- 16 Haziran 2016
- 322
- 118
- 18
- 42
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
Faydasını gördünüz mü bir anlatabilir misiniz nasıl uyguluyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yapılıyor denediniz mireiki öneririm çok faydası oluyor
http://www.haberturk.com/saglik/haber/1082292-meditasyon-yapanlara-buyuk-sokHalüsinasyonla ne alakası var? Yanlış bir bilgidir o.
Meditasyon hiçbir şey düşünmeden kendimizi o anda bırakmak.
Rahat bir pozisyonda, istenirse hafif bir meditasyon müziği eşliğinde beklemektir.
Önce günde 5-10 dk yaparsın sonra 20 dkya çıkarabilirsin. Sonra 30 vs.
İstersen sadece 5-10 dkda kalırsın.
Manevi güç kazandırmasının yanında odaklanma konusunda da çok faydalı ve beyni de olumlu yönde etkiliyor.
İngilizce biliyorsanız youtubedan meditation başlıklı videolara bakın. Görürsünüz. Yani sonra derece faydalı ama her gün yapılması gerekir etkili olabilmesi için.
Meditasyon alışkanlığı olan insanlar yaşanan kötü olayları daha güçlü karşılayıp daha kolay atlatırlarmış. En çok da manevi gücü geliştirmesi sebebiyle tercih ediliyor.
keşke üzenli yapsam dediniz sanırım sıkıcı geliyor size deHer habere inanmayın.
Olumlu yanlarına bakın.
Keşke düzenli bir şekilde meditasyon yapabilsem de daha iyi hissetsem kendimi.
Böyle faydalı bir şeyden uzak durmak istemiyorum.
Ayrıca haber doğruysa bile her insan yaşamaz öyle bir şeyi. Bir de ileri boyutta meditasyonu yaşamınızın bir parçası yapacağınıza inanıyorsanız ne mutlu size.
Halüsinasyon görecek kadar yapılması için kırk fırın ekmek yemek lazım. İyice o işe alışmış olmak lazım. Ben yine de inanmıyorum.
teşekkür ederim siz söyler söylemez reiki elkitabını indirdim şifa olur inşallah içinde nefes ve meditasyon da var, dahakomplike sankireiki öneririm çok faydası oluyor