Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Mustafa bey.hastasini cok inceliyor ben daha once memorialda iki deneme yaptim dr ayrilinca.mustafa beye gectim.onada guveniyorum.rant saglaniyor deniyor bizler. Dr degiliz sirf evlat.sahibi olal.diye gidiyoruz ne derlerse tamam diyiyoruz o da onlarin.insafina kalmis allah ve onlarinin vijdanina kalmis ama cidden.mustafa hocayi az bisede taniyorsam.sanmiyorum o merhametli abican.biri benim.amaliyatim.guzel gecti sag tupum.alindi beklemedeyim kac kisiyide biliyom amaliyat olmus ve bekliyelim.normal.yoldan olur diyip gebe kalan hastalari var eger fecebook hesabiniz varsa tup bebege. adim.adim sayfa va katilabilirsiniz

Ben memoriol a bir de devlet hastanesine gidecegim.onlar da var derse mustafa bey de devam ederim. Zaten bana normal yolla bir kac ay deneyin derse de acikcasi cok dikkate alamayacagim.cunku esimde ve b3nde baska sorunlar da var.bir suru sorun :(((

O konu beni de suphelendirdi acikcasi guvenemedim.o sebeple memorial a da muayne olacagim.cunku rahim filmim temiz tüp bebek raporu aldim. Baska nerelerde yazmislar yorumlari okumak istiyorum.ayrica gorusmeye gittiginde bize yazarmisin bakalim sana ne diyecek cok merak ediyorum

MERHABA ,
kızlar bugun rendavuya gıttım.genel muayne de oldum.ilk izlenimlerimi aktarayım hemen.mustafa bey oldukca yogundu .ılk gorusme oldugu ıcın detyalı sekılde oykumuzu anlattık.rahım fılmımı kontrol ettı herhangı bır hsg raporu ıstemedı.kendı yorumladı.oldukca guven verıcıydı konusması.en cok her gelen hastaya hıstereskopi yaptığı duyumlarından korkuyordum.soylenenın aksıne para en son planda ve ne gerekıyorsa yalnızca onları soyledı.2 yıldır bu ugurda ugrasan bırı olarak bence oldukca olumluydu.sonu ıyı bıter mı bılmıyorum ama mustafa beyden son serece memnun kaldık.acıklayıcı olmasından ve babacan yaklasımından ..yakın zamanda daha önce doğru şekilde yapılamayan laparaskopi için amelıyat olacagım..gelısmelrı yazarım...

Ama.eger uygun gorurse normal olmasi icin birkac ay bekleyelim der bana demedi mesala cunku esimde sorun.var tabi gitmemek sana.kalmis ama.gidersende.pisman.olmassin birkez gitsen o guveni gorursun okadar ince anlatiyorki

tmm cnm mutlaka haberleşiriz ...bu doktordan hiç şikayet duymadım hep övgü var bende memorial a gidecektim bu doktorda ordan geçmiş medipole,hiperoskopi istediği bayanların genelde eşlerinde sıkıntı yok galiba tam bilemiyorum ama bakalım nolacak çok stresliyim İNŞALLAH herşey yolunda gider ,bende pek aşılama düşünüleceğine ihtimal vermiyorum ama acaba denemelimiyim diyede düşünmüyor değilim benim 2. evliliğim ve 1 oğlum var ilk evliliğimden anlayacağın tam yılan hikayesi hakkımıza hayırlıı olsun.....
Canım merhaba bend temki olarak yaklasmistim mustafa hocaya esimde sorun yok hatta kızı var bendede bilinmeyen kısırlık dediler ama medipoustafa hoca hsg bakınca herhangi birşey gözükmüyor dedi ultrasyondan bakincada gayet düzgün rahim dedi herhangi bi operasyona gerek yok dedi direk tüp bebek yapalım dedi yani istenseydi hoca bir bahane bulur yine paramızı alırdı hem hastane üniversite hastnsi gayette uygun canım

keşke bilen biri yönlendirse ne iyi olur gidince ne diyeceğim onuda bilemiyorum rapor çıkartıyormusunuz mu diyeyim?
Canım evet yarim saat içinde rapor cikartiyorlar raporlu ilaçsız 2500 biz raporsuz yaptırdık 6000buldu tahliller felan hepsi tabi transfer sonrası kullandığın iğne ve ilaçlarda var

