Medipol Hastanesi (Kadıköy) ve Dr. Mine Kaymakçı

Yusufun Annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
10
1
1
44
Merhaba Arkadaşlar. 30 Haftalık Hamileyim. İlk bebeğim. Hastane ve doktor arayışı içindeyim Ocak ayında Mine Kaymakçı dan randevu aldım . Doktor ve hastane ile ilgili tecrübeleri olanlar paylaşırsa çok sevinirim.

Merhabalar Yusuf'un annesi. Mine Hanım'a Medical parkta görev yaparken gidiyordum,çok şükür bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Ben çok çok memnunum. Pek çok Kişiyi de kendisine yönlendirdim.Hemen hemen hepsi memnun kaldı. Yalnız su var. Mine hanım mesafeli gibi gözükebilir,bazı kişiler onu soğuk da bulabilir. Ama öyle olmadığını zamanla anlarsınız. Ve doğum anında onun o sakinliği ve soğukkanlılığı sizin sağlıklı bir doğum yapmanız için şarttır. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler

ayy hiç biryerde bulamadım ya bu konu ile ilgili başlık ( Bende doktorumu değiştiricem mecburıyetten cok memenumum halbukı amma medıpole gecıcem sema ovalıya yönlendirdi ama hıc bır fıkrım yokk siz hangi doktora giidyorsunuz medipolde

Canım ben 6 doktor gezdikten sonra Yunusemre Hastanesindeki Dr Selma Songülalp Ergin e karar verdim. Hastanenin tenha olmasını da sevdim. Medipol çok kalabalık ve ilişkiler fazla soğuk geldi bana ya da doğru dr u bulamadım.

canım benım ıkıncı olucak medıpolde kesın kara kıldım 2 doktor ısmı vardı bırı dısardan gebelık almıyormus dıgerı ıcınde pek emın değilim gitmedne belkıde olamıcam ama yıned efıkır almak ıstedım tesekkur

Ben ilk semaya gitmiştim. Şeker yüklemesi yaptırmak istemedim. Çünki zaten şekerli şeyler yemiyorum ve şeker çıksa bile tek yapabildikleri şey diyet vermek ve şekerli gıdalardan uzak kalmamızı istemek olacaktı. Bunu ifade ettiğim halde dinlemeden ben zorunlu tutuyorum vs gibi sert soğuk tavrı hoşuma gitmedi. Sonuçta doğum hekim ile karşılıklı bir ruh uyuşması haliyle gerçekleşecek bir eylem. Benim isteklerimi degerlendirip ikna etmek durumunda. Sonra mine hanıma gittim ondan memnun kaldım ama bu sefer hastanenin aşırı yoğunluğu giriş çıkışlarda beklenen sıralar beni sıktı. Kökten hastane değiştirdim. Bu arada zeynep kamil hastanesinin pembe doğum odası 6 haftalık doğum eğitimleri var onlara katıldım tüm hamilelere şiddetle tavsiye ediyorum. İnsanı çok bilinçlendiriyor.

Bu doktor secimlerinde genelde birinin beğendiğini diğer hasta beğenmiyor. Sema ovalıdan memnun olan da var çevremde,hatta yeni sezeryan oldu onda,hiç beğenmeyen hasta da var. Ben tecrübeme dayanarak Mine Kaymakçı derim. Ilki 6 haftalık olan düşüğümü baska doktor yok kese bos,yok yalancı gebelik yok şu yok bu diyerek beni muallakta bırakırken o şıp diye anlamış bebişimin artık yaşamadığını ve yarın acil gel alalım,yoksa tehlikeli demişti. Güven veren bir doktor kesinlikle. Bir o kadar da anaç,kanımca..

Mine hanım bizim ikinci bebeğimizi dünya getirdi, doğumdan önce bebek 3100 gr dedi, birkaç gün sonra 4300 gr doğdu. Bundan dolayı brachial plexus oldu Şimdi kızımız 1 yaşında daha iyileşmedi ((
1 yıldır hastane hastane geziyoruz. Medipol 'dan uzak durum.

Doktorunuzun hatasını hastaneye mal etmek ne kadar doğru? Allah evladınıza şifa versin inşallah tez vakitte iyileşir. Lakin o hastaneden gebelik takibi yaptıran bir çok gebe var başka doktorlarda. Onları da tedirgin etmenin manası yok sanırım.

Kesinlikle okeanuss00 size katiliyorum. 5 ay once ikinci bebeğimi sağlıkla ve normal doğumla kucağıma aldim.Gebelik suresince tüm takiplerimi Mine hanım yaptı. Doğumumu da yine Mine hanım gerçekleştirdi.Hastane ekibi tamamen profosyonel doğum üzerine özellikle. Ben son derece memnun kaldım. 3.çocuğuma gebe kalsam yine Mine hanıma giderim yine Medipol derim. Nurdan hanim sizin yavrunuz adına da üzüldüm Allahim tez sifalar versin.

profosyonel konusunda haklısınız:
Hastane 1 yıldır brachial plexus tedavi sürecini üstlenmedi. Neden olarak bize verilen cevap: "doktorlar ile hakediş usulu çalışıyoruz, biz doğum parasını doktora verdik. Konu bizden çıktı". Lakin aynı duruma başka bir brachial plexus vakasında "Avecinna ataşehir + Acıbadem" hastanesi tedaviyi karşılamış.

Sizin adinizacok uzuldum. Allah sifaaa versin evladiniza. B3nimde doktorum mine hanimdi memnundum. Kismet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…