Tüp Bebek Merkezleri Medistate Kavacık Hastanesi TÜP BEBEK Merkezi

ben prof.dr.oya hanımın hastasıyım sayesınde bebegıme kavuştum. yoğun araştırmalarım sonucu kendısının en ıyı tup bebek doktoru olduğunu anladım.gonul rahatlıyla herkese tavsıye edıyorum.dıger merkezlere gore fıyatlarıda cok uygun.ve oya hanım maddı acıdanda yardımcı oluyor.sayın hocama bırkez daha sonsuz tesekkurler

ben prof.dr.oya hanımın hastasıyım sayesınde bebegıme kavuştum. yoğun araştırmalarım sonucu kendısının en ıyı tup bebek doktoru olduğunu anladım.gonul rahatlıyla herkese tavsıye edıyorum.dıger merkezlere gore fıyatlarıda cok uygun.ve oya hanım maddı acıdanda yardımcı oluyor.sayın hocama bırkez daha sonsuz tesekkurler

Oya hanımda iki defa tüp bebek denedim yalan yanlış tedavilerle beni hüsrana uğrattı. % 100 olur dedi. Beni çok umutlandırdı. Her gittiğimde "tek tüpüm tıkalı" bu zarar verir mi diye sordum "hayır" dedi.Negatif sonuçlar ve araştırmalarım sonucunda tıkalı tüple 10 tane kaliteli embriyo transfer edilsede sonuç değişmezmiş.Çünkü sızıntı ve enfeksiyondan dolayı tüp tıkanmış. Benim elimde hsg vardı filmi isteyip bakmadı bile. Önce belli başlı sorunları ortadan kaldırmak gerekiyormuş tedaviden önce. Bana hiç vitamin ekstra ilaç vermedi. ki benim sıkıntım zaten rezerv azlığı ve kalitesi düşük yumurtalarımın olması. Kendisine neden ilaç vermediğimi sorduğumda gerek yok sana dedi.Neden olmadığı ile ilgili soru soruyorum bir açıklama yapamıyor. üçüncüyü yapalım diyor. Beni para makinası sanıyor sanırım. Ben borç harç tedavi oldum hala kredisini ödüyorum.Önce insanların umutları hayalleri ile oynamamayı her şeyin para olmadığını öğrenmesi gerekirdi Prof olmadan önce. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Tüp bebek tedavisi gören herkesi Allah vicdanlı ve dürüst insanlarla karşılaştırsın. Zor ve meşakkatli bir yol insanda psikoloji kalmıyor maalesef.

Back
X