Merhaba bende Banu Hanım da gidiyorum siz başladınız ı tedaviyemerhaba arkadaşlar bende hayırlısıyla cumartesi günü için banu hanımdan randevumu aldım.Allahım utandırmasın...Bana yakın olduğu ve banu hanım hakkında güzel şeyler okuduğum için tercih ettim.Bundan önce 4 tane tüp bebek merkeziyle görüştüm.sadece bir tanesi hoşuma gitti oda bana uzaktı anadolu yakasında o yüzden vazgeçtim.Bakalım banu hanımla frekanslarımız uyacak mı?Memnun kalırsam artık başlıyacağım.Dua edin kızlar:)
yok canım ben daha cumartesi ilk randevuma gideceğim.İlk görüşme yani.İzlenimlerimi anlatırım gidince...Merhaba bende Banu Hanım da gidiyorum siz başladınız ı tedaviye
Tamam bekliyorum merakla siz tüp bebek tedavisi mi yapacaksınızyok canım ben daha cumartesi ilk randevuma gideceğim.İlk görüşme yani.İzlenimlerimi anlatırım gidince...
Peki sorununuz nedirTamam bekliyorum merakla siz tüp bebek tedavisi mi yapacaksınız
Tesekkur ederim canım transfer günü hariç 8. Günüm rabbim gönlümüze gore versinayy kızlar bu cumartesi gidemedim.işim çıktı bende randevumu iptal ettirdim haftaya cumartesi giddeceğim.Denizce7979 arkadaşım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?