Medipol Hastanesi Sema Hanm Leyla Hanm??

• Konu Sahibi Konu Sahibi SiBeL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba

34 yaşındayım. Geçen yıl eylül ayında 1.5 yıllık evliyken bebek düşündük ve çok methedildiği için Sema Hanım'a gittim. Kontrol etti ve ultrasonda 2 kitle gördüğünü söyleyip bunların çatlamamış yumurta ya da kist olabileceğini söyleyip adetimden sonra gelmemi söyledi. Gittiğimde onların kist değil çatlamış yumurta olduğunu söyledi. Bana 6 ay deneyin sona gelin dedi. Kapıdan çıkarken hamileliği ani düşündüğüm için kilo veremediğimi bunun sorun teşkil edip etmeyeceğini sordum. Bana kilo nedeniyle yumurtalarımın çatlayamayabileceğini söyledi (Bunu ben sorduğum için son anda söylüyor) Eşimle 4 ay denedik ama hamile kalamadım. Bu süreçte Sema Hanım'ı aradım tekrar ve hamile kalabilmek için kaç kilo olmam gerektiğini sordum cevabı "idela kilonuz" oldu. Bir ara kaç kilosunuz diye sorunca 77 dedim ve "aaaa ben de çok fazla kilolusunuz sandım" dedi. Beni karşısında gördü o anda sorabilir bilgi verebilirdi. Bu arada bu bir ihtimal zaten belki başka bir sebep var ama bilmiyoruz. 33 yaşındayım bebek istiyorum gidiyorum tek söylenen 6 ay dene ve gel. Kilo ve yumurtalık ilişkisini son anda kapıdan çıkarken kendi merakım neticesi öğreniyorum. Yavaş kilo verdiğim için kaç zaman internette geziniyorum ay acaba hamile kalamaz mıyım vs.. diye çok stres yaşadım. Baktım ki 80 le 90 la hamile kalanlar var. Sonra 4. ayda doktor değiştirdim ve Bahar Hanım'a gittim. Çok moral veren çok ilgili ve bilgilendiren bir doktor. Bahar Hanım bana yaptırmam gereken çeşitli testler yazdı. Hormon tesleri progesteron vb. Kan alan görevliyle sohbet ederken bana hormon testlerinin çok önemli olduğunu ve en başta yapılması gerektiğini belirtti. Ben de şaşırdım. Hemen test yazan doktorlara da hoş bakılmıyor ama en azından tavsiye edip bilgilendirebilirdi. Ben İNTERNET ve çevrem sayesinde yapılması gerekli tüm testleri öğrenip Bahar Hanım la ilk görüşmemde istedim. Bunun yanında rahim filmim de çekildi. Tüm bunlarsız 33 yaşında ve hamile kalmak isteyen bir insana Sema Hanım direkt "6 ay dene gel" diyebiliyor. Testlerimde bir sorun çıksaydı 6 ayım çöpe gitmiş olabilirdi. Üstelik çatlamamış yumurtalarımı kiste benzettiğini söylediğinde 1 hafta hayalet gibi gezdim stresten. Bahar Hanım'ın tavrı çok moral verici neşeli ve ilgili. ŞEYH UÇMAZ MÜRİT UÇURUR hesabı kulaktan yayıla yayıla insanlarımız tek bir doktorun önünde yayılıyor. Lütfen doktor seçerken çok dikkat edin. Bizim insanımız insanları popüler yapmakta çok maharetli. Diğer doktorları da deneyin lütfen.

medipolde leyla hanım gibi bi doktor varken başkasını düşünmeyin derim ben...benim hamileliğim biraz sorunlu zaten tüp bebek...hiçbişey sormadan herşeyi anlatan hatta aklınıza gelmicek şeylerle ilgili bilgi veren bi doktor...en önemlisi sizi strese sokmuyo önceki doktorum çok pimpirikliydi ve hamileliğimi işkenceye dönüştürdü...bu hafta leyla hanımla tanıştım ve rabbime şükrettim...sadece gebelik takibi değil bebek isteyen insanlarlada karşılaştım kapısında ve hepsi çok memnun her ihtimali değerlendirip yönlendiriyomuş...

canım cevahir hanım nasıl? bi blgin varmı. birde leyla hanım çok yoğunmuş. randevuları önceden veriyormuş. peki acil bi muayeneniz old zaman nasıl muayaneye gidiosunuz? o yoğunluktan

Medipol'de Bahar Çağlar var arkadaşlar. Gebelik takibimi o yapıyor.36. haftadayım.Cesaretlendirici ve güven veren bir yapısı var doktorumun. Normal doğum istiyorum özellikle oda beni bu konuda sürekli destekliyor ve cesaretlendiriyor. En önemlisi her ihtimal, benimle paylaşıyor. Son kontrolüm dündü ve normal doğumu riske etmemem için biraz daha fazla dinlenmem gerektiğini ve daha çok su içmem gerektiğini söyledi. Suyum yeterli fakat sınıra yaklaşmak üzereymiş.

Medipol'ün tüm kadın doğumcuları hakkında hep olumlu yorumlar duydum ve okudum şimdiye kadar.
Hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin yaradan.

doğum nasıl geçti?ben de bahar hanıma gidiyorum fikir almak istedim:)

kızalr bugün cevahir hanıma gittim. mükemmmeeeeeeeeeeeeelllllllll bi dr. yarım saat konuştuk. benim sormama kalmadan ilk 3 ayımı anlatttı. acaip rahatlattı beni. bebeğimi sevdi. çok cana yakın ve bilgili bi dr. ilgisi maksimum dğüzeyde. ya ben şaşırıyorum leyla hanımda kapısında o kadar insan varken, cevahir hanımda neden yok. leyla hanımın birkere adı .ıkmış ondan bence (kötü demiyorum;) ama cevahir hanıma 1 kez bile olsa gidin görün. leyla hanımda 5 dk muayene olup apar topar çıkarken cevahir hanımda tüm sorularınızın cevaplarını alabiliyorsunuz. inşallah hep böyle olurrr:teytey:

bende sema hanımın hastasıyım ama cok kalabalık cok yogun
dogru düzgün konusmuyo simdiye kadar bi kere bile
bi derdin sıkıntın varmı diye sormadı bile bakdı ilac yazdı gönderdi

Back
X