Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

kızlarr merhaba..bı gun buraya kızlar hamıleyım yazacagımı dusunmemıstım..test gunum cuma gunuydu bugun kan verdım 125 cıktı:)))mustafa beyı aradım hamılesın dedı:)cumartesı tekrra kan verıcem.asama asama anlaatayayım.bırılerıne umut olsun.
once sol tüp amelıyatı oldum.esımde sorun yoktu.sonra transfer yapıldı.1.kalite çift bloskist.5.gun.transferden sonra ananas ve kabak cekırdegı yedım.hıc kabız olmadım.sıklıkla afedersınız gaz vardı hala da var.7.gun acık renk lekelenme oldu.heyecan korku yasadım corasprını kestım.folık ıgne devam.popom ıgnelerden tanınmaz halde:KK43:abse sıslık :KK43:ıgne yapan hemsıre halıme acıyor.bugun nıhaı sonuc 125..ctesı tekrarlayacagım..dualarınızı beklıyorum .benım duamda sızınle..
Canim Tebrikler çok sevindim darısı bizim başımıza benim Biraz önce karın ağrısı ve göğüs ağrısı yaşadım korktum cumartesi kadar bekliyorum test tarihim medipol de yaptircam dua et bana Ayy çok sevindim:KK73::KK73:

Hamile arkadaşı m çook sevindim gözün aydın canım hayırlı olsun maş. Sana. .

kızlarr merhaba..bı gun buraya kızlar hamıleyım yazacagımı dusunmemıstım..test gunum cuma gunuydu bugun kan verdım 125 cıktı:)))mustafa beyı aradım hamılesın dedı:)cumartesı tekrra kan verıcem.asama asama anlaatayayım.bırılerıne umut olsun.
once sol tüp amelıyatı oldum.esımde sorun yoktu.sonra transfer yapıldı.1.kalite çift bloskist.5.gun.transferden sonra ananas ve kabak cekırdegı yedım.hıc kabız olmadım.sıklıkla afedersınız gaz vardı hala da var.7.gun acık renk lekelenme oldu.heyecan korku yasadım corasprını kestım.folık ıgne devam.popom ıgnelerden tanınmaz halde:KK43:abse sıslık :KK43:ıgne yapan hemsıre halıme acıyor.bugun nıhaı sonuc 125..ctesı tekrarlayacagım..dualarınızı beklıyorum .benım duamda sızınle..
Canim cok sevindim cokk tebrik ederim insallah devami da gelsin saglikla dilerim ki.. bak benim de8.gun cok agri ve pembe lekelenme olmustu ama sormadigim icin coraspirin de kesmedim..bunu bir daha ki tedavimde dikkate alicam mutlaka, iyi ki yazmissin..
Guzel hbrlerini bekliyorum .. ben de saat 10gibi negatif sonrasi ilk muayene ve gorusmeyi yapacagim hoca'yla bugun.. evet bir neden bulmaya calisacak hekim olarak ama beni tek ilgilendiren embriyolarimin durumu..tutmayanlar ne idi dondurulanlar nasil?? Rabbimden hayirlisi..belirsiz infertilite olarak ,bizde tedavi ettikleri bisey olamadı maalesef..artik şansına balına tutarsalarda dolasiyorum:)
Gonulden tebrik ederim canım..

Son düzenleme:
Canim cok sevindim cokk tebrik ederim insallah devami da gelsin saglikla dilerim ki.. bak benim de8.gun cok agri ve pembe lekelenme olmustu ama sormadigim icin ciraspirin de kesmedim..bunu bir daha ki tedavimde dikkate alicam mutlaka iyi ki yazmissin..
Guzel hbrlerini bekliyorum .. ben de saat 10gibi negatif sonrasi ilk muayene ve gorusmeyi yapacagim hoca'yla bugun.. evet bir neden bulmaya calisacak hekim olarak ama beni tek ilgilendiren embriyolarimin durumu..tutmayanlar ne idi dondurulanlar nasil?? Rabbimden hayirlisi..belirsuz infertilite olarak bizde tedavi ettikleri bisey olamadı maalesef..artik şansına balına tutarsalarda dolasiyorum:)
Gonulden tebrik ederim canım..
Günaydınn sen daha gıtmedinmi mustafa beyle görüşmeye negatif ile ilgili hemen arkasından bide hasta oldunmu?

kızlar hepinize çok teşekkür ederim..ctesı tekrar kan verıcem ınsallah hersey ıstedıgımız gıbı olur..allah kımseyı bu ugurda sınamasın.cook cok zor durum en ıyı yasayanlardanım ...
sımdı goguslerım acıyo ,sıklıkla tuvalete gırıyorum hafıf lekelenme var cok degıl ara ara..

