Tüp Bebek Merkezleri medipol mega bagcilar tüp bebek tedavisi görenler

Tüp bebek için Doç Dr Banu Kumbak hocanın görüşleri mutlaka alınmalı olumsuz dönüş olsa bile mutlaka nedenlerini araştırır ve söyler bazen direk bulduğu sorunları sizinle paylaşır veya hataları yüzünüze söyler, kızar, sizi uyarır ama hepsi sonuçta sizin içindir. Aynı şey Prof Semra Kahraman için de aynı durum geçerli değil mi? Zaten Banu hanım daMemorialde uzun süre çalıştığı için benziyor olabilirler[/QUOTE Hastaneye nekadar odeniz yanii toplam nekadar paraniz gitii benim direk tup bebek yapilicak tuplerim yok 2 hafta onca ameliyat yaptirdimm tuplerim alindi baska bir sorun yok benda amh da iyidir simda arastiriorum bagcilarda otiriorum bana yakin

Doç Dr Banu Kumbak ile başladığım tüp bebek tedavim sevinçle sonuçlandı. Herkese tavsiyem rahatlıkla kendisine başvursunlar.

Doç Dr Banu Kumbak Aygün Medipol Mega Hast Tüp bebek Ünitesi'nde başından beri var olan hekim, o ünitedeki en kıdemli doktor.

Ben Mustafa Beyden memnunum. Tercih meselesi. Banu Hanımı bilmiyorum. Şu an bekliyorum sonuç için güzel haberleri burdan sizlerle paylaşmak isterim.

ben uzun araştırmalardan sonra banu hanıma gıttım ve kendisine cok güvendim cokda mutluyuz bebeklerimize kavuşturdu ıyıkı var

Back
X