meğer kaynanam melekmiş

sonmuralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
138
3
46
Ordu
kaynana kaynana kaynana..... tek bir derdim vardı.....biz 2 yıldır beraber yaşıyoruz artık sözleri iğneleyici dayanamıyorum ayrı ev istiyorum diyordum hep baktım böyle olmuyor görümceme anlattım annesinin bana yaptıklarını artık annesine ne dediyse kaynanam o günden beri bana bir kızım diyor görmeniz lazım...yemek yapıyor, ev işlerinde yardımcı oluyor, oğlumla ilgileniyor... bayanlar benim kaynanam evliliğimin ilk zamanları da böyleydi acaba sonra yine değişir mi???

sanırım görümcen 'anne işte şöyle şöyle yaptığını görüyorum,sonmuralp çok zor durumda kalıyor,üzülüyor'gibi bir konuşma yapmıştır kadın da davranışına çeki düzen vermiştir.

ama değişir ya da değişmez diyemem nihayetinden herkesin yapısı farklı,temelde anlayışlı bir kadınsa kalıcı olur.

kaynana kaynana kaynana..... tek bir derdim vardı.....biz 2 yıldır beraber yaşıyoruz artık sözleri iğneleyici dayanamıyorum ayrı ev istiyorum diyordum hep baktım böyle olmuyor görümceme anlattım annesinin bana yaptıklarını artık annesine ne dediyse kaynanam o günden beri bana bir kızım diyor görmeniz lazım...yemek yapıyor, ev işlerinde yardımcı oluyor, oğlumla ilgileniyor... bayanlar benim kaynanam evliliğimin ilk zamanları da böyleydi acaba sonra yine değişir mi???

Ne güzel işte... kadıncağız hatasının farkına varmış ve elinden gelen herşeyi yapıyor. Siz de karşılıksız bırakmayın ki o da değişmesin.

görümcen nasıl biri.anlayışlı mı annesi gibi mi.yada annesinin davranışlarının yanlış olduğunun farkında olan biri mi

melek olan kaynana değil de görümce bence :)..k.validenin içindeki gizli cevheri ortaya çıkarmış.

konuşmuş etkili olmuş demek ki.bundan sonra değişmez İnşallah.o bir adım atmış sıra sende o zaman.

Hadi gözün aydın :3:
Değişir mi değişmez mi orasını zaman gösterecek ama sende anın tadını çıkar ve onlar nasıl iyi davranıyorsa sende olumlu adımlar at ki daim olsun muhabbetiniz..

Değişebilir diye burnundan kıl aldırmazsan anında değişir haklı olarak :8:

Son düzenleme:
bencede görümcen melekmiş.kaynanan da demek ki sana karşı art niyetli değilmiş ki uyarılınca kendisine çeki düzen vermiş.bundan sonra sende ona karşı daha iyi ve daha sıcak olursan değişeceğini sanmıyorum:31:

görümcemi çok seviyorum zaten eşimle beni o tanıştırmıştı...kaