- 22 Şubat 2016
- 292
- 182
- 103
- 37
- Konu Sahibi glshendgn88
-
Cok amin inşallahAllah olmayan heekese nasip etsin inşaallah
aminn bizlere bol bol dua et allah razi olsunAllah olmayan heekese nasip etsin inşaallah
hayırlısıyla kucağına al inşallah canım bel ağrıısna dikkat et çok çekersin yoksa bol bol uzan ihmal etmee8 aydır bebeğimiz olmuyordu artık pes etmiştim umursamıyordum stresi bırakmıştım ve bugün çift çizgiyi gördüm hiç bir belirtim olmadı kızlar ne göğüs ağrısı ne akıntı ama bugun belim ağrımaya başladı. Darısı olmayanlara ve olupta sağlıklı doğum yapan bütün anne adaylarına inşaallah :)
Benim de 2 sene oldu. Ya aklıma ne geldi biliyor musun etrafıma bakıyorum çoğu kişi hamile ya da daha düşünmüyor. Ama buraya baktığımda çoğumuz hamile kalmak istiyoruz nasıl oluyor ki bu yaahh ahh bizim de 2 senedir olmuyor bebeğimiz her ay bir umutla kendimde belirti araya araya bir hal oluyorum bugün yeniden adet oldum dua et canım bana da tüm isteyenlere de
hayırlı uğurlu olsun
benim çevremde de herkes doğurdu olmayanın da oldu bir kişi var onun da tüpleri kapalı olduğundan olmuyor bildiğim bilemedim ya hayırlı zamanda inş diyorum eşimde de bende de sorun yok ama daha nasip olmadı oluruna bırakmak lazım yaBenim de 2 sene oldu. Ya aklıma ne geldi biliyor musun etrafıma bakıyorum çoğu kişi hamile ya da daha düşünmüyor. Ama buraya baktığımda çoğumuz hamile kalmak istiyoruz nasıl oluyor ki bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?