Canım evet yarim saat içinde rapor cikartiyorlar raporlu ilaçsız 2500 biz raporsuz yaptırdık 6000buldu tahliller felan hepsi tabi transfer sonrası kullandığın iğne ve ilaçlarda var
cnm benim ilgin için teşekkürler mustafa beyden 7 sinde randevu aldım aradılar 9 una attılar sonra tekrar aradılar 13 üne gel dediler uyuz oldum ama yinede el mahkum gidecektim ama sonra bir tesadüfle hamile olduğumu öğrendim ...umarım sizde bu mutluluğu en kısa zamanda yaşarsınız...eşim varikoselden ameliyat olalı 3 ay 20 gün oldu ben adet olunca geçen ay kafaya koymuştum gitmeyi ama gerek kalmadı nolur sizlere dua ediyorum sizde bana dua edin sağlıklı bir gebelik ve bebişimiz olsun......

cnm benim ilgin için teşekkürler mustafa beyden 7 sinde randevu aldım aradılar 9 una attılar sonra tekrar aradılar 13 üne gel dediler uyuz oldum ama yinede el mahkum gidecektim ama sonra bir tesadüfle hamile olduğumu öğrendim ...umarım sizde bu mutluluğu en kısa zamanda yaşarsınız...eşim varikoselden ameliyat olalı 3 ay 20 gün oldu ben adet olunca geçen ay kafaya koymuştum gitmeyi ama gerek kalmadı nolur sizlere dua ediyorum sizde bana dua edin sağlıklı bir gebelik ve bebişimiz olsun......
Canım çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallah bende bekliyorum test gunumu :KK55:o_O:63::KK50::KK76:

Sevgili arkdaslar ikk satırda ben yazayim. 5 yillik evliyim capa tip fak. Nerdeyse 2 sene rapor cikartmaya calstm ancak iki senede 3 arayla 2 asilama yapttabildim. 2. Asilamam kimyasal gebelik oldu rapor hakkim oldugu halde 3. Kez asilama yapacaz dediler ve ben o sinirle kendime dr arayisina girdim Bikac yerdr mustafa hocanon adini grdum gönlüm hep memoriale gtmekten yanaydi ama maddi olarak okadarina imkanm yoktu. Nyse hemen randevu aldim 2o14 haziran ayinda kendisiyle mubalgasiz 40 dk görüştük rahim filmimde verilen bilgi kagidina degilde filmin kendisind bakan ilk dr. Bnm icin dakikalarca inceledi rahimde bariz bir sekil bozukluğu vardı histeroskopi önerdi rahim kalinlasmadsn 2 gu içinde olmam gerekiyordu yoksa bir sonraki aya ve 2 gun icinde karar verip oldm snraki kntrollrm Skntiszngecti 3 4 ay normal biraktik bir sonraki gidisimde rahimde ust duvarda hala bir sknti kalms tekrr histeroskopi dedi olmamak icin direndm bu sansini % 18 arttircak dedi bir sonraki ay yani kasimda birdaha oldum. Ocak ayindakinilk adetimde tedaviye baslamak icin gttim ve başladım 2 gn once transferim oldu. Bu surecte beni okdr rgtlaattiki zerre kadar stres yasamadim. Rapor meselesine gelince bnim iki asilamam vardı medipolde raporum 2 dk.da çıktı aşılması olmayan ama dger sartlarn hepsi varda esnzdeyse problem rapor çıkar. Raporli halde hastaneye 125 muayne ucreti+2500 tüp bebek ucreti+250 tahliller (e2 hormon takibi)+650 ilaclara odedim. Ekstra cikan şey hc tahmin etmedgm haldr dondurulacak yumurtalar oldu 300 dolarda onlara odendi. Inanin surecim okdr rht geçti ki sonuc ne olursa olsun Allahtsn hekimler bir vesile ben buyuzden derim ki bir gidip görüşün. Sormak istedginiz herhangi birşeyiluursa seve seve cevaplarim. Cok uzun oldu kusurs bakmayin

