Tüp Bebek Merkezleri medipol hastanesinde tedavi olanlar acil bakarmisiniz

Canim ben sultangazide oturuyorum:) sen nerdensin? Benim adet günüm belli degil cok düzensiz. 60-70günü bulabiliyo.pco var bende.progestan kullaniyorum.ama mustafa hoca dün bekle acele etme dedi.insallah karsilasiriz.Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Canım bende ikitelide oturuyorum hastane yarım saat surmuyor bende bu ay ilaçsız adet olamayacam dedim Yook öyle bişey olacaksın dedi dört gün gecikme ile oldu kaç yaşındasin ve kaç yıllık evliksin

merhaba evet dediğiniz gibi doğru hekimi bulmak çok zor her doktor MUSTAFA ACET gibi değil maalesef çünkü Mustafa bey hastasını kendi yakını gibi görüp kendini hastasının yerine koyarak hareket eder ölee hastanın duyduğu yok şu işlem varmış başarıyı arttırıyomuş yok bu işlem varmış şans daha çokmuş diye boş yere umut vermez ve boş yere parasını da harcatmaz eğer ameliyat yapıyosa mutlaka gerek görüyodur da yapıyodur ben de çift rahimliyim bana o yüzden histereskopi yaptı iyi ki de yapmış AllAHIM binlerce kez razı olsun ondan bizimle üzülür bizimle sevinir o iyi ki Allahım karşıma çıkardı onu bi abimin olmasını hep çok istemiştim Allahım onu çıkardı karşımıza oğlumun da dayısı oldu

arkadaşlar medipol bağcılardanmı bahsediyorsunuz

kızlar hepinize merhaba
bende 38 yaşında pcos hastası 13 yıllık evli başından çooookkkkkkk fazla olay geçmiş kader arkadaşınızım.Bağcılar Medipol hastanesinde tedavi görüyorum .doktorum Mustafa ACET kendisi Memorialde çalışırken başka sebeplerle müracat etmiştim tüp bebek tedavisini karar verdiğimde Medipolde başlayacağını söyledi hastaneyi hiç tanımadan doktorum orayı seçtiyse var bir bildiği dedim ve onun ilk iş başı yaptığı gün benimde tedavim başladı her hastanın izlenimleri yaşadıklarına göre değişebilir ben beklerken Banu hocayıda takip ediyorum muayene için odasına iki bazen üç hastayı aynı anda çağırıyor bana tuhaf geliyor artık SGK hastaneleri bile böyle değil benim hastalığım çok özel o yüzden aynı özele sahip hastaların bilgilerini dinleyerek hasta gizliliği ortadan kalkmış oluyor bana mantıksız geliyor bu benim düşüncem bir arkadaşım bayan olduğu için Banu hanımı tercih etmiş sonuç pozitif hemde arkadaşımın tedavide bir yumurtası gelişmiş ama ona destek olmuş çok motive etmiş demek ki işinin ehli bir doktor her yiğidin farklı yoğurt yiyişi var Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlasın haaa unutmadan Medipoldeki embriyolog Tuğba hanım süper embriyo üzerinde yapılan çalışmalarda ödülü var tüp bebek doktoru ne kadar önemli ise labaratuvarda öyle

Canım Allah saglıkla doğurmanı nasip etsin
Biz banu hanımı cok araştırdık kendisi hacettepe meZunu cerrahpasa da kadın dogum yapmıs memorıal bahcecıde çalışmış doçent daha ne olsun
10 yıldan faZladır Tup bebek konusunda çalışıyor konusunda araştırmalar yapmıs
Biz bunlara önem veren bir çiftiz
Tup bebek konusunda kandıran cok doktor var
Ebru hanım güleryüzünü olabılır ama Tup bebek konusunda tecrübesiz
Mustafa bey iyi olabılır ama hear gittiğimde amelıyatta sanırım herkese amelıyat onerıyor
Ben medıpolde sadece banu hanımın işinin ehli ve dürüst bır hekım oldugunu gordum
Ben dogru doktoru bulmanın cok onemli oldugunu dusunuyorum
Biz cok memnun kaldık Allah bin kere razı olsun
Bu arada cok hastası oldugundan hastalar hıc de rahatsız degıl odaya 2 veya 3 kısı gırmekten
Biz her gittiğimizde görüyoruz dışarıda beklerken herkes onu bekliyor saatlerce hatta
Superr bir doktor baska bır sey diyemiyorum

