Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Cnm benm 55 gın falan surdu arada gıttı arafa cogaldı arada az geldı ama baya surdu
Nur cnm baya uzun surmus seninde belki adet de olmussundur 40 indan sonra bazilari hemen oluyor. Ne biliyim bende tekrar kirmiziya donunce korktum birz gecen saglik ocaginda ebe sormustu rengi ne renk diye kahve diyince guzel demisti.

Valla bılmıorum kı cnm adet de olabılır tabı ama bellı deıldı yanı dr bısı olmaz dedı baktı herse yolunda dedı

Kızlar acil yardım,
Sağ kasıkta kramp tarzı ağrı var, normalde adetken bile hiç olmazdı. bugün adet günüm rüyamda gördüm ve dayanamayıp test yaptım. Sizce bişey var mı kızlar. Ölücem meraktan. 2,5 yıldır çok istiyoruz.

Eklentiler

• IMG_0249.webp
    IMG_0249.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_0249.webp
    IMG_0249.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 88
Canım gebesin hafif ta olsa.silik çıkmış gözün aydın yarın bence kan testi yaptir

Canım gebesin hafif ta olsa.silik çıkmış gözün aydın yarın bence kan testi yaptir
Ayy inşaAllah vardır. Çok sağ ol. Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Yokluğu çok kötü.

Merhabalar;
Bende pazartesi günü transfer oldum Mustafa hoca da 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu.
Dünden beri belim çok ağrıyor yan yatıyorum sırt üstü yatıyorum yine aynı. Acaba bebeklerim tutunuyorlar mı diye düşünüyorum benim gibi olan oldu mu yada başka belirtileri.

Kızlar acil yardım,
Sağ kasıkta kramp tarzı ağrı var, normalde adetken bile hiç olmazdı. bugün adet günüm rüyamda gördüm ve dayanamayıp test yaptım. Sizce bişey var mı kızlar. Ölücem meraktan. 2,5 yıldır çok istiyoruz.hayrl olsun byk ihtimalle var .birde kan testi yap garanti olsun :-)

Merhabalar;
Bende pazartesi günü transfer oldum Mustafa hoca da 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu.
Dünden beri belim çok ağrıyor yan yatıyorum sırt üstü yatıyorum yine aynı. Acaba bebeklerim tutunuyorlar mı diye düşünüyorum benim gibi olan oldu mu yada başka belirtileri.
Herkesde belirtiler farkli oluyo ins bebiserin seninledir. Benim adet agrisi gibi olmustu 3. Gun sanirim sonra gecmisti

Sezeryan olan arkadaslar kanamaniz ne kadar surdu? Benim bugun 24. Gunum kanamam az az vardi rengi de acilmisti kahve rengiye donmustu ama dun ve bugun boraz cogaldi ve renk tekrar kirmiziya dondu boyle olan varmi ya. Tekrar kirmiziya donmesi normal mi acaba ?
Benimde öyle oldu cnm. Tam bitti derken yine başladı azar azar 55 güne kadar devam etti

Cnm rota asisi vurdurdunmu sen bebise.bi de baska.bi.asi.daha varmis menenjit mi tam emin degilim. Doktor bu ikisini.devlet yapmiyor saglik ocaginde dedi. Burda olacaksiniz falan dedi.hic istermisiniz falan diye sormadi bende uyuz oldum cunku bu konu burda.gecmisti ordan hatirladim istemeyen vurdurmuyor. Bi de benim.aklima takilan devlet niye bumu.yaptirmiyor acaba cok.gerekli bisey degilmi sirf ticari amaclimi bi turlu karar.veremedim ama 3. Aydaymis.daha zamanim var arastiricam vakit buldukca. Siz neler yaptiniz bi ara burda konusuluyodu sonuc ne oldu
Benimde öyle oldu cnm. Tam bitti derken yine başladı azar azar 55 güne kadar devam etti

Cnm rota asisi vurdurdunmu sen bebise.bi de baska.bi.asi.daha varmis menenjit mi tam emin degilim. Doktor bu ikisini.devlet yapmiyor saglik ocaginde dedi. Burda olacaksiniz falan dedi.hic istermisiniz falan diye sormadi bende uyuz oldum cunku bu konu burda.gecmisti ordan hatirladim istemeyen vurdurmuyor. Bi de benim.aklima takilan devlet niye bumu.yaptirmiyor acaba cok.gerekli bisey degilmi sirf ticari amaclimi bi turlu karar.veremedim ama 3. Aydaymis.daha zamanim var arastiricam vakit buldukca. Siz neler yaptiniz bi ara burda konusuluyodu sonuc ne oldu

Cnm biz rotayı yaptırdık 3. Ay da. Bu aşı 2 farklı markaymış biri 2 ve 4. Aylarda diğeri 3. Ve 5. Aylarda yapılıyormuş. Doktorumuz mutlaka yaptırın dedi güvendik yaptırdık. Doktorumun 2 kızı var 'siz kızlarınıza yaptınız mı' dedim. Evet dedi. Sonuçta bi zararı yok diye okudum her yerde aksine hastalığa karşı koruyor. Riske atamazdım bende yaptırdım. Sağlık ocakları yapmıyor ama iğneyi alıp götürünce yapıyorlarmış sanırım. Devletin bu aşıyı neden karşılamadığını bilmiyorum cnm.

