medipol-medicana

onurcuk

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
307
1
296
İstanbul
arkadaşlar medipolden sema ovalı mı medicanadan sibel açıkalın mı?hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
arkadaşlar yok mu bu doktorlara giden lütfen yardımcı olur musunuz?özellikle doğum
konusunda fikirlerinizi bekliyorum.bilmiyorumkismile

bu sorunun cevabını ben de arıyorum...14 haftalık hamileyim ama kararsızım...Medicana hastane ortamı olarak çok güzel, Medipole kıyasla büyük ve ferah odaları var,personeli gerçekten çok ilgili,ama doktorlarla ilgili genelde olumsuz şeyler duyuyorum...Medicanada Ferda hanımla sibel hanım arasında karar vermeyi düşünüyodum ama Medipolden leyla hanıma randevu aldım tek sorun 1 aydan erkene randevu veremiyolar çok yoğunlar....

medipolde randevuda hiç sorun yaşamdım cevahir hn.için söylüyorum dün randevu aldım cmt gününe önceki gidilşimde de öle aldım..hiç 1 ay beklemem gerektiği söylenmedi..belki doktorla alakalı bir şeydir..

ilk doğumumu sema ovalı yaptı..artrık işinin ehli olmuş biri..doğumundanda ilgi alakasındanda memnun kaldım..sadece biraz soğuk davranışları oluyo onuda yoğunluğuna veriyorum..

medipolden herhangi bir doktor olabilir kadın doğum doktorları çok iyi .ama medicana mahvetti beni sibel hn çok yoğun sizi dinlemiyor bile geçiştiriyor.sabah 10 daki randevuma öğleden sonra 3 te girince bıraktım bide çok pahalıydı

medicana sibel hanıma gittim aslında memnun kaldım.8 haftalık hamileyim ama medicana bana doğum fiyatları olarak biraz fazla geldi.bir de normal doğum konusunda düşünceleri neler acaba?sema hanımı da arkadaşlar tavsiye etti..kararsız kaldım :(
tesekkür ederim cevaplarınız için...

medipolde randevuda hiç sorun yaşamdım cevahir hn.için söylüyorum dün randevu aldım cmt gününe önceki gidilşimde de öle aldım..hiç 1 ay beklemem gerektiği söylenmedi..belki doktorla alakalı bir şeydir..

leyla hanım ve sema hanımla ilgili bi durum...çok talep olduğu için biraz aksıyo...

medicana sibel hanıma gittim aslında memnun kaldım.8 haftalık hamileyim ama medicana bana doğum fiyatları olarak biraz fazla geldi.bir de normal doğum konusunda düşünceleri neler acaba?sema hanımı da arkadaşlar tavsiye etti..kararsız kaldım :(
tesekkür ederim cevaplarınız için...

medicana da normal doğum yapan pek duymadım açıkçası...

peki medipolde var mı normal doğum yapan?destekliyorlar mı normal doğumu?

benim durumum biraz farklı...Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığım için görüştüğüm tüm doktorlar normal doğumdan çekiniyolar,riske atmak istemiyolar...Ama Medipolde doğum yapanlarla görüştüm,eğer sen normalde ısrarcıysan yoktan bahane üretip seni vazgeçirmiyolarmış,gerçektan problem olursa o ayrı tabi...

benim durumum biraz farklı...Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığım için görüştüğüm tüm doktorlar normal doğumdan çekiniyolar,riske atmak istemiyolar...Ama Medipolde doğum yapanlarla görüştüm,eğer sen normalde ısrarcıysan yoktan bahane üretip seni vazgeçirmiyolarmış,gerçektan problem olursa o ayrı tabi...

sagsaglim kavusursun bebişine inşallah..kaç aylık veya haftalık?:)

iyi dileklerin için teşekkür ederim...inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize...14 haftalık olduk şimdilik bi sorun yok...sen keç haftalıksın,iyimisiniz...

medipolde leyla hanıma sezeryanla dogumum gerçekleşmişti. doktordan memnunum .fakat çok kalabalık millet tek sıra kuyrukta bekliyordu resmen.
dogumdan sonra ufak bir sorun yoşamıştım ses tellerime biraz zarar verilmiş . anestesicileri hala aynıysa düşün derim

medipolde leyla hanıma sezeryanla dogumum gerçekleşmişti. doktordan memnunum .fakat çok kalabalık millet tek sıra kuyrukta bekliyordu resmen.
dogumdan sonra ufak bir sorun yoşamıştım ses tellerime biraz zarar verilmiş . anestesicileri hala aynıysa düşün derim

teşekkür ederim tavsiyelerin için geçmiş olsun tekrar...

Back
X