Kızlar merhaba,
Kafam günlerdir allak bullak. Mustafa bey muayenemde rahim şeklimde bozukluk olduğunu ve operatif histereskopi ile düzeltilmesi gerektiğini soyledi. Bana gösterdiği kadarıyla bende arkuat uterus yani kalp şeklinde rahim problemi var. Araştırdığımda bunun gebelik için herhangi bir problem teşkil etmediğini okudum kaldı ki benim daha önce 2 kez gebeliğim oldu ancak kürtaj ile sonlandırmak zorunda kaldık. sonrasında prolaktin yüksekliği nedeni ile adet düzensizliğ hatta ilaçsız adet görememeye başladım ve hiç gebelik yaşamadım. tüp bebekte tutmadı. Şimdi bu operasyonu olup olmama konusunda çok kararsızım. Çünkü sorunumu ortadan kaldırıp kaldırmayacağını bilemiyorum. O gün bu soruları şaşkınlıktan soramadım Mustafa Bey'e ancak sonradan mail attım fakat dönüş yapmadı kendisi. 3 gün sonra en azından tarlusal kullanıp kullanmayacağımı sorduğumda ise tamam o zmn sabah akşam tarlusal başla dedi. Şimdi adet görmek için tarlusala başlayacağım ama operasyon konusunda çok kararsız kaldım. Sizinde görüşlerinize ihtiyacım var

Seni cok iyi anliyorum çünkü ben de ayni olmustum. Ama farkindaysan bizim sorunumuz sadece rahim sekli degil mustafa bey genelde o konuya oncelik veriyor. Mesela benim esimde varikosel var benim amh
Kızlar merhaba,
Kafam günlerdir allak bullak. Mustafa bey muayenemde rahim şeklimde bozukluk olduğunu ve operatif histereskopi ile düzeltilmesi gerektiğini soyledi. Bana gösterdiği kadarıyla bende arkuat uterus yani kalp şeklinde rahim problemi var. Araştırdığımda bunun gebelik için herhangi bir problem teşkil etmediğini okudum kaldı ki benim daha önce 2 kez gebeliğim oldu ancak kürtaj ile sonlandırmak zorunda kaldık. sonrasında prolaktin yüksekliği nedeni ile adet düzensizliğ hatta ilaçsız adet görememeye başladım ve hiç gebelik yaşamadım. tüp bebekte tutmadı. Şimdi bu operasyonu olup olmama konusunda çok kararsızım. Çünkü sorunumu ortadan kaldırıp kaldırmayacağını bilemiyorum. O gün bu soruları şaşkınlıktan soramadım Mustafa Bey'e ancak sonradan mail attım fakat dönüş yapmadı kendisi. 3 gün sonra en azından tarlusal kullanıp kullanmayacağımı sorduğumda ise tamam o zmn sabah akşam tarlusal başla dedi. Şimdi adet görmek için tarlusala başlayacağım ama operasyon konusunda çok kararsız kaldım. Sizinde görüşlerinize ihtiyacım var

Seni cok iyi anliyorum cunku ben de ayni senin durumundayim. Ama sadece rahim sekli uzerinde durulmasi biraz tuhaf geldi.sonucta baska sorunlarda var.benim esimde varikosel var benim amh dusuk yumurta rezervim azalmis..acaba mustafa bey ve bu hastane benim gibi olanlara nasil bir yöntem uyguluyor.merak ediyorum.

:KK46::KK46::KK46::KK46: ne kadar güzel bi haber bu böyleeeeeeee.. canım benim senin adına çoook sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımmmm... bizlere umut oluyor böyle güzel haberler

Seni cok iyi anliyorum çünkü ben de ayni olmustum. Ama farkindaysan bizim sorunumuz sadece rahim sekli degil mustafa bey genelde o konuya oncelik veriyor. Mesela benim esimde varikosel var benim amh

Seni cok iyi anliyorum cunku ben de ayni senin durumundayim. Ama sadece rahim sekli uzerinde durulmasi biraz tuhaf geldi.sonucta baska sorunlarda var.benim esimde varikosel var benim amh dusuk yumurta rezervim azalmis..acaba mustafa bey ve bu hastane benim gibi olanlara nasil bir yöntem uyguluyor.merak ediyorum.
Canım Sana diğer sorunlar için şöyle yapmalıyız demedi mi kafan rahat değil hiic ..bbole düşünmekte de haklısın. .

