Medipol Hastanesi Ve Dr. Hakan Apaydin'i Merak Edenler

zuhahaha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
49
0
86
İstanbul
merhaba arkadaslar medipolu ve hakan apaydin'i merak edenler vardi ben randevuma gittim.cok ama cok memnun kaldim, cok ilgili guler yuzlu ve iyi bir doktor. her sorunuza uzun uzun cevap veriyor, insani rahatlatiyor. kisacasi ben herkese tavsiye ederim.yalniz randevu almak cok zor bir ay sonrasina ancak alabiliyorsunuz. hastanenin odalarini da gordum bi arkadasimi ziyarete gitmistim.odalar da gayet guzel.epidural dogum imkani da var.boyle yani. merak eden arkadaslari bilgilendirmek istedim.

Merhaba canım bende doktor arayışı içindeydim. Bi arkadaşım tavsiyesiyle Hospitalium Hastahanesinden randevu almak istedim o doktorda 2 hafta sonraya vericekti bende özel muayenehanesinden randevu almayı tercih ettim. Bu akşam gidicem bakalım memnun kalıcakmıyım çok merak ediyorum ve endişeliyim şuanda 5+3 günlük hamileyim vajinadan muayene yapmasını istemiyorum ilk muayenede yapıyorlarmı bilgin varmı

henuz hamılelıgın cok yenı oldugu ıcın malesef vajınal ultrasonla bakılıyor canım..
cunku cok kucuk oldugundan karın uzerınden ultrasonla bebegın gorulmesı zor oluyor..
seçme sansımız yok ne yazık kı..

benim 5 haftalıktı ama göbişten baktı :)) doktoruna göre de değişiyor olabilir.

nasıl oluyor o iş.. çok ilginç.. henuz cok mınık oluyor 1 cm bıle degıl nasıl gobişten baktıkı 5 haftalıkken.. ılk karından baktı ve zaman mı ogrendın hamıle oldugunu ?...

nasıl oluyor o iş.. çok ilginç.. henuz cok mınık oluyor 1 cm bıle degıl nasıl gobişten baktıkı 5 haftalıkken.. ılk karından baktı ve zaman mı ogrendın hamıle oldugunu ?...

canım ben test aldım evde uyguladım öyle anladım hamile olduğumu hemen doktora gittik eşimle.Kan testi yaptırdık.Meğer ben tam 5 haftalık hamileymişim.Tabiki bebişi görmedi ama karnımdan bakarak keseyi gördü :)) yani hiç vajinadan bakmadı benimkine.CADIARZU

vajinal muayene istemiyorsaniz once kan testini yaptirip kac haftalik oldugunu ogrenin. 6. haftada karindan kese goruluyo zaten. o zaman tekrar gidersiniz doktora. vajinal muayene istemeyene de zorla bakilmaz herhalde. bana doktorum sormustu.simdi gorunmuyr istersen bakalim dedi ben de beklemeyi tercih ettim.

valla şeker gibi adam azından bal damlıyo ben hayatımda bu kadar ilgili hastasına bu kadar özenli davranan bi dr.görmedim bilseydim baştan ilk ona giderdim gerçi testlerim ve ayrıntılı ultrason için kendisine gidiyorum ama doğumumu onun yaptırmasını çok isterdim şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar :)))))))

2li testlerimi hakan bey yaptı genelde zaten 2li testlere o bakıyo. sağolsun benimlede eşimlede çok ilgilende .zaten beni sakinleştirmek için biraz bekledi neden bilmiyorum oda girer girmez ağlamaya başladım.sonrada bana bebeşimi gösterdi be kalbinin atışını dinletti.allahtan bebeğim rahat durduda ölçümleri rahat rahat baktı sonra da tabi bebeği hareket ettirmek için uğraştı biz görelim diye görseniz nasıldı kıpır kıpırdı kollar bacaklar birbirine karışıyodu yaramazımın.

merhabalar arkadaslar

bende hakan beye gitmeye karar verdim pes pese randevularımı bile aldım doguma kadar sure için. umarım tanıstıımızdada aynı sekilde memnun kalırım ilk randevum 2 haziranda fikirlerinize acıgım.

hakan bey i tanıyormusunuz?Mesleki tecrübeleri hakkında birşey bulamadım internette.En azından kaç yaşlarında bir doktor kendisi bilen varmı?

ben ayrıntılı ultrasound için 1 mayısa randevu aldım Hakan Bey'e erkek dr. istemiyorum ama herkes çok iyi diyor, Seval Pata'dan da normal dr.um olsun diye randevu almıştım hangisini beğenirsem artık, bu arada bu doktorlardan normal doğum yapan var mı aranızda?

geçen hafta hakan apaydın'a ayrıntılı ultrasound için gittim ve gerçekten çok çok memnun kaldım, sonrasında da yeni doktorum seval pata ile görüştüm o da çok iyi izlenim bıraktı umarım sonuna kadar böyle devam eder.

ben medipolde cevahir hanıma gidiyorum ve kendisinden gayet memnunum. ayrıca kendisi göztepe araştırma ve eğitim hastanesinde de doktor. yalnız merak ettiğim bu hastane normal doğumu ne kdr destekliyor?
muhasebeden doğum fiyatları almaya gittiğimizde bize sadece sezeryan doğumla ilgili bilgi verdi ve artı epidural fiyatını söyledi. ben sormasam normal doğumdan bahsetmeyecekti. benimde aklıma takıldı, kimse normal doğum yapmıyor mu bu hastanede?

olurmu bolca normal dogum yapıldıgını bilioyrum bu hastanede. genelde dr ların çogu normali destekliyor netten tanıstıgım bir çokarkadasım burda normal dogum yaptı memnun olanlar çogunlukta

hakan bey e 7 aylıkken gitmistim ve sezaryanımı o yaptı. çok tatlı adam çok sevdim kendisini sonra rutin kadın hast muaynesi seklinde gitmek isedim ama randevu almak sıktı te uzak tarıhlere baska dra yoneldim ama bir ara gitmek istioyrum tekrar

Bende 7+4 günlük hamileyim..Medipol'de Seval Pataya gidiyorum ve çok memnununum.. Seval Hanım çok ilgili,alakalı ve güleryüzlü..İkili test için Hakan Bey'i söyledi dün ondan da 8 Temmuz için randevu aldım..Anlattıklarınıza göre çok iyi bir doktormuş.Gidince fikirlerimi bende yazarım..

Bu arada bir arkadaşım Medipol'de doğum yaptı ve çok memnun kaldı..Odalar güzel ve ferahtı..Yenidoğan üniteleri de çok gelişmiş..Seval Hanım daha önce Delta Hastanesindeydi o da yeni doğan ünitelerinin çok gelişmiş olduğu için bu hastaneyi tercih ettiğini söylemişti..

Tüm hamile arkadaşlara sağlıklı hamilelikler diliyorum a.s

benimde 2 ci çocugum olmuyor hormonlarla ilgili sorunlarım var adetim düzenlide değil.. bende ilk defa hakan beyden randevu aldım 23 marta bakalım ne diyecek acaba ssvd yapıyormu ben hamile kalırsam ilk çocugum gibi sezaryan olmak istemiyorum bana hakan bey hakkında bildiklerinizi paylaşırmısın korkuyorum....

Son düzenleme:

arkadaşlar eğer para sorun değilse gidin ve görün:) tek kelimeyle mükemmel...şüphe duymanıza gerek kalmadan o odadan çıkacağınız doktorlardan birtanesidir kendisi..

arkadaşın dediğine katılıyorum...şiddetle tavsiye ediyorum:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…