Merhaba canım bende doktor arayışı içindeydim. Bi arkadaşım tavsiyesiyle Hospitalium Hastahanesinden randevu almak istedim o doktorda 2 hafta sonraya vericekti bende özel muayenehanesinden randevu almayı tercih ettim. Bu akşam gidicem bakalım memnun kalıcakmıyım çok merak ediyorum ve endişeliyim şuanda 5+3 günlük hamileyim vajinadan muayene yapmasını istemiyorum ilk muayenede yapıyorlarmı bilgin varmı
benim 5 haftalıktı ama göbişten baktı :)) doktoruna göre de değişiyor olabilir.
nasıl oluyor o iş.. çok ilginç.. henuz cok mınık oluyor 1 cm bıle degıl nasıl gobişten baktıkı 5 haftalıkken.. ılk karından baktı ve zaman mı ogrendın hamıle oldugunu ?...
valla şeker gibi adam azından bal damlıyo ben hayatımda bu kadar ilgili hastasına bu kadar özenli davranan bi dr.görmedim bilseydim baştan ilk ona giderdim gerçi testlerim ve ayrıntılı ultrason için kendisine gidiyorum ama doğumumu onun yaptırmasını çok isterdim şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar :)))))))merhaba arkadaslar medipolu ve hakan apaydin'i merak edenler vardi ben randevuma gittim.cok ama cok memnun kaldim, cok ilgili guler yuzlu ve iyi bir doktor. her sorunuza uzun uzun cevap veriyor, insani rahatlatiyor. kisacasi ben herkese tavsiye ederim.yalniz randevu almak cok zor bir ay sonrasina ancak alabiliyorsunuz. hastanenin odalarini da gordum bi arkadasimi ziyarete gitmistim.odalar da gayet guzel.epidural dogum imkani da var.boyle yani. merak eden arkadaslari bilgilendirmek istedim.
valla şeker gibi adam azından bal damlıyo ben hayatımda bu kadar ilgili hastasına bu kadar özenli davranan bi dr.görmedim bilseydim baştan ilk ona giderdim gerçi testlerim ve ayrıntılı ultrason için kendisine gidiyorum ama doğumumu onun yaptırmasını çok isterdim şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?