- Konu Sahibi derinnefes
Gerçeklere hoşgeldim, keşke hic ogrenmeseydim bu gerçekleri..Yoruldum..29 yaşındayım ama yeni öğreniyorum herşeyi.Siz ne saniyordunuz ki hanimefendi, insanlar dedikoducu, ikiyuzlu, firsatci.......kimseye guvenmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçeklere hoşgeldim, keşke hic ogrenmeseydim bu gerçekleri..Yoruldum..29 yaşındayım ama yeni öğreniyorum herşeyi.Siz ne saniyordunuz ki hanimefendi, insanlar dedikoducu, ikiyuzlu, firsatci.......kimseye guvenmeyin.
Öylesi en mantıklı. Benim de umudum yok zaten...eşim de eminim ailesine bunu da denedim olmadı demek için yapıyor..Bence siz eşinizin hiç bir yakını ile görüşmeyin. telefon numaranızı değiştirin. Eşinizin arkadaşı da sizinle yakınlaşmaya çalışıyor belli yaptığı iltifatlardan.
Evlilik terapistine gidiyormuşsunuz ama konularınızdan okuduğum kadarıyla eşinize bir faydası olacağını sanmıyorum.
Bence siz kişisel olarak bir yardım alın konularınızdan gördüğüm kadarıyla ruh haliniz iyi değil, üzülüyorsunuz.
Benim ablamda geçti bu aşamalardan psikolojik destek alarak. Ablam eşi tarafından kendi kuzeni ile aldatıldı düşünün o yıkımı. Şükrendin bir mesleğiniz var. Sizi hayata ağlayan öğrencileriniz var, sağlıklısınız. Gerisi hikaye.
Eninde sonunda atlaticam ama nasıl..şimdiden saçlarım beyazladi..yoruldum çok..belirsizlikten daha çok Yoruldum..Allah yardımcınız olsun.
bu dönemden geçerken ortak arkadaşlarınızla görüşmemek sizin için daha huzurlu olur.
önünde sonunda bu dönemi atlatacaksınız ama çok arkadaş eleyerek. boşandıktan sonra hemen hemen bütün arkadaş çevremi değiştirmiştim, çünkü beni çok yanıltmışlardı.
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten.Etrafınızdaki kişilere biraz sınır koyma zamanı gibi bence bi daha ararlarsa açmayın onun tanıdığı kimseyle bişey paylaşmayın
O kizin neden mesaj attığını bilmiyorum ama gerçekten üzülmüş olsaydı beni anlamaya çalışırdı..merhaba nefes,
arayan kız için bir şey diyemem ama adamın tavrı hiç hoş değil ne demek boynuzu takardım vs.
ben böyle bir insan mıyım deyip çatt diye kapatsaydın yüzüne
ayrıca ayrılır ayrılmaz arayanların bazısı gerçekten üzüldüğü için bazısı da ağızdan laf almak için arıyabiliyor
tavırları da zaten belli ediyorlar kendilerini
Eninde sonunda atlaticam ama nasıl..şimdiden saçlarım beyazladi..yoruldum çok..belirsizlikten daha çok Yoruldum..
İnşallah..nefes almanın zor gelmediği, uykularimi özledim...bu yorucu bir dönem, atlatacaksınız,kendinize zaman verin. sadece enerjinizi aşağı çeken insanlardan uzak durun.
Var cep numarasını verdi, ya da gidedebilirim..Terapistle bunu önceden konuşma imkanınız var mı?
Evt o yüzden zaten..bir de sonuçta eşimin beni suçlaması da var tıpkı benim onu sucladigim gibi sen de soylemeseydin ayrı olduğumuzu der..Mesajlaşan evli diyorsunuz çocuğu var diyorsunuz . Karışık olaylar zaten hayatınızda karışık bunlarla uğraşırsanız daha çok üzülürsünüz gibi geliyor .
Sanmam..çünkü eşim boyle birşey yapmaz diye düşünüyorum. Uğraşmaz yani.Eşin arkadaşı aracılığı ile ağzını aramış, bakalım benim hakkımda ne düşünüyor diye... Mesafe koy...
Ego meselesi, hiç belli olmaz ama sen daha iyi tanırsın tabii.Sanmam..çünkü eşim boyle birşey yapmaz diye düşünüyorum. Uğraşmaz yani.
Tabi dediginiz gibi ego meselesi...artik ne dusunecegimi bilemiyorum..Ego meselesi, hiç belli olmaz ama sen daha iyi tanırsın tabii.
Bosanmadim daha su anda ayriyim..ama tabiki bosanma asamasina gelecek sorunlarimiz yok desemde esimin sevgisinin ve saygisinin bitmis olma ihtimali yuksek..bakalim zaman ne gostercek..okurken bir şey dikkatimi çekti. ayrılalı bir süre olmuş. ama hala eşim diyorsunuz. eski eşim bile demiyorsunuz. istemeden mi boşandınız?