Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

aminnn canım kızıyorum kendime bazen hemen şükür ediyorum sonra da

Tabi canım halimize şükürler olsun.
Zaman zaman dört duvar arasında kalmanın verdiği sıkıntıyla patlıyoruz normal ama bu patlama hamilelikle ilgili değil tabi.
Eşinle hafta sonları çıkıp dolaşın arabayla, bir çay bahçesine gitmek bile insana çok iyi geliyor.

Tabi canım halimize şükürler olsun.
Zaman zaman dört duvar arasında kalmanın verdiği sıkıntıyla patlıyoruz normal ama bu patlama hamilelikle ilgili değil tabi.
Eşinle hafta sonları çıkıp dolaşın arabayla, bir çay bahçesine gitmek bile insana çok iyi geliyor.

her hafta sonu genelde hastanedeyiz ya da başka bişey çıkıyo zaten bide halsizliğim vardı yeni yeni azaldı çok şükür

merak ediyorum seni nasılsın arkadaşım haberdar et sen tüp bebek tedavisine başlamıştın nasıl hamilelik olmuş hala anlamadım hormon yanıltmasımı acaba inşaALLAH sağlığına bir şey olmadan atlatırsın canım yaaa:26::26::26::26:

canım önce benim adetim gelmedi dr gitim duplasyonmuydu neydi onu kullan gelir dedi .bende kullandım adet gelince tedaviye başlıyacaktık ama adet gelmedi 1 hafta sonra ne olur olmaz diye test yaptım cift cizgi kanda bakıldı 500 dr keseyi göremedi dış gebelik dede sonra 1 hafta sonra gel dedei kanda baktı 10 ilacları kes biyokimyasal gebelık dedi anlayacağın benim dr birde docent bir işe yaramaz o yüzden şimdiki hedefım ankara beni en cok ne üzdü biliyormusun kendi kendime hamıle kalmıştım ve mucizem diye seviyordum ama elimden akıp gitti toparlanması cook güç ama ne gelir elden kalbimdesin ne olur tedavinın her aşamasinı bana yaz olurmu ben burda olsamda yaz olmasamda ben seni cep tel takip ediyorum ama inan yazacak derdımı anlatacak güçüm yoktu ben yılbaşından sonra başlıyacağım tedaviye o yüzden her aşamasını ne olur yaz sen kan sulandırıcı kulanıcakmısın bana hemen başlamıştı dr sen ce coook erken başlandı mı ki acaba birde snde proton diye ismi herhalde buydu kulandın mı dert ortağım inşallah birbirimize yardımcı oluruz haaaaa kalbimdesin ben nasıl hamile kaldım ilacsız bılıyormusun her gun incir kurusu yemiştim,birde inofolik başka hiçbirşey yapmadım birde en özel olanı(DUA)ve tutugumuz oruçlar neden bilmiyorum ama bence senin bu ay olacak sadece 6 cı his o yüzden bana yaz olurmu sevgiler selamlar

canım benim inşaALLAH seninde son tedavin olacak ben de buna canı gönülden inanıyorum hangi hastaneye gitsende dualar seninle olacak tedavi eden doktorun elinden Rabbim sana Şafi ismi ile şifa versin inşaALLAH.yaşadıkların çok zor seni anlıyorum,üzülüyorum ama duadan başka sözüm yok.ALLAH C.C sana sabır versin tez zamanda Hayırlı sağlıklı evlatlar versin.ben hala adet olmadım bugün kanda beta-hcg yaptırdım 2 küsürlü çıktı.doktorumu aradım muayaneye gel bakalım adet söktürücü verelim dedi Cuma sabahına randevu aldım.ben opu dan sonra clıxane 5ml kan sulandırıcı iğneye başlamıştım. bende az da olsa heterezigot çıkmıştı kan pıhtılaşması ile ilgili belki senin pıhtılaşma oranına göre erken başlamıştır doktor.ALLAH C.C hepimizin yardımcısı olsun öptüm:54: seni canım ALLAH'a emanet ol:16:

sağol canım tek arzum hep burada ol destek olalım dua edelim birbirimize cünkü ne sen beni tanıyorsun nede ben seni oyüzden duaarımız temiz kalple yapıldığı icin inşallah kabul olur sevgiler.

sağol canım tek arzum hep burada ol destek olalım dua edelim birbirimize cünkü ne sen beni tanıyorsun nede ben seni oyüzden duaarımız temiz kalple yapıldığı icin inşallah kabul olur sevgiler.

ALLAH C.C dualarımızı kabul etsin inşaALLAH sen de gir hergün merak ediyorum seni:16:

kalbimdesin dünden beri kafama takılıyor.......... canım dr gidince adet söktürücü verirse 1 hafta bekle olurmu 2 küsür cıktı dıyorsun ya benimkide 1 di 1 hafta sonra cift cizgi cok net cıktı ne olur 1 hafta belke olurmu ne kaybedersin ben coooooooook yıkıldım birde bu ayı biliyorsun ne olur dikkat et olurmu duayı her gün oku.

arkadaşlar hastanenin tüp bebek laboratuvarı nasıl? Embriyologu nasıl? Mustafa bey iyi doktor ama sadece onunla bitmiyor ki bu süreç.

Back
X