KIZLAAARRR bildiğiniz gibi çarşamba günü test yapmıştım ve 125 çıkmıştı normalde cumartesi test yapmam gerekiyordu ancak bugun yaptım 296 cıktı:KK48:artık 2 hafta sonra kalp atııs ve kese ıcın gıdıcem.ınsallah hersey iyi olur.rabbim yardımcımız oldu her sey ıyı gıdıyor masallah..
Mustafa Acet'i internetten görüp gitmiştik.Yaklaşık 2 yıldır bu uğurda savaş veriyorudk.Hep negatifleri aldıkça umudumuz kırılıyor bir sonraki denemye gücüm kalmıyordu.Profilimden de görürüsünüz medicana da yapılan hatalı /eksik ameliyat ve tetkikler (hem kadın dogum bolumu hem tup bebek bolumu) onca hayal kırıklıgının bellı baslı nedenlerıydı.elbette kader kısmetti ama tevekkül de önemliydi..
Bir gün tesadüf eşim mustafa eceti internetteki yorumlarından keşfetti.Herşeyin bittiği dediği anda rendavu aldık gönülsüz şekilde medipole gittik.biz bu süreci yaşadık nasılsa bişi değişmeyecek psikolojisini allah kimselere yaşatmasın.
Hastane'nin halkla ilişkiler kısmı çok zayıf.superisor kısmı cok zayıf.ama mukemmel bir doktora sahıpler.işinin ehli.bunu olumlu sonuc aldığım için yazmıyorum

Kızlar bende dayanamadım busabah kan verdim sonuç 64.5 çıktı hamileyim şükürler olsun pazar test yenilenecek mustafa bey çok erken 12.gun testi görelim önce dedi inş artar degerim duâ edin lütfen

Kızlar bende dayanamadım busabah kan verdim sonuç 64.5 çıktı hamileyim şükürler olsun pazar test yenilenecek mustafa bey çok erken 12.gun testi görelim önce dedi inş artar degerim duâ edin lütfen
Canım çook sevindim çook Ayy şimdiden ben bile He ya canlanıyorRum. .

Canım benim hayırlı olsun. İnş pazarda test değerlerim yüksek çıkar. Yaz bize mutlaka habersiz bırakma. Güzel haberlerini bekliyoruz. Kaçıncı gun test yapmış oldun cnm. Benimde bugun 9. Günüm. Normalde pazartesi test günüm Ama pazar yaptırsam mı diye düşünüyorım. En azından olumsuz bi haber alırsam üzüntümü evde yaşamış olurum Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin hayırlısıyla

Canım benim hayırlı olsun. İnş pazarda test değerlerim yüksek çıkar. Yaz bize mutlaka habersiz bırakma. Güzel haberlerini bekliyoruz. Kaçıncı gun test yapmış oldun cnm. Benimde bugun 9. Günüm. Normalde pazartesi test günüm Ama pazar yaptırsam mı diye düşünüyorım. En azından olumsuz bi haber alırsam üzüntümü evde yaşamış olurum Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin hayırlısıyla
Canim inş şimdiki stresim değerin katlanarak yükselmesi mustafa bey kızdı benim için 12gun önemli pazar yaptir pazartesi sonucu bildir dedi ona göre igneyi bırakıp jele geceriz dedi sende 12gun yaptir canım dua edin bana lütfen..

Canim inş şimdiki stresim değerin katlanarak yükselmesi mustafa bey kızdı benim için 12gun önemli pazar yaptir pazartesi sonucu bildir dedi ona göre igneyi bırakıp jele geceriz dedi sende 12gun yaptir canım dua edin bana lütfen..
dualarım seninle canım. Katlana katlana gider inş. Daha da güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum. Dikkat et kendine

canımmm coook sevındımmm ıyı haberlerını beklıoruz yazmutlaka:)))

Canım Sana diğer sorunlar için şöyle yapmalıyız demedi mi kafan rahat değil hiic ..bbole düşünmekte de haklısın. .

hayır demedi.çok büyük de sorun görünmüyor dedi.Oysa benim birinci tedavimde 2 yumurta toplandı. biri gelişti o da 8 hücreliymiş tutunamadı. Yani eşimde de varikosel var.varikoselde ameliyat olanların çoğunda bile doğal yolla gebelik oluşmuyor. Ondan kafam karıştı. haftaya gdeceğim bakalım bu kez tüm evrakları götüreceğim ve diğer doktorların yorumlarını söyleyeceğim yaklaşımını merake diyorum

hayır demedi.çok büyük de sorun görünmüyor dedi.Oysa benim birinci tedavimde 2 yumurta toplandı. biri gelişti o da 8 hücreliymiş tutunamadı. Yani eşimde de varikosel var.varikoselde ameliyat olanların çoğunda bile doğal yolla gebelik oluşmuyor. Ondan kafam karıştı. haftaya gdeceğim bakalım bu kez tüm evrakları götüreceğim ve diğer doktorların yorumlarını söyleyeceğim yaklaşımını merake diyorum
Bence de tüm testlerini götür ne diyecek senin yerinde olsam Bendw aynı düşünürdüm. .

Canım sen kaçıncı gün yapmıştın testini

Kızlaaaarrrr test günüm pazartesi yani yarındı ama dayanamayıp bu geceden yaptırdım. Sonucum 90,47 cıktı ☺️
Canim Tebrikler benim 10.gun 64.5 çıktı 12 gün 77.8 çıktı Dr konuştum benim için 12 gün önemli salı günü tekrarlanacak katlama yapacakmi çok korkuyorum dün çok üzüldüm dua edin bana senin için çok sevindim inş seninde değerinde katlar

Back
X