Medipol demek Banu hanım demek
Hatta Medipol ona az kalır
O semra kahramanı düzeyinde bilgisiyle tecrubesiyle
O Bahceci Memorial karışımı
Gelecegın semra kahramanı banu hanım kızlar
Allah tuttuğunu altın etsın onun

Canim ben 30 yasindayim 1.5 yildir evliyim.sen kac yasindasin.tabi biz 7 aydirr fln bebek istiyoruz
Bende 28 yaşındayım 8yillik evliyim ve bugün mustafa bey histeroskopi mi yaptı hastanedeyim çıkış için gelmesini bekliyorum

Bende 28 yaşındayım 8yillik evliyim ve bugün mustafa bey histeroskopi mi yaptı hastanedeyim çıkış için gelmesini bekliyorum
Serenalarcım cok gecmis olsun.nasil geçti? Histeroskopiden önc3 hormon tahlili fln yaptırdı mı mustafa hoca? ben merak ediyorum aslinda neden hic kan tahlili fln istemedi benden.bi de insanlar kafami karistirdi.hemen ameliyat olma fln diye gerci ben daha adet olamadim(

Canım korktuğum kadar değildi adet olunca arıyorsun hastaneyi Nurdan fiyat bilgilendirme uzmanı sizi arayacak dedi aradılar tarih belli oldu anestezi Dr gideceksin dedi perşembe günü imzalarimi attım anestesiyle görüştüm kan aldılar sonucu beklemeyin Dr takip edecek dediler yarın 11burda olun dediler annem ve eşimle gittim birsaat sürdü balon stent takılı suan cuma çıkarılacak hormon,antibiyotik, progesteron ve ağrı kesici ilaçlar verdi ağrım hafif birazda kanamam var normalmis sabah mustafa beyle aradım Rahimde anormallik varsa olunmalı mutlaka canim

Canım siz bi de banu hanımın fıkrını alın
O olsun diyorsa dogrudur

Banu Hanım a tedavi konusunda rahatlıkla başvurabilirsiniz konusunda çok bilgili ve hastasına dürüst yaklaşımı beni çok etkilemişti.

Banu Hoca nın görüşüne herzaman güvenirim. Hem insancıl hem de yeryönü ile hastasını koruyan bir yapısı var. Öyle olmasa bu kadar çok hastası olurmuydu. Başarısının sırrı hastası ile yakından ilgilenmesi ve sonuç almaya odaklanması.

Banu Hoca Medipol Mega hastanesinde tanıdığım en yetenekli ve bilgili doktorlardan. Tedavimi en kısa ve başarılı bir şekilde uzatmadan sonuçlandırdı. Kendisineçok şey borçluyum.

Ben de bugun medıpoldeydım
Kızlarıma baktık
Harıkalar dört gözle bekliyoruz onları
Banu hanımın enerjısıne hayranım
Tecrubesını konusturuyordu yıne
Gebe kalan hastaların sevınclerı görmeye deger
Oturup bı sure seyredınce cok iyi bir doktorla oldugumuzu daha da anladık
Iyi kı varsın doktorum

merhaba arkadaşlar bende hayırlısıyla cumartesi günü için banu hanımdan randevumu aldım.Allahım utandırmasın...Bana yakın olduğu ve banu hanım hakkında güzel şeyler okuduğum için tercih ettim.Bundan önce 4 tane tüp bebek merkeziyle görüştüm.sadece bir tanesi hoşuma gitti oda bana uzaktı anadolu yakasında o yüzden vazgeçtim.Bakalım banu hanımla frekanslarımız uyacak mı?Memnun kalırsam artık başlıyacağım.Dua edin kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…