• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer herşey nekadar da boş…

Çok özür dilerim ama işaret parmağı ile başkasını göstermek ne kadar kolay. Şapkayı önümüze koyup bir düşünmeliyiz. Bunlar neden başımıza geldi diye. Yolsuzluk bizde, adam kayırma bizde, kul halkı yemek bizde, fırsatçılık bizde, her türlü yalan dolan bizde, vergi kaçırmak bizde, doğayı talan etmek bizde, hayvanlara eziyet bizde, evdeki kadını dövmek bizde. Keşke bu tipler ölseydi . Allah’ın gazabı üzerimize gelmiştir ve bir sürü masum can hayata veda ermiştir. Hala ders almayıp başkasını suçlamak, ötekileştirmek ne kadar kolay

Çok özür dilerim ama işaret parmağı ile başkasını göstermek ne kadar kolay. Şapkayı önümüze koyup bir düşünmeliyiz. Bunlar neden başımıza geldi diye. Yolsuzluk bizde, adam kayırma bizde, kul halkı yemek bizde, fırsatçılık bizde, her türlü yalan dolan bizde, vergi kaçırmak bizde, doğayı talan etmek bizde, hayvanlara eziyet bizde, evdeki kadını dövmek bizde. Keşke bu tipler ölseydi . Allah’ın gazabı üzerimize gelmiştir ve bir sürü masum can hayata veda ermiştir. Hala ders almayıp başkasını suçlamak, ötekileştirmek ne kadar kolay
Haklısınız. Ama heryerde var böyle insanlar. Bunun önüne kimin geçmesi gerekiyor? Devletin. İnançlı bi insanım ve insanların yolundan saptığı zaman Rabbim insanları büyük afetlerle, zelzeleyle cezalandırırmış. Buna inanıyorum ve bunun suçlusu hepimiziz. Bedelinide suçsuz günahsızlar çekti işte😞

Haklısınız. Ama heryerde var böyle insanlar. Bunun önüne kimin geçmesi gerekiyor? Devletin. İnançlı bi insanım ve insanların yolundan saptığı zaman Rabbim insanları büyük afetlerle, zelzeleyle cezalandırırmış. Buna inanıyorum ve bunun suçlusu hepimiziz. Bedelinide suçsuz günahsızlar çekti işte😞
Ben bu depremlerin Allahın cezası olduğuna inanmak istemiyırum, deprem dünya oluşumundan beri var, Allahın yarattığı dünyanın bi oluşumunu devam ettirmesidir. Yani koca koca yapıları Allah yaratmadı, insanları o evlere Allah mahkum etmedi. Allah intikam alırsa aklımız hayalimiz durur. Lütfen çocuklarımızada bunu aşılamayalım, Allah ceza verip o kadar masumu yok etmedi. Ama nedir bundan büyük dersler çıkarmamızı nasip etti. Gerçi yine unutacaz şuan tüm Türkiye ağlıyor, birlik beraberlik sağlıyor bikaç çürük elma dışında. Sonra yavaş yavaş tekrar çok bildiğimiz siyasete dönecek bu durum ki döndü de. Ateş düştüğü yeri yakacak artık, ve bazı senin benim gibi hala marmara depremindeki her kareye ağlamaklı bakan bikaç kişi kalacak.

Evet hiçbirşey eskisi gibi olamayacak maalesef. Ahhh benim canım ülkemin cefakar insanları ahh yüzümüz gülmedi. Bu nasıl bir felaket. Kar yağsın diye beklerken simsiyaha büründü heryer. İzlerken bile nefes alamıyorum günlerce ufacık alanda sıkışıp kaldılar gözlerinin önünde eşleri çocukları anaları babaları öldü. Bu nasıl çaresizlik Allahım 😢 Ah ah yuvaları yıkıldı. Yüzlercesinin yüzü gitmiyor gözümün önünden çocuklarına bisküvi alan baba… Ahhh of of yandı yüreğim… Bundan ders alalım tabi ama alsak ne olur yitip giden onca insan. Güzel memleketim… Allahım o insanlara yardım et ne olur 🙏😞😞
duyguma tercüman...ders alırız ve devam ederiz demek ne kadar basitçe değil mi 40000 kişinin trajik bi biçimde öldüğü bi felaket söz konusu oldugunda..öyle bir olay ki kelimelerin kifayetsiz kalıp herseyin anlamını yitirdiği bir olay..

Ah ahhh… Aslında benim hiçbir derdim yokmuş. Kafaya taktığım şeyler nekadar saçma sapan şeylermiş. 1 ay önce ekonomiden şikayet ettiğimiz günleri özledim. Benim bir derdim yok var dersem yazıklar olsun bana…
Çok doluyum sadece deprem olayını atlatamıyorum işe giderken radyoda haber dinliyorum işte akşama kadar haber youtube da enkaz videoları deprem anı videoları, rüyamda olduğum yerde deprem (Marmara bölgesinde yaşıyorum). Ağlamak istiyorum sürekli kendime kızıyorum. Kafama taktığım saçma sapan aptalca şeyleri düşünüyorum. Meğer ne kıymetliymiş bazı şeyler, sabah kalkıp işe gitmek akşam eve gelip Tv izlemek nekadar değerliymiş. Ah ahh yüreğim yanıyor… Helede kızının elini tutan baba :KK43: Seni asla unutamam…
Özür dilerim bu konuyu açıp sizi meşgul etmek istemem derdim var deme haddimde yok sadece herkesi çok sarstı herkesin yüreği yandı biliyorum. Öylesine içimi dökmek istedim 😞
Ölümü gördüğümüz için şu ab hepimiz sıtmaya razıyız maalesef.

Back
X