- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
Amin amin canım. .kOrkma tatlım güzelce devam etsin gebeliğin. ..İnşallah canım benim bu sefer olacak hayırlısıyla. Aşılamada çok fazla başarı oranı yokmuş zaten. Dr bana tüp yapalım demişti ama ben tüp bebeğin aşamalarından korktuğum için aşılama istedim. Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inş canm. Bende değerimin düşmesinden çok korkuyorum. Allah hepimizin yardıcısı olsun.
[QUOT="yedirenk79, post: 40289546, member: 455561"]Sali gunu mustafa bey e gittim.cnm. fakat oradaki kiz benden yeniden muayene parası istedi.ben evraklarimi gosterecegim dedim. Siz geleli kac ay gecmis yine almak zorundayim.cunku muayene eder dedi. Ben hic bir tup bebek bolumunde oyle bisey gormedim.Bir de ne zaman gelsem iki saat bekliyorum. O sebepten dolayi kafamda bazi seyleri netlestirdim.insallah sizler bu hastanede olumlu sonuçlar alirsiniz[/QUOTE] ya peki be yaptın göstermedin evrakları. .saçma olmuş ama Çoğu merkez ilk görüşme sw ücret almaz ken burasi alıyor kural bole demek ki..neye karar verdin canım. .