- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
merhaba arkadasalr. epeydır bu gurupta yazmıyorum. mustafa bey 2015 yılında medıpolde bana hısteroskopı yaptı ve evet bana hısteroskopı ozaman gereklıydı. 3 doktora gıttım 3 ude hısteroskopı demıstı.. neyse sonrasında 1 yıl gebe kalamadım. ilkkez tup e yoneldıgım ay kendılıgımden kaldım kımyasal oldu.. hsg cekıldım...sekıl gayet guzeldıçartık sordugum 3 doktorda rahıjm ıcın hısteroskopıye gerek yok dedı... ama acet 2.hısteroskopı sart dedı.. dıger 3 buyuk merkezden gelen gerek yok secenegıne ınanarak 2 kere tup denedım.. fakat 1 i kımyasal 2 .negatıf oldu... ısın uzucu kısmı gayet koaky vakaydım.morfolojı 0.. pco baslanıgıcım varmıs ama ben duzenlı adet olurum 24 gunde bır..tahlılderde d vıtamını ferrıtın dısıdnakıler normaldı... 5 gun emb konuldugu haldee cıfter cıfter... neysee sımdı negatıfı alınca.. bana acgh yapılmalı dıyorlar. eks orunun emb genetıgınde oldugunu soluyor yıne 3 ayrı merkez 3 ayrı doktor ( bahcecı de dahıl - medical pakrt da ... ) neyseee ben ama hala kararsımım.. hısteroskopı gerek yok deselerde ..yaptırmalımıyımm?????? ısım garıbı bızım genetık testlerımız temız.... bu cocugun nasıl bu kadar geentıgı bozuk oluyıorda tutmuyor..
çok zor bı durum 3. tedaıye aynı doktorla mı ?baska doktor ve emrkezle mı? yoksa hısteroskopı ıle mı devam etmelıyım bılmıyorum..
hee bı de cd56 dıe kanırlanmamıs bır deegrım yuksek cıktı. yanı rahım emb aıtıyormus..serum tedavısıde uygylandı yıne sonuc 0
geçmiş olsun cnm. başka bir doktora daha görünsen nasıl olur acaba? rahimde şekil bozukluğu yoksa ve herşey yolundaysa neden bir daha histeroskopi olasın ki. bunun kararını takibini yapan doktorla vermen en doğrusu olur. ben mustafa beyin hastasıydım. zaten kendisine görünmüşsün. hamilelik takibimi başka bi dr yaptı aynı zamanda tüp bebek doktoru sana o doktorumu tavsiye ederim.