- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
ben başladım,4 gün oldu..
bakalım bekliyorum ..ama daha şimdiden saç diplerimde bir haraket ve kaşınma var tatlı tatlı..
Öncelikle köpişini seveyim senin maşallah çok şeker :) kaşıntı olması iyi uzamaya başladığını ve kafa derisindeki kan akışının hızlandığını gösteriyor ama şöyle bir problem var demek ki normal beslenme sisteminde aldığın günlük biotin miktarı 300 mcg altındaymış bu güne kadar, bu yüzden ilacı bıraktıktan sonra gıdana dikkat etmen lazım tatlım...Normal ekmek yerine tam tahıllı ekmek tüketmeni tavsiye ederim...
ay sağol canım ya..
o benim tatlı oğluşum..çok tatlı çok :))
valla bizim evin bir ferdi oda ablası ...
biotin için tavsiyelerine çok teşekkür ederim tatlım,uygulayacağım..dediğin doğru tam tahıllı tüketmem lazım,ben pek ekmek yemiyordum eskiden ama artık yiyorum..tam buğday alacağım bizim buradaki fırından,esmer rengi..
2 ay içeyim ilacı diyorum sonra da gıdalarıma dikkat ederek devam edeyim,ne dersin tatlım ?
Bence 2 ay asgari zaman olsun imkanın olduğu sürece 4 ay kullan çünkü zaten eğer ihtiyacın olandan fazlasını alıyorsan bunu idrar yolu ile atarsın böbrek veya karaciğerine bir zararı olmaz bu kürden sonrada güzel güzel tam tahıllı ekmeğini yersin, hiç merak etme tam tahıllı ekmeğin kilo aldırma gibi bir problemi olmaz ve çok yararlıdır, beyaz ekmek ise hiç bir işe yaramaz maalesef zaten geçen günde tv de izlemişsindir buğdayın özünü alarak ekmek yapıyorlarmış...ne acı...
Bayılıyorum hayvan seven insanlara doğruya doğru :) Allah birlikte geçireceğiniz uzun bir ömür versin size
canım ya,çok teşekkür ederim..bizim köpişin adı da Thor ve 8 yaşında ablası..hayvanları çok seviyorum ve onlarla beraber olmak insana pozitif enerji yüklüyor sanki..iyiki varlar hayatımızda :)
haklısın canım,en iyisi 4 aylık bir kür yapmak..evet ben de duydum beyaz ekmek ile ilgili haberi..
en güzeli tam tahıllı ekmek..
kendine iyi bak tatlım,Thor da öpücük yolluyor sana ablası :):90::90::90::90:
Ben ve evdeki 3 çift tüylü pati'de thor'a ve sana pati sallıyoruz ablası, sizde kendinize iyi bakın :)
ay yerim ben onları,yerim valla..
çok çok sev onları benim için tatlım..
dünyanın en güzel varlıkları onlar ve bizimle oldukları için biz de dünyanın en şanslı insanlarıyız...
iyi geceler canım ...
Bugün bende başladım biotin hapına tırnaklarım tabaka halinde soyuluyor ve incecik saçları parça parça dökülüyor eltim eczanede çalışıyo bana getirdi (medobihotin ) kesinlikle eczaneden al derim internetteki satışlara güvenmiyorum canım bugün ilk günüm inşallah etkisini görürüm....Arkadaşlar internette okuduğum kadarı ile medobiotin artık üretilmiyormuş onun yerine Türk üretici tarafından üretilen medobihotin çıkmış.Siz medobiyotin mi kullanıyorsunuz yoksa medobihotin mi kullanıyorsunuz onu bir öğrenebilir miyim ? Birde internette bu ürün 29 ,5 tl iken eczanede 35 tl ymiş sizce sahte olabilir mi ?
Bugün bende başladım biotin hapına tırnaklarım tabaka halinde soyuluyor ve incecik saçları parça parça dökülüyor eltim eczanede çalışıyo bana getirdi (medobihotin ) kesinlikle eczaneden al derim internetteki satışlara güvenmiyorum canım bugün ilk günüm inşallah etkisini görürüm....
Senin çinko takviyesi yapman lazım canım problemin çinko eksikliği çünkü.
kilo almak istemiyorumkilo aldırmayan çinko hapı öneriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?