- Konu Sahibi filiz_onur
-
Bende Leyla Hanıma 5.ayımda gitmeye başladım ve çok memnun kaldım güleryüzlü çok cici ve işinin ehli bir doktor.Birşey söylediğinizde bile ay gel bakalım aklımda kalmasın diyecek kadar da samimi sadece yoğunluğu çok fen kadıncağız yemeği bile odasında yemeğe çalışıyor.Benimde az kaldı nisan 1 sonrasında artık her hafta görüşeceğiz.Leyla Hanımda doğum yapanlar normalmi sezeryanmı yaptınız merak ettim.Bana normal diyor bakalım...
Bende Leyla Hanıma 5.ayımda gitmeye başladım ve çok memnun kaldım güleryüzlü çok cici ve işinin ehli bir doktor.Birşey söylediğinizde bile ay gel bakalım aklımda kalmasın diyecek kadar da samimi sadece yoğunluğu çok fen kadıncağız yemeği bile odasında yemeğe çalışıyor.Benimde az kaldı nisan 1 sonrasında artık her hafta görüşeceğiz.Leyla Hanımda doğum yapanlar normalmi sezeryanmı yaptınız merak ettim.Bana normal diyor bakalım...
leyla hn güleryüzlü,pozitif ve işinin ehli bir dr.henüz doğum yapmadım ama,doğum yapan ve memnun olan arkadaşlarım var..tek kötü tarafı medipol un populer drlarından olduğu için randevu sıkıntısı oluyor,randevu süreleri kısa oluyor,bence o arada bir başka dr a daha görünün,leyla hn a da gidince son kararınızı verirsiniz..arkadaşlar mrb bende 5 haftalık hamileyim.leyla hanımın methini duydum vede aralığın 17 sine randevu aldım yanlış duymadınız bır ay sonrasına.çok yoğun bir doktor olduğu söyleniyor.bana fikir verin lütfen acilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?