Merhaba arkadaşlar bende bugün tüp bebek basliycaktim ama regl ikinci günü yani bugün sağdaki yumurtalık yumurtaları bosaltmamis kist olmuş mustafa bey riske atmayalım birdahaki aya kalsın dedi tüp bebek hakkımızda hayırlısı böyle bişey başına gelen oldumu

Merhaba arkadaşlar bende bugün tüp bebek basliycaktim ama regl ikinci günü yani bugün sağdaki yumurtalık yumurtaları bosaltmamis kist olmuş mustafa bey riske atmayalım birdahaki aya kalsın dedi tüp bebek hakkımızda hayırlısı böyle bişey başına gelen oldumu

benim de ilk tedavimde öyle olmuştu ve doğum kontrol ilacı kullandım.Birdahaki aya başlamışlardı tedaviye

MERHABA ,
kızlar bugun rendavuya gıttım.genel muayne de oldum.ilk izlenimlerimi aktarayım hemen.mustafa bey oldukca yogundu .ılk gorusme oldugu ıcın detyalı sekılde oykumuzu anlattık.rahım fılmımı kontrol ettı herhangı bır hsg raporu ıstemedı.kendı yorumladı.oldukca guven verıcıydı konusması.en cok her gelen hastaya hıstereskopi yaptığı duyumlarından korkuyordum.soylenenın aksıne para en son planda ve ne gerekıyorsa yalnızca onları soyledı.2 yıldır bu ugurda ugrasan bırı olarak bence oldukca olumluydu.sonu ıyı bıter mı bılmıyorum ama mustafa beyden son serece memnun kaldık.acıklayıcı olmasından ve babacan yaklasımından ..yakın zamanda daha önce doğru şekilde yapılamayan laparaskopi için amelıyat olacagım..gelısmelrı yazarım...

Dün de memorial a gittim doktor rahimde bir sorun olmadığını söyledi ooof ya kafam çorba gibi biri var diyor biri yok diyor.başım ağrıdı resmen.ne yapacağımı bilemiyorum :(

ben de ilk defa gecen hafta tanıştım sayın mustafa Bey ile..
öncesinde A.laçin ile başlayacaktım ancak eşim bir türlü kadının ağzından bizim ne sorunumuz olduğunu duyamayınca beni hastaneden aldı ve de "hep birlikte işi şansa bırakıyoruz , Allah verecekse zaten verecek benim paket programa değil cevaba , sorunu halletmeye ihtiyacım var" dedi , Aysun hanım'la tedavimi noktaladı.. ertesi gun hemen Moşe bey ile gidip tanıştım ve cok olumlu şeyler aldım kendisinden ancak O'da bana nedenleri halen "belirsiz" diye tanımlıyor ve aşılama yapmaya yönlendiriyordu.. hala güven ve his olarak eksik olan bişey vardı bende ve hemen bir sonraki gun de sevgili Mustafa Hoca'dan randevu alarak görüştüm.. içeri girdiğimde ağzımı açamadım , sorular , ince ince irdelemeler..rahmimi en ince detayına dek gözümün önüne serip , tek tek detay vermeler , döllenme ve sonrası , nasıl oluşur ve neden şimdiye dek bizde oluşmadı gibi bir cok , hatta herr soruma tek tek cevap aldım.. okadar güven veren , okadar insan , okadar bilgili , okadar kendinden emin bir insan ki.. Doktor olarak bakamadım Mustafa Bey'e , bence o bir bilim adamı.. önce hikayenin içine girip , sizin tam yanınızda durup , sonra masanın karşısına geçip şimdişunu yapacağız diyen bir insan.. ben kendisini cok sevdim ve guvendım.. bu ay tedaviye başlıyorum , evvel Allah sonra Mustafa hoca ve sonra da tevekkülle inşallah ilk tedavimde başarıyı yakalarım. ama konu inanın bu değil , olacaksa Mustafa Bey oldurmak için herseyi yapmıştır diyo insan..
iyi ki böyle mucizelere imza atan , bilim adamları ,Tıp insanları var .. onlarca tüccarın arasından yağmalanmış halde bulduğum duygularımı onardı , umut ışığı yaktı , cevaplarımızı verdi..Allah şimdiden binlerce kez razı olsun.. :)

