Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
medipolde randevuda hiç sorun yaşamdım cevahir hn.için söylüyorum dün randevu aldım cmt gününe önceki gidilşimde de öle aldım..hiç 1 ay beklemem gerektiği söylenmedi..belki doktorla alakalı bir şeydir..
medicana sibel hanıma gittim aslında memnun kaldım.8 haftalık hamileyim ama medicana bana doğum fiyatları olarak biraz fazla geldi.bir de normal doğum konusunda düşünceleri neler acaba?sema hanımı da arkadaşlar tavsiye etti..kararsız kaldım
tesekkür ederim cevaplarınız için...
peki medipolde var mı normal doğum yapan?destekliyorlar mı normal doğumu?medicana da normal doğum yapan pek duymadım açıkçası...
peki medipolde var mı normal doğum yapan?destekliyorlar mı normal doğumu?
benim durumum biraz farklı...Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığım için görüştüğüm tüm doktorlar normal doğumdan çekiniyolar,riske atmak istemiyolar...Ama Medipolde doğum yapanlarla görüştüm,eğer sen normalde ısrarcıysan yoktan bahane üretip seni vazgeçirmiyolarmış,gerçektan problem olursa o ayrı tabi...
8 haftalık:)bulantılarla boğuşuyorum onun dışında bi şikayetim yok...ben de teşekkür ederim iyi günler..iyi dileklerin için teşekkür ederim...inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize...14 haftalık olduk şimdilik bi sorun yok...sen keç haftalıksın,iyimisiniz...
medipolde leyla hanıma sezeryanla dogumum gerçekleşmişti. doktordan memnunum .fakat çok kalabalık millet tek sıra kuyrukta bekliyordu resmen.
dogumdan sonra ufak bir sorun yoşamıştım ses tellerime biraz zarar verilmiş . anestesicileri hala aynıysa düşün derim