Zor bir durup.. sevipte ayrılmak hemde karşılıklıysa dahada yakar.. zaman herşeyin ilacıdır bence... ikinizde çok seviyorsanız uzaklık sizi dahada yaklaştırır... bir gün seni arayabilir yada karşına çıkabilir.. herşey kısmetle.. hayat bu yarın ne olacağını bilemiyoruz.. hakkında hayılısı olsun... inşallah çok mutlu olursun...
tamam canım artık zamana bıraktım ne olur bilmem ama sanki günün birinde hayat bizi tekrar karşılaştıracakmış gibi bir his var içimdeŞenizne kaybederdim nie açılmadım sanki die pişman olmazsın umarım.sadece sen deil o da tabi.hakkınızda hayırlısı böleymiş demek ki.yapcak bişi yok.sakin olmaya çalış tamam mı cnm
böyle bir durumdaydım ve ona "seni seviyorum bunu bil" dedim.şuan 4 yıla geliyo beraberliğimiz.Allah hakkında hayırlısını versin canım ama ben duramazdım söylemeden,duramadım :sm_confused:
madem kıymetli senin için neden açılmadın be kuzum...
belki de yaşanmamışlık yüzünden ömrün boyunca içinde kalacak...
en azından olumlu ya da olumsuz cevabı alırdın..inan bana bu heves bir ömür sürer...:1closedeyes:
nie tamamen ayrılasınız kuzum arkadaşın dedii gibi telefon var mail var msn var var da var,iletişiminizi koparmayın, sen gidersin imkan bulduğunda onun yaşadığı şehre, arada o gelir senin yanınatöbe töbe çocuk ölmüş gibi konuşma arkadaşım yasakkelime çıkmadık her canda. alınan her nefeste umut vardır unutma, dünyanın öbür ucuna gidiyo insanlar hepsi sevdiklerinden tamamen kopuyormu yani,üzülme arkadaşım onu kaybetmedinki sadece başka bir şehire gidiyor o kadar:1hug:
nie tamamen ayrılasınız kuzum arkadaşın dedii gibi telefon var mail var msn var var da var,iletişiminizi koparmayın, sen gidersin imkan bulduğunda onun yaşadığı şehre, arada o gelir senin yanınatöbe töbe çocuk ölmüş gibi konuşma arkadaşım yasakkelime çıkmadık her canda. alınan her nefeste umut vardır unutma, dünyanın öbür ucuna gidiyo insanlar hepsi sevdiklerinden tamamen kopuyormu yani,üzülme arkadaşım onu kaybetmedinki sadece başka bir şehire gidiyor o kadar:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?