Cnm biz rotayı yaptırdık 3. Ay da. Bu aşı 2 farklı markaymış biri 2 ve 4. Aylarda diğeri 3. Ve 5. Aylarda yapılıyormuş. Doktorumuz mutlaka yaptırın dedi güvendik yaptırdık. Doktorumun 2 kızı var 'siz kızlarınıza yaptınız mı' dedim. Evet dedi. Sonuçta bi zararı yok diye okudum her yerde aksine hastalığa karşı koruyor. Riske atamazdım bende yaptırdım. Sağlık ocakları yapmıyor ama iğneyi alıp götürünce yapıyorlarmış sanırım. Devletin bu aşıyı neden karşılamadığını bilmiyorum cnm.
Anladim cnm gercekten insan zor bulunca herseyi ayrintili dusunuyor bi arkadasiminda doktoru hic bu asilardan bahsetmemis bile, benim doktorumda kesin vurdurun gibi konustu sanirim doktordan doktora degisiyor gorusler. Bi zarari yoksa bende vurdurmaktan yanayim zaten.

Kızlar nasıl gidiyor bizde durumlar bayağı koşturmacalı gaz sancımız oluyor süt yetmiyır mama hazımsızlık yapıyor gündüz uyumuyır gece bi kere 3 saat uyuyor sonra 45 dk yada 1 saatte bir uyanıyor hiçbir şeye vakit bulamıyorum yarı aç yarı tok geziyorum bi komşum var o olmasa banyo yaptıramıyorum acemilik ne kötü ve insanın yardımcısı olmaması çok şükür eşimin akrabası var o da olmasa napardım bilmiyorum sizler nasıksınızğ

Devlet niye karşılamıyor bilmiyorum ama önemli bi aşı. Tabi devlet isteğe bıraktığı için insanda bi düşünce oluşuyor gerçi artık diğer aşıları da isteğe bıraktılar. Benim gittiğim her doktor sakın ihmal etme dedi. Aşı yapılsa da ishale yakalanma ihtimali var ama aşılı çocuk 2-3 günde atlatırken aşısız 10 günde eriyip bitiyor diyor ilk çocuğuna yaptırmayıp çocuğu hasta olan anneler. Oyuzden biz de 3. Ayımızda yaptıracağız. Hastanede doktor gelmişken yapalım isterseniz dedi ama ben eczaneden alıp sağlık ocağında hemşireye yaptıracağım yakın olduğu için..

Kızlar nasıl gidiyor bizde durumlar bayağı koşturmacalı gaz sancımız oluyor süt yetmiyır mama hazımsızlık yapıyor gündüz uyumuyır gece bi kere 3 saat uyuyor sonra 45 dk yada 1 saatte bir uyanıyor hiçbir şeye vakit bulamıyorum yarı aç yarı tok geziyorum bi komşum var o olmasa banyo yaptıramıyorum acemilik ne kötü ve insanın yardımcısı olmaması çok şükür eşimin akrabası var o da olmasa napardım bilmiyorum sizler nasıksınızğ

Bizde de durumlar hemen hemen aynı Allah yardımcın olsun canım. Farkımız komşu ve akraba yok. Banyosunu eşimle yaptırıyoruz. Yapamazsam Yemekleri de akşam eşim gelince çocuğu ona verip öyle yapıyorum. Gündüzleri aç tok arası geçiyor. Düzensizlik içinde minik düzen ayarlaması, zamanla büyüdükçe yerleşecek düzen diye düşünüyorum :anne:

Test yaptın mı cnm?
Sonuçları biraz önce aldım. BetaHcg 339,55 çıkmış. Sat 2 ocak tahlil 27 ocak. Gecikmeden 1-2gün sonrası yani.
B12 ve D vitamini çok düşük çıkmış bişey olur mu. Ne yapmalıyım.

Eklentiler

• IMG_0255.webp
    IMG_0255.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 61
Sonuçları biraz önce aldım. BetaHcg 339,55 çıkmış. Sat 2 ocak tahlil 27 ocak. Gecikmeden 1-2gün sonrası yani.
B12 ve D vitamini çok düşük çıkmış bişey olur mu. Ne yapmalıyım.

Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah. Ben D vitamini ve b12 kullanmıştım gebelikte. Kadın doğum doktorum vermişti.

Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah. Ben D vitamini ve b12 kullanmıştım gebelikte. Kadın doğum doktorum vermişti.
Âmin. Çok teşekkür ederim :KK16:. Bazı doktorlar ilk 3 ay vermiyorlarmış. Sen kaç hastalıkken kullanmıştın acaba ?

Âmin. Çok teşekkür ederim :KK16:. Bazı doktorlar ilk 3 ay vermiyorlarmış. Sen kaç hastalıkken kullanmıştın acaba ?

Tam hatırlamıyorum ama ben aşılamayla hamile kalmıştım aşılama sürecine başladığımda başlamıştım.. İlk tahlillerde demir düşük çıkmıştı doktorum 3 ay vermiyoruz demişti onu hatırlıyorum ama o süreçte D vitamini kullandım mı onu hatırlamıyorum. Ama gebeliğin sonuna kadar D vitamini kullanmıştım.

Back
X