- 14 Aralık 2019
- 206
- 155
- 18
- Konu Sahibi hamburgdanhabervar
-
Yok inanin, bana bu cumleler yillardir, farkli modellerde soyleniyor. "Yanlissin, karaktersizsin, bencilsin, cikarcisin, seytan gibisin, o diplomalari sen mi aldin vs vs"Cok kirmislar sizi. Siz bakmayin baba da es de bazen dusunmeden konusabilirler. Alt tarafi almanca bir yaziyi anlamadiniz diye niye kafasiz olasiniz? Hic bir mantigi yok bunun. Ayrica yedi sulaleyi gunde 3 kere aramak gerek hayirli evlat unvanini alabilmek icin. Kacimiz basarabildi ki bunu :) takmayin, kendinize haksizlik etmeyin. Bugunlerde biraz kirilgan olabilir ruh haliniz,belki ondan bu kadar etkilendiniz, herkesin her lafini ciddiye almamak lazim.
Bende oyleyim. Hala öyleyim annem babam beğenmez hatta annem birinde ağzından kaçırdı keşke olseydin dedi. Artik diyorum ki ben duymuyorum insanları sizde duymayın olmuyor diyor olacak .Gecenlerde, staj yaptigim yerde yasadigim asagilanmayla ilgili konu acmistim. Mobbing de olabilir, yabanci dusmanligi da olabilme ihtimali olabilecegi soylendi. Ki cok mantikli geliyor bu denilenler.
Ama....ama megersem olay bambaskaymis. Gerek ailem, gerekse esim benim devamli her konuda hatali oldugumu, olan herseyin tek suclusunun ben oldugumu durmadan soylerler. Daha gecen babam telefonda "sen oyle birisin ki, tum aile buyuklerini sadece isin dustugunde ariyorsun, en son buyukdayini ne zaman aradin, rahmetli babaannen sagken kac kere ziyaretine gittin. karakterin bozuk senin, ama iste kizimsin benim icin degerlisin" dedi.
Sonra daha dun esimle bir tartisma yasadik. Eve gelen resmi bir evraktaki almancayi anlamakta zorluk cektigim icin " bir de almanca kursuna gidiyorsun, bir de okumussun. Kendine ben okumus biriyim filan deme, kafasiz" dedi ve ardindan tartismayi bir adim one tasiyip "e tabi isyerindekiler boyle davranir, karakterin yok senin" dedi.
En yakinlarim, beni sevdigini soyleyenler, benim karaktersiz, ve her daim harali oldugumu soyluyorlarsa, bu aci gercegimi kabul etmekten baska bir carem yok.
Ben sozum ona okumus, sozum ona almanya hayatini kurmaya calisan, disaridakilere cok sevimli gozuken, ama aslinda karaktersiz ve hicbirseyim.
Kisaca, bana yapilan mobbing ya da irkcilik olmadigini, bunun benim karaktersizligim neticesi oldugunu belirtmek istiyorum.
Kisacasi, gorumcesinin eltisinin karaktersizliginden, kotulugunden bahsediliyor ya, meger ben de onlardan biriymisim.
Ilk tanisanlarin beni sempatik bulmasi ise, gercek bir seytan oldugum icin kendimi melek kiligina sokmamdanmis.
Kabul ediyorum, ben bir seytanim. Ve basima ne geliyorsa hakediyorum
Bir baba evladına neden bu şekilde kırıcı konuşur ki ? Belki sorun onlardadır üzmeyin kendinizi herkes bi önce aynada kendine baksın.Gecenlerde, staj yaptigim yerde yasadigim asagilanmayla ilgili konu acmistim. Mobbing de olabilir, yabanci dusmanligi da olabilme ihtimali olabilecegi soylendi. Ki cok mantikli geliyor bu denilenler.
Ama....ama megersem olay bambaskaymis. Gerek ailem, gerekse esim benim devamli her konuda hatali oldugumu, olan herseyin tek suclusunun ben oldugumu durmadan soylerler. Daha gecen babam telefonda "sen oyle birisin ki, tum aile buyuklerini sadece isin dustugunde ariyorsun, en son buyukdayini ne zaman aradin, rahmetli babaannen sagken kac kere ziyaretine gittin. karakterin bozuk senin, ama iste kizimsin benim icin degerlisin" dedi.
