• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meğer insanlar neymiş...

Anladim canim. Simdi biraz daha netlesti ama iste insanin akli almiyor cidden

neyse kullanmayacagim o kelimeyi. Terbiyesiz herifle yetiniyorum.
Yasadigim hayalkirikligi, kendi iyiniyetimi,kendimi sorguladim, sonra esime kizdim, ofkelendim..sonra rabbime dondum herseyin basindayken bunlari yasiyorsam kimbilir daha neler bekliyor beni diye konustum..
Bir de hic ugruna yapti esim bunu bana,gururu ve inadi yuzunden..

Uzulmuyorum desem yalan olur, hergun yeni birsey ogreniyorum, 2 ayda buyudum ben , bir de bugun ustune okulda bir hizmetli ogrencimizin birine taciz etmis..sok olduk..hic beklemedigimiz insandi..
Benzetmeniz cok dogru..hergun olaylarin boyutu buyuyor, ben gucleniyorum...
Allahım evlatlarımızı korusun taciz korkunç bir şey. Okuldan uzaklaştırılır inşalah.

Yasadigim hayalkirikligi, kendi iyiniyetimi,kendimi sorguladim, sonra esime kizdim, ofkelendim..sonra rabbime dondum herseyin basindayken bunlari yasiyorsam kimbilir daha neler bekliyor beni diye konustum..
Bir de hic ugruna yapti esim bunu bana,gururu ve inadi yuzunden..
ya aklima birsey daha geliyor ama bilemiyorum bu erkekler bu kadarini dusunebilir mi diye. Bir arkadasimin basina gelmisti. Bu ayrilik doneminde kizi boyle sarkintilik ederek e artik nasilsa dulsun gibilerinden yaklasmayacalisarak kizi bezdirip evine dondurmeye calismisti kocasinin yakini yaptirmisti bunlari baska birine ki kiz bak bosaninca insanlar bunaltacak adim dula cikacak diye gozu korksun da donsun diye. ( bu arada dul kelimesinden nefret ediyorum kusura bakmayin ama onlarin mantigi bu kelime uzerinden kizi bezdirmekti) acaba diyorum esin de arkadasini bilerek aratmis olabilir mi senin tepkilerine bakmak icin. Nasil yaklasacaksin. Ilimli mi olacaksin tepki mi gostereceksin. Yada arkadas gibi hayatinin zorlasacagi mesaji mi veriyor gibi.
Allahim cok mu fesadim

Aynen lutfen cocugunuz varsa ona acik acik anlatin..sizle iletisim kurmasini saglayin..bu benim bahsettgim olay bu kdr degil..cocugunuza yabanci insanlarin onlara iyi niyetle yaklasmayacagini ogretin..hatta siz bile onlara dokunurken izin isteyin..
Ben bayanim 6.sinif cok semaptik erkek ogrencilerim var onlari sarip sarmaliyordum resmen,o kdr cok seviyorum ki onlari..ama bugun onlara da dokunmamaya karar verdim,sevgimi sozle ifade edeegim..

ya aklima birsey daha geliyor ama bilemiyorum bu erkekler bu kadarini dusunebilir mi diye. Bir arkadasimin basina gelmisti. Bu ayrilik doneminde kizi boyle sarkintilik ederek e artik nasilsa dulsun gibilerinden yaklasmayacalisarak kizi bezdirip evine dondurmeye calismisti kocasinin yakini yaptirmisti bunlari baska birine ki kiz bak bosaninca insanlar bunaltacak adim dula cikacak diye gozu korksun da donsun diye. ( bu arada dul kelimesinden nefret ediyorum kusura bakmayin ama onlarin mantigi bu kelime uzerinden kizi bezdirmekti) acaba diyorum esin de arkadasini bilerek aratmis olabilir mi senin tepkilerine bakmak icin. Nasil yaklasacaksin. Ilimli mi olacaksin tepki mi gostereceksin. Yada arkadas gibi hayatinin zorlasacagi mesaji mi veriyor gibi.
Allahim cok mu fesadim
Yok canim esim boyle islere kalkismaz...o anca benim uzerimde egosunu bencilliginj tatmin eder..sadece tek korkum esimin eski cevresinden bu erkek?esimin onceki ciktiklarina anca soylerse soyler..hani bak ayrilarmis haberin olsun gibisinden..amao da umrumda degil..diyorumya bunlar benim de safligimdan oluyor,bir de esim diyor ya biz o insanlarla kahve iciyoruz ne olacak sanki bilseler diye...
Bu hafta terapiste gosterem onceki mesajlari sildim ama o sonmesajim duruyor..keske silmeseydim ama cok sinirlendim bir anda..diyecem esime terapistte bana kiziyordu nolmus duymuslar sa biz o insanlarla kahve iciyoruz dedi, isim vermiycem ama bu olayi anlaticam..
He xiyelimki oyle birsey yapti esim..dahaiyi olur,en azindan gorur benim ne oldugumu...

Anladim
terapistte sessiz kalmayin zaten. Sizi yaralayan minicik seyleri bile anlatin.
Yok canim esim boyle islere kalkismaz...o anca benim uzerimde egosunu bencilliginj tatmin eder..sadece tek korkum esimin eski cevresinden bu erkek?esimin onceki ciktiklarina anca soylerse soyler..hani bak ayrilarmis haberin olsun gibisinden..amao da umrumda degil..diyorumya bunlar benim de safligimdan oluyor,bir de esim diyor ya biz o insanlarla kahve iciyoruz ne olacak sanki bilseler diye...
Bu hafta terapiste gosterem onceki mesajlari sildim ama o sonmesajim duruyor..keske silmeseydim ama cok sinirlendim bir anda..diyecem esime terapistte bana kiziyordu nolmus duymuslar sa biz o insanlarla kahve iciyoruz dedi, isim vermiycem ama bu olayi anlaticam..
He xiyelimki oyle birsey yapti esim..dahaiyi olur,en azindan gorur benim ne oldugumu...

hattını değiş madem bu kadar rahatsızsın

Biliyorsunuz eşinden ayriyim..Keşke yasanmasaydi bazı şeyler ve ben hala iyi niyetli kalabilseydim..
Esimle ayrı olduğumuz eşimin mahallesinde duyulmuş, daha önce evimize gelen birlikte eğlendiğimiz bir çift duymuş..mesaj attı kızcağız çok üzülmüş...herneyse ben kimden duydun biz olaylar netlesmeden daha kimseye söylemek istemiyorduk dedim. İste eşimin babasından, o nerden duymuş dedim halası soylemis . halası kimdi dedim..kız da bana çok bilmek istiyorsan sorusturursun bu tavrın hoş değil..sen bana nasılsın DİE sormadan konuları farklı yere cekiyorsun vs yazmış.. Benim derdim ne onun derdi ne..ben de bu benim evliliğim en doğal hakkım, senin de iyi niyetine güvenip sordum herkesle herşey konusulmuyormus konu kapandı dedim..zaten bu çiftle ne zaman buluşsal esimle kavga ediyorduk..
Sonra birgün eşimin arkadaşı aradı evli, eşim bir ara tel kullanmıyordu benim numaradan ulasiyorlardi..o yuzden numarami biliyordu..ben de haberim olmadığını, su anda ayrı olduğumuzu söyledim. Neyse arada nasıl olduğumu merak edip aradı eşim telini acmiyormus..bugün yazmaya başladı naptiniz diye..ben de ayni olduğunu söyledim.. O da bana esimden ötürü daha ne istiyor senin gibi akilli güzel kız bulmuş, nazmi yapıyor, ama böyledir iste değer verirsin değer gormezssin vs mesajlar..bence o aldatilmayi haketmis senin yerinde başkası olsa çoktan boynuzu takardi..ben sok..dedim sen ne diyorsun bu laflar bana agir geldi.ayrı bile olsak i benim eşim ve ona karşı hayatta yanlisim olmaz ne yaparsa yapsın o dedim..ben senin samiyetine güvenip böyle durum var dedim..ama gerek yokmuş dedim. O da sen yanlış anladın gerçekten senin gibi karakterli ve dürüst bir kıza bunu yapmasını sindiremedim, hatam olduysa ozurdilerim dedi..ben de daha yazmadım..
Çok Yoruldum, daha herşeyin başında olmama rağmen..eşimin saçma sapan şeyler yüzünden bu duruma soktugundan...
Buz gibi sogudum herşeyden..Rabbim dilerim yanina bırakmaz bunu..ben hic haketmedim..hem de hic..
Bizim de yakın olduğumuz bir çift vardı ve aynı sizin gibi biz de ne zaman onlarla buluşsak kavga çıkıyordu sonra onlarla biraz mesafe koyunca pek çok sıkıntımızı düzeltebildik, sizin de tekrar bir araya gelme gibi bir ihtimaliniz yok mu yani sorunlarınız aşılmayacak türden mi :(

Bizim de yakın olduğumuz bir çift vardı ve aynı sizin gibi biz de ne zaman onlarla buluşsak kavga çıkıyordu sonra onlarla biraz mesafe koyunca pek çok sıkıntımızı düzeltebildik, sizin de tekrar bir araya gelme gibi bir ihtimaliniz yok mu yani sorunlarınız aşılmayacak türden mi :KK43:
Aşılacak türden ama karsimdaki insan isi yokuşa sürünce ben ne yapsam bos...nasıl gelmeye karar verdiniz diyor doktor eşim aileler istedi diyor..ben eşimi kabul etmiyorum boyle diyor.ben ona nerde kaldin DİE soraMazmisim o nereye isterse oraya gidicekmisiZ.kukla istiyor

Ortak arkadaşlarla ya da ortak tanıdıklarla mümkün mertebe görüşmeyin ve kesinlikle aranızda olanları, yaşadıklarınızı kimseye anlatmayın.
Ve öyle davranın ki kimse size soru sormaya cesaret edemesin.

Eşinizin erkek arkadaşı neden sizi arayıp nasıl oldunuz diye soruyor ki bir de gereksiz iltifatlar filan bir yakınlaşma isteği var gibi ayrıca, eşimin telefonu yok da beni arıyor da filan acayip geldi bana bu zamanda kimin cep telefonu yok ki Allah aşkına siz eşinize nasıl ulaşıyordunuz ulaşmak istediğinde. Ayrı olduğunuzu biliyorsa işi ne senin yanında eşinin de seni arıyor. İşyerine gidebilir. Normal zamanda da hep eşinizin arkadaşları, eşinize ulaşmak için sizi mi ararlardı mantıksız geldi anlattıklarınız. Öbür arkadaşınıza gelince evet haklı ayrıldığınızı duymuş üzüldüğünü söylemek için aramış siz yok ondan mı duydun yok ona kim demiş, ondan ona kim demiş derdinseniz zaten duyulacak bu kaçınılmaz yani iyi niyetle aramış kız siz kimden duydun derdindesiniz. Babasının duymasından halasının duymasından daha doğal ne olabilir?

Aşılacak türden ama karsimdaki insan isi yokuşa sürünce ben ne yapsam bos...nasıl gelmeye karar verdiniz diyor doktor eşim aileler istedi diyor..ben eşimi kabul etmiyorum boyle diyor.ben ona nerde kaldin DİE soraMazmisim o nereye isterse oraya gidicekmisiZ.kukla istiyor
:( yuva yıkmak çok zor Allah yardımcınız olsun

Siz ne saniyordunuz ki hanimefendi, insanlar dedikoducu, ikiyuzlu, firsatci.......kimseye guvenmeyin.

Bence siz eşinizin hiç bir yakını ile görüşmeyin. telefon numaranızı değiştirin. Eşinizin arkadaşı da sizinle yakınlaşmaya çalışıyor belli yaptığı iltifatlardan.
Evlilik terapistine gidiyormuşsunuz ama konularınızdan okuduğum kadarıyla eşinize bir faydası olacağını sanmıyorum.
Bence siz kişisel olarak bir yardım alın konularınızdan gördüğüm kadarıyla ruh haliniz iyi değil, üzülüyorsunuz.
Benim ablamda geçti bu aşamalardan psikolojik destek alarak. Ablam eşi tarafından kendi kuzeni ile aldatıldı düşünün o yıkımı. Şükrendin bir mesleğiniz var. Sizi hayata ağlayan öğrencileriniz var, sağlıklısınız. Gerisi hikaye.

Allah yardımcınız olsun.
bu dönemden geçerken ortak arkadaşlarınızla görüşmemek sizin için daha huzurlu olur.
önünde sonunda bu dönemi atlatacaksınız ama çok arkadaş eleyerek. boşandıktan sonra hemen hemen bütün arkadaş çevremi değiştirmiştim, çünkü beni çok yanıltmışlardı.

Etrafınızdaki kişilere biraz sınır koyma zamanı gibi bence bi daha ararlarsa açmayın onun tanıdığı kimseyle bişey paylaşmayın

Ortak arkadaşlarla ya da ortak tanıdıklarla mümkün mertebe görüşmeyin ve kesinlikle aranızda olanları, yaşadıklarınızı kimseye anlatmayın.
Ve öyle davranın ki kimse size soru sormaya cesaret edemesin.
Bundan sonra öyle yapicam zaten, su iki olayı bu kadar basta yasamam iyi oldu.

Eşinizin erkek arkadaşı neden sizi arayıp nasıl oldunuz diye soruyor ki bir de gereksiz iltifatlar filan bir yakınlaşma isteği var gibi ayrıca, eşimin telefonu yok da beni arıyor da filan acayip geldi bana bu zamanda kimin cep telefonu yok ki Allah aşkına siz eşinize nasıl ulaşıyordunuz ulaşmak istediğinde. Ayrı olduğunuzu biliyorsa işi ne senin yanında eşinin de seni arıyor. İşyerine gidebilir. Normal zamanda da hep eşinizin arkadaşları, eşinize ulaşmak için sizi mi ararlardı mantıksız geldi anlattıklarınız. Öbür arkadaşınıza gelince evet haklı ayrıldığınızı duymuş üzüldüğünü söylemek için aramış siz yok ondan mı duydun yok ona kim demiş, ondan ona kim demiş derdinseniz zaten duyulacak bu kaçınılmaz yani iyi niyetle aramış kız siz kimden duydun derdindesiniz. Babasının duymasından halasının duymasından daha doğal ne olabilir?

:KK43: yuva yıkmak çok zor Allah yardımcınız olsun

Siz ne saniyordunuz ki hanimefendi, insanlar dedikoducu, ikiyuzlu, firsatci.......kimseye guvenmeyin.

Bence siz eşinizin hiç bir yakını ile görüşmeyin. telefon numaranızı değiştirin. Eşinizin arkadaşı da sizinle yakınlaşmaya çalışıyor belli yaptığı iltifatlardan.
Evlilik terapistine gidiyormuşsunuz ama konularınızdan okuduğum kadarıyla eşinize bir faydası olacağını sanmıyorum.
Bence siz kişisel olarak bir yardım alın konularınızdan gördüğüm kadarıyla ruh haliniz iyi değil, üzülüyorsunuz.
Benim ablamda geçti bu aşamalardan psikolojik destek alarak. Ablam eşi tarafından kendi kuzeni ile aldatıldı düşünün o yıkımı. Şükrendin bir mesleğiniz var. Sizi hayata ağlayan öğrencileriniz var, sağlıklısınız. Gerisi hikaye.

Allah yardımcınız olsun.
bu dönemden geçerken ortak arkadaşlarınızla görüşmemek sizin için daha huzurlu olur.
önünde sonunda bu dönemi atlatacaksınız ama çok arkadaş eleyerek. boşandıktan sonra hemen hemen bütün arkadaş çevremi değiştirmiştim, çünkü beni çok yanıltmışlardı.

Etrafınızdaki kişilere biraz sınır koyma zamanı gibi bence bi daha ararlarsa açmayın onun tanıdığı kimseyle bişey paylaşmayın

Ne yani ben bu kadar Derdimin içinde hikaye uydurdum telefon numarami ben mi verdim...evet iyi niyetinden durumu paylaşmış olabilirim ama diğer dediklerini ze bkatilmiyorumm
O kıza gelince de çok üzülmus olsa buluşalım derdi 5 dk aramiz var..kendince hakli olabilir ama ben daha hakliyim..

Back
X