Arkadaslar merhaba, daha evvel yazmistim Mustafa bey ile ilk görüşmemi uzun uzun..bana da ilk ay dogal denedi ve yumurta takibi yapti, regl olumca da 13subatta tedavim basladi.23subatta da opu yapildi. Ilk gorusmede tum detaylari aliyor ve sonrasinda da yuzunde gulumseme ve tum nezaketi ile beraber sevgili Nurdan hanım asistanliginda hersey duzenleniyor. Ilk etapta Meryem var , arka planda da gulen ve çagla hemsire..her biri birbirinden guler yuzlu..gece kac olursa olsun cevap hemen geliyor..muthis iyi kalpli insanlar..sayelerinde hic stresim olmadi..icerde de duruma hakim cok tatli embriyologlar ve anestezi uzmanlari var. Hepsini cok sevdim..
Su sira banu kumbak ordan ayrildigi icin Mustafa hocam tek kaldi ne yazik ki ve her yere yetismeye calisiyor.. cumartesi oglene dek calisan bi yer aksami aksam etmek zorunda kaliyor. Mustafa hoca'ya ve o kozaman ekip e inanilmaz saygi duydum acikcasi..
Yarin Allah kısmet ederse blastosist seviyesinde embriyo transferim olacak.
Her gun sabirla detaylica anlattilar, bir an bile gulumsemekten vazgecmedim onlar da vazgecmediler.
Mustafa hoca esimde sorun gordu ama benim de amh 1.3
Buna ragmen cok sukur ki 5.gunu gorecek olan embriyolarim var..
Sonrasi bekleme sureci..
Sonucu mutlaka yazarım ama tedavi icin ,kesinlikle hoca'yı tavsiye ederim..Ekibini de tavsiye ederim..
Taniyin pisman olmazsınız. Yalniz Mustafa hoca'nin tek doktor olmamasi gerek, bası yanan O'na geliyor cunku ayni zamanda.. Mesela arkadasimin ikizleri kayiyor diye rahmini o dikmis sagolsun..
Bir kanser hastasinin rahmini almisti kontrole gittigimde, epey anlatti, basarili gecmisti cok mutluydu..
Dogumlari var..opu var..takip var..ttansfer var.. var da var.
Ben cok guveniyorum, guzel de gitti aimdiye dek cok sukur.. O bir uzman ama cok da iyi bir insan, elinden geleni de yapiyor..rapor için de yardimci oluyor hemencecik .hic para ile isi yok acikcasi.. ben baska merkezlerde hemen muhasebeye alinirdim, burda esim ne ara neyi odemis haberim olmadi... haberim olmadan rapor geldi kriterlere uydugumuz icin.. Allah onlardan razi olsun insallah..