Dün de memorial a gittim doktor rahimde bir sorun olmadığını söyledi ooof ya kafam çorba gibi biri var diyor biri yok diyor.başım ağrıdı resmen.ne yapacağımı bilemiyorum :KK43:

yedirenk kendine üzüntü yapma , çatlamamış yumurta kalmıştır , sen de bu ay soğan kuru yaparsın iyice kendini hazırlarsın oyle gidersin.. benim amh 1.3 cıktı cok uzulmustum , hep altın 2.yumurtam olurdu o da mutlaka folikul kistine donusurdu hep uzulurdum..bu ay ısrarlara dayanamayıp soğan kuru yaptım , solda 2 tane yumurtam oluştu ve çatladı..hatta mustafa bey "geliştirici ilaç aldın mı " dediğinde "kızmazsanız soğan kürü yaptım " dedim ve gülmüştü :)
sen durumu avantaja cevir canını sıkma , belki diğer ay daha güzel gelişecek yumurtaların.. her sağlıklı kadın yılda 1 hıc yumurta atmaz ve de yılda 1 folikül kistine mutlaka maruz kalırmış sana denk gelmiş.. Mustafa Bey'e bence rahatlıkla guvenebilrsin..

ayrıca herkese histereskopi istiyor diyenlere de şunu soyleyeyim , elinde onlarca rahim analizi var , size rahminizi gösteriyor , normal şekil bu diyor.. siz de kendi şeklinizi okuyabilirsiniz..çıplak gözle anlatıyor.. siz benim sorunum ne derseniz sorunu çözer.. sonra aşılama veya tüp sunar.. 1,5 saat görüşme muayenem sürdü benim , rahim saga yatık dedi 2 hekim de bana , mustafa hoca da bunu kullanıp ameliyat edebilirdi..talep edebilirdi.. ne gerekiyorsa bunu soyluyor..ben güven duydum açıkçası.. tedavi aşamalarımı da açık yüreklilikle yazacağım.. yanılmışsam hakkında yanıldım da yazarım..
rapor 2 aşılamadan sonra veriyorlar , raporsuz 5500-6000 ilaçlar dahil(tüm transfer 3500) - e2 testleri gun aşırı (100 tl kdr) hariç + 300 $ dondurma ücreti..
raporlu 4000-4500 ilaçlı tedavi ( yani tup 2500 ) - e2 testleri hariç ve dondurma extra..

ilaçları ben dışardan alacağım diyeceğim ama onu sormayı unuttum , eczacı arkadaşım var benim çünkü.. bakalım .. 14 şubat ola hayrola :)

ben de ilk defa gecen hafta tanıştım sayın mustafa Bey ile..
öncesinde A.laçin ile başlayacaktım ancak eşim bir türlü kadının ağzından bizim ne sorunumuz olduğunu duyamayınca beni hastaneden aldı ve de "hep birlikte işi şansa bırakıyoruz , Allah verecekse zaten verecek benim paket programa değil cevaba , sorunu halletmeye ihtiyacım var" dedi , Aysun hanım'la tedavimi noktaladı.. ertesi gun hemen Moşe bey ile gidip tanıştım ve cok olumlu şeyler aldım kendisinden ancak O'da bana nedenleri halen "belirsiz" diye tanımlıyor ve aşılama yapmaya yönlendiriyordu.. hala güven ve his olarak eksik olan bişey vardı bende ve hemen bir sonraki gun de sevgili Mustafa Hoca'dan randevu alarak görüştüm.. içeri girdiğimde ağzımı açamadım , sorular , ince ince irdelemeler..rahmimi en ince detayına dek gözümün önüne serip , tek tek detay vermeler , döllenme ve sonrası , nasıl oluşur ve neden şimdiye dek bizde oluşmadı gibi bir cok , hatta herr soruma tek tek cevap aldım.. okadar güven veren , okadar insan , okadar bilgili , okadar kendinden emin bir insan ki.. Doktor olarak bakamadım Mustafa Bey'e , bence o bir bilim adamı.. önce hikayenin içine girip , sizin tam yanınızda durup , sonra masanın karşısına geçip şimdişunu yapacağız diyen bir insan.. ben kendisini cok sevdim ve guvendım.. bu ay tedaviye başlıyorum , evvel Allah sonra Mustafa hoca ve sonra da tevekkülle inşallah ilk tedavimde başarıyı yakalarım. ama konu inanın bu değil , olacaksa Mustafa Bey oldurmak için herseyi yapmıştır diyo insan..
iyi ki böyle mucizelere imza atan , bilim adamları ,Tıp insanları var .. onlarca tüccarın arasından yağmalanmış halde bulduğum duygularımı onardı , umut ışığı yaktı , cevaplarımızı verdi..Allah şimdiden binlerce kez razı olsun.. :)