Sonra daha dun esimle bir tartisma yasadik. Eve gelen resmi bir evraktaki almancayi anlamakta zorluk cektigim icin " bir de almanca kursuna gidiyorsun, bir de okumussun. Kendine ben okumus biriyim filan deme, kafasiz" dedi ve ardindan tartismayi bir adim one tasiyip "e tabi isyerindekiler boyle davranir, karakterin yok senin" dedi.
En yakinlarim, beni sevdigini soyleyenler, benim karaktersiz, ve her daim harali oldugumu soyluyorlarsa, bu aci gercegimi kabul etmekten baska bir carem yok.
Ben sozum ona okumus, sozum ona almanya hayatini kurmaya calisan, disaridakilere cok sevimli gozuken, ama aslinda karaktersiz ve hicbirseyim.
Kisaca, bana yapilan mobbing ya da irkcilik olmadigini, bunun benim karaktersizligim neticesi oldugunu belirtmek istiyorum.
Kisacasi, gorumcesinin eltisinin karaktersizliginden, kotulugunden bahsediliyor ya, meger ben de onlardan biriymisim.
Ilk tanisanlarin beni sempatik bulmasi ise, gercek bir seytan oldugum icin kendimi melek kiligina sokmamdanmis.
Iste olay burada. Onlar kotu degil ki, sadece dogruyu soyluyorlar.Baba da eş de kötü insanlar bence.
Hakaret eden,değer vermeyen insanlardan nefret ederim.
Sanırım onlardan uzaklaşma gibi bir planınız yok.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Ooo siz de normalleştirmişsiniz yani içinizde.Iste olay burada. Onlar kotu degil ki, sadece dogruyu soyluyorlar.
Eskiden ben de hep niye haksizlik yapiliyor diyordum, meger gercek kotu benmisim. Kabullendim
Beni iyi biri mi yapacak? Belki son 5 yildir, hic durmadan bu cumleleri ve benzerlerini duyuyorum. "Biz senin iyiligin icin diyoruz" denildigine gore, ve burnumun b.ktan kurtulmadigini gordukce "sonuna kadar haklilar, ben kotuyum, bencilim, cikarciyim" olarak kabullenip, hayatima boyle devam etmem gerektigini farkina vardim.Ooo siz de normalleştirmişsiniz yani içinizde.
Psikolojik yardım almayı düşünmez misiniz?
Peki.Beni iyi biri mi yapacak? Belki son 5 yildir, hic durmadan bu cumleleri ve benzerlerini duyuyorum. "Biz senin iyiligin icin diyoruz" denildigine gore, ve burnumun b.ktan kurtulmadigini gordukce "sonuna kadar haklilar, ben kotuyum, bencilim, cikarciyim" olarak kabullenip, hayatima boyle devam etmem gerektigini farkina vardim.
Iyi madem, o zaman su dakikadan sonra yapacagim bir kotuluk olursa da, "e karaktersizlikten" cevabini veririm
Tamam kabullendiniz peki ama neye dayanarak inandınız buna?Iste olay burada. Onlar kotu degil ki, sadece dogruyu soyluyorlar.
Eskiden ben de hep niye haksizlik yapiliyor diyordum, meger gercek kotu benmisim. Kabullendim
Yok inanin, bana bu cumleler yillardir, farkli modellerde soyleniyor. "Yanlissin, karaktersizsin, bencilsin, cikarcisin, seytan gibisin, o diplomalari sen mi aldin vs vs"
Hep bana haksizlik yapiliyor diyordum, megersem haklilarmis
Kusura bakma da baban sonuçta ama yazacağım baban ve eşin önce kendi karakterlerine baksınlar baba bile olsa silerim ben kimse benden değerli değil bu karaktersizlikse eve öyleyim çok da tınGecenlerde, staj yaptigim yerde yasadigim asagilanmayla ilgili konu acmistim. Mobbing de olabilir, yabanci dusmanligi da olabilme ihtimali olabilecegi soylendi. Ki cok mantikli geliyor bu denilenler.
Tövbe tövbe...Gecenlerde, staj yaptigim yerde yasadigim asagilanmayla ilgili konu acmistim. Mobbing de olabilir, yabanci dusmanligi da olabilme ihtimali olabilecegi soylendi. Ki cok mantikli geliyor bu denilenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?