Medipol Hastanesi Ve Dr. Hakan Apaydin'i Merak Edenler

Bende medipolde Leyla hn.a gidiyorum,Hakan Bey'e ayrıntılı ultrason için gittim ve çok memnun kaldım.Erkek dr.olmasa kontrollerime onda devam etmeyi çok isterdim..

İyi akşamlar herkese,
Son zamanlarda detaylı ultrason için Hakan Apaydın' a giden varsa yorumlarını paylaşabilir mi?

ben de hakan beye gitmeyi düşünüyorum. ancak emin olamiyorum bebeklerim ikiz o nedenle riskşi gebelik olarak geçiyor. iliz hamilelik yaşayıp hakan beye giden var mı acaba, ya da kesinlikle tavsiye edebilecek birisi?

merhaba,
ayrıntılı ultrason zamanım yaklaştığından perinatolog arayışına başladım. rutin kontrollerime kadıköy şifada yasemin yakutla devam ediyorum şuanda, ilk hamileliğimde orada mehmet uludoğana yaptırmıştım detaylı ultrason yorumlarını ancak orası oldukça pahalı ve özel sağlık sigortam %100 ünü karşılamıyor. medipol sgk anlaşmalı olduğu için orayı düşünüyorum. yakın zamanda bu konuda tecrübesi olan var mıdır?

Merhaba gecen hafta bn ikili tarama için gittim cok memnun kaldım cok ilgili ve tatlı dılli bir doktor bnde normal kontrolumde onda devam etmeye dusunuyorum tavsıye ederim

Merhaba gecen hafta bn ikili tarama için gittim cok memnun kaldım cok ilgili ve tatlı dılli bir doktor bnde normal kontrolumde onda devam etmeye dusunuyorum tavsıye ederim
Merhaba öncelikle hayırlı bir gebelik ve saglila evladinizakavusmanizi dilerim.Bende 6 aylık hamileyim ikiz bebek bekliyorum ancak gittigim hastahane fiyatlari çok faiş, hastanenin doğum ve muayne fiyatı hakkında bir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…