- 25 Kasım 2015
- 10
- 1
- 1
- 44
- Konu Sahibi Yusufun Annesi
-
canım benım ıkıncı olucak medıpolde kesın kara kıldım 2 doktor ısmı vardı bırı dısardan gebelık almıyormus dıgerı ıcınde pek emın değilim gitmedne belkıde olamıcam ama yıned efıkır almak ıstedım tesekkurCanım ben 6 doktor gezdikten sonra Yunusemre Hastanesindeki Dr Selma Songülalp Ergin e karar verdim. Hastanenin tenha olmasını da sevdim. Medipol çok kalabalık ve ilişkiler fazla soğuk geldi bana ya da doğru dr u bulamadım.
hakkında bıldıgın bırsey varmı sema ıcın . ya kımı cok ıyı ısınde demıs kımı cok soguk pek fıkır edınemedım dıe soruyorum mıneyıde degerlendırıcemO zaman sema ovalı yerine Mine kaymakçı derim .
Doktorunuzun hatasını hastaneye mal etmek ne kadar doğru? Allah evladınıza şifa versin inşallah tez vakitte iyileşir. Lakin o hastaneden gebelik takibi yaptıran bir çok gebe var başka doktorlarda. Onları da tedirgin etmenin manası yok sanırım.Mine hanım bizim ikinci bebeğimizi dünya getirdi, doğumdan önce bebek 3100 gr dedi, birkaç gün sonra 4300 gr doğdu. Bundan dolayı brachial plexus olduŞimdi kızımız 1 yaşında daha iyileşmedi ((
1 yıldır hastane hastane geziyoruz. Medipol 'dan uzak durum.
Doktorunuzun hatasını hastaneye mal etmek ne kadar doğru? Allah evladınıza şifa versin inşallah tez vakitte iyileşir. Lakin o hastaneden gebelik takibi yaptıran bir çok gebe var başka doktorlarda. Onları da tedirgin etmenin manası yok sanırım.
Doktorunuzun hatasını hastaneye mal etmek ne kadar doğru? Allah evladınıza şifa versin inşallah tez vakitte iyileşir. Lakin o hastaneden gebelik takibi yaptıran bir çok gebe var başka doktorlarda. Onları da tedirgin etmenin manası yok sanırım.
Sizin adinizacok uzuldum. Allah sifaaa versin evladiniza. B3nimde doktorum mine hanimdi memnundum. Kismet..Mine hanım bizim ikinci bebeğimizi dünya getirdi, doğumdan önce bebek 3100 gr dedi, birkaç gün sonra 4300 gr doğdu. Bundan dolayı brachial plexus olduŞimdi kızımız 1 yaşında daha iyileşmedi ((
1 yıldır hastane hastane geziyoruz. Medipol 'dan uzak durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?