapışıklık çıktı onlarla uğraşıyorum şuan tekrar bi görüşmesine gitmedim gidemedim henüz

Dr adına bende çok bilgi sahibi değilim çevreden 1 2 kişi tavsiyesi üzerine gittim

Tup bebek bölümünde mi oldu bunlar kadin dogum doktorunda mi

Back
X