Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sürekli böyle gergin misiniz canım? yani bide neden seni işten çıkartmak istediki? yani sana güvenmemesi veya böyle davranması cok kötü bence, ki sen de neden çalıştıgını söylemişsindir ona heralde.
Söyledim neden çalıştığımı ama beni çıkartma nedeni ondan çok sonra eve geliyomuşum. O işten 7 de çıkıyo ben 9 da. Ama yaptığım çabaları bile farketmedi. Bi çırpıda rahatsız etme beni dedi. Bi de düğüne gitsem ne yapacaktı kim bilir
dou_you_wanna gene mi sen?
en son konunuzda siz ayrılmıştınız. ben bu sefer son sanmıştım. tekrar barıştınız üstüne de kavga mı ettiniz. sen sana güvenmeyen biriyle daha ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun. evlensen seni evden dışarıda çıkarmaz bu
dou_you_wanna gene mi sen?
en son konunuzda siz ayrılmıştınız. ben bu sefer son sanmıştım. tekrar barıştınız üstüne de kavga mı ettiniz. sen sana güvenmeyen biriyle daha ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun. evlensen seni evden dışarıda çıkarmaz bu
ya bi kere ortada qüven yok ve aşırı kıskanç birine benziyor bu
ewLensen dışarı çıkarmaz Seni
2.bi Konu ayrıLıqı kabuLLenmiş..bu yüsden hiç uqraşma derim ßen
Bacım gene mi sen?
Anacım bu adamdan bi yol olmaz sen bunu anlamamakta niye bu kadar ısrar ediyosun?
Boşuna hem vaktini, hem enerjini, hem de sinirlerini harcıyorsun.. yapma gözünü seveyim ya.