- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi HayalSevil
-
Benim aklima o geldi kiz ailesine demiyor ya başını belaya sokacak bu gidişleSiz şu nişanlısı askerde olan ve onun tarafından tehdit edilen üye misiniz yoksa?
Adama bir piskuvit okuyup üfler ....yiyince nisanlin ölürTuncer Ustael vardi Palu ailesinden ama o da mapus damlarinda
buyu yapanda yaptiranda buyuk gunaha girer tovbe deyin sevmiyorsaniZ ayrilin lutfenn ama yamerhaba nereye yazacağımı bilemedm umram doğru yere yazmşmdr ben nişanlym nişanlmdan ayrılmak istyrm herşeyi yaptım ama başarılı olamadm bitireblmem için onun ayrılmak istemesi gerekiyor ama o yanaşmıyor soğutma büyüsü yapmak istyrm bildğinz güvenilir bir medyum var mı acaba?
cok komiksiniz:)Tuncer Ustael vardi Palu ailesinden ama o da mapus damlarinda
ketoyu tokatladiktan sonra kaybolduMemiş vardı bi ara sahi noldu ona:)
Bu doğru bakın.Çok güzel ayrılma büyüsü yaparım. Özele gelmek ister misin cici kız?
Ismini kâğıda yaz buzdolabina koy belki sogur
Bu doğru bakın.
Kadının sevmediği adamla olamıyoruz.
Ayırıyor.
Beni ayırdıysan diğer şahsiyeti de ayır, onun adamı da sevmiyoruz o niye hala beraberSende başarılı oldum da diğer şahsiyete gücüm yetmiyor. Ona yanlışlıkla bağlama büyüsü mü yaptım acaba, gittikçe bağlanıyor
Nisanlinizin suyuna üc kere , ya soğu ya soğu ya soğu diyip sonra suya tükürün , nisanlinizin o suyu üc yudumda icmesi lazim ama dikkat edin 2 ya da 4 degil 3 yudum , yoksa olmaz .
Memiş vardı bi ara sahi noldu ona:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?