Oncelikle ilk gittiğin yerden vazgecmekle iyi yapmışsın. Cunku ilk tüp bebegi orada yaptim ama kötü bir tecrube oldu acikcasi.rahim filmime bile bakmamisti.tabi benim icin bir tecrube oldu.birdaha asla yaptirmam orada..mustafa bey de bana direk ameliyat dedi. Sadece histeroskopi dese anlayacagim. Fakat memorial da semra hanim bir sorun yok dedi. Ama mustafa bey e bu kez tup evrak film hepsini goturup tekrar bilgi alacagim. O zaman da muaynem tam yumurtlama sonrasiydi.belki de dedigin gibi biseydir. Ama iste direk ameliyat demesi tuhaf geldi.neyse haberlerini bekliyorum

Oncelikle ilk gittiğin yerden vazgecmekle iyi yapmışsın. Cunku ilk tüp bebegi orada yaptim ama kötü bir tecrube oldu acikcasi.rahim filmime bile bakmamisti.tabi benim icin bir tecrube oldu.birdaha asla yaptirmam orada..mustafa bey de bana direk ameliyat dedi. Sadece histeroskopi dese anlayacagim. Fakat memorial da semra hanim bir sorun yok dedi. Ama mustafa bey e bu kez tup evrak film hepsini goturup tekrar bilgi alacagim. O zaman da muaynem tam yumurtlama sonrasiydi.belki de dedigin gibi biseydir. Ama iste direk ameliyat demesi tuhaf geldi.neyse haberlerini bekliyorum
yedirenk cokk teşekkür ederim .. içmde hiç bişey kalmadı a.laçın le ilgili yazını okuyunca.. sen de lütfen mustafa hocaya ameliyat demesinden dolayı kaygılandığını, ne yapman gerektiğini iyice sor canım.. onun ameliyat dedigi sey kordonlardan rahmi çekiştirerek düzeltmekmiş..o milimetrik de olsa genellikle operasyon yapıp düzeltiyomuş.. inşalla hayırlısı hakkımızda.. sen de yaz bana olur mu ?

kızlar merhaba,

hangi hastanede mustafa bey,birde fiyatları ne kadar.

medipol de... fiyatları şöyle kendileri rapor çıkartıyorlar.sanırım 2500 tutuyor.. ilaçlarda rapor fiyatıyla alınıyor fakat kan testinden ayrıca ücret alınıyor. Benim de kafa çok akrışık karar veremedim. eşimde varikosel ben de rezerv az memorial çok iyi diyorlar,mustafa bey de havuz yöntemi yapıyor diyorlar kararsız kaldım ama bu topiğe çok yazan yok. mustafa bey ile ilgili bilgileri takip edemiyorum.Bu da beni memorial a sürüklüyor

medipol de... fiyatları şöyle kendileri rapor çıkartıyorlar.sanırım 2500 tutuyor.. ilaçlarda rapor fiyatıyla alınıyor fakat kan testinden ayrıca ücret alınıyor. Benim de kafa çok akrışık karar veremedim. eşimde varikosel ben de rezerv az memorial çok iyi diyorlar,mustafa bey de havuz yöntemi yapıyor diyorlar kararsız kaldım ama bu topiğe çok yazan yok. mustafa bey ile ilgili bilgileri takip edemiyorum.Bu da beni memorial a sürüklüyor
peki memorial nasilmis? Ben de çok kararsizim:(

Back
X