- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.639
- 598
- Konu Sahibi HayalSevil
-
valla dogrudur ama ben onu yillardir dipfiriz biliyordumDipfiriz degil ol difriz(bu arada saka yaptim ha aksam aksam linc yemiyeyim)
Bence cok akilda kalici olurYanında burnunuzu karıştırın, alttan üstten gaz çıkartın, maydanoz yiyip kahkaha atın, yanına gitmeden önce beş, on diş sarimsak yeyin, o sarımsakla ellerinizi felan da ovuşturun o zaman soğur bence.
Aslinda gercegi deepfreeze dir ama analarimiz dipfiz dipfiriz yada difrizder aslinda bn gercekten saka yapmistim dogrusunu bilmiyomvalla dogrudur ama ben onu yillardir dipfiriz biliyordumneden linc olsun bir sey ogrenmis oldum iste
Herif yok vallaHayır gelmezdi ondaaaan boşveeer, sana herif mi yok seç beğen bağlayalım.
Herif yok valla
ahahahah deepfreeze yi biliyorum buzdolabimda yaziyo ama ben okudugum gibi yaziyorum :))))Aslinda gercegi deepfreeze dir ama analarimiz dipfiz dipfiriz yada difrizder aslinda bn gercekten saka yapmistim dogrusunu bilmiyom
Yani parası da cebinde kalır di mi?Bence cok akilda kalici olur
Aynen en kolayiahahahah deepfreeze yi biliyorum buzdolabimda yaziyo ama ben okudugum gibi yaziyorum :))))
The palu family ne guzel film olur ilk okudugumda korku filmi gibi demistimPalu ailesi geldi aklima
Tabi orasi tartisilmazYani parası da cebinde kalır di mi?
merhaba nereye yazacağımı bilemedm umram doğru yere yazmşmdr ben nişanlym nişanlmdan ayrılmak istyrm herşeyi yaptım ama başarılı olamadm bitireblmem için onun ayrılmak istemesi gerekiyor ama o yanaşmıyor soğutma büyüsü yapmak istyrm bildğinz güvenilir bir medyum var mı acaba?
Yapmadğm şey kalmadi ki olmuyor kabus gibi çöktü hayatıma"Ayrılmak istiyorum" deseniz olmuyor mu?
Bitirmek için her yolu denedm doğuluyum buralarda nişan atmak kolay değildr erkek tarafı bitirdmediği sürece kız bitiremz o da ne yaparsm yapaym bitirmyrNasıl her şeyi yaptım ama olmadı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?