medipol üniversite hastahanesi bağciılarda ve gittiğim 2 kadın doğum uzmanı süper

nasr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
72
4
46
hakikaten gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hastahane.... doktorlar güleryüzlü ve çok ilgili ,hastahane tertemiz ve muayene ücreti 10 tl... ben muayaneye gitmeye yeni başladım ve çok memnun kaldım. doğumu da araştırıp orada yapmayı düşünüyorum... önce de özel başka bir hastahaneye gidiyordum ve baktım ki hem 25 tl ödeyip hem rezil oluyormuşum ... doktorundan ve hastahanesinden memnun olmayan arkadaşlar varsa kesinlikle hiççç vakit kaybetmeyin.. :49:

hakikaten gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hastahane.... doktorlar güleryüzlü ve çok ilgili ,hastahane tertemiz ve muayene ücreti 10 tl... ben muayaneye gitmeye yeni başladım ve çok memnun kaldım. doğumu da araştırıp orada yapmayı düşünüyorum... önce de özel başka bir hastahaneye gidiyordum ve baktım ki hem 25 tl ödeyip hem rezil oluyormuşum ... doktorundan ve hastahanesinden memnun olmayan arkadaşlar varsa kesinlikle hiççç vakit kaybetmeyin.. :49:

Canım ben de gebeliğimin 3 ayı oraya gittim, 2 de doktor değiştirdim ve ikisinden de hiiiiiiiiç memnun kalmadım. Sanırım memnun kalma durumu kişiden kişiye değişiyor. Sen kime gidiyorsun orda?

Betül Yorgunlar ve Elif Çiler Eren'e gittim ikisi de çok ilgili ve güleryüzlüydü... :46:

Merhaba ben nagihan hanimin hastasiyim ama dediginiz drlara arkadaşım gitmişti o da çok memnun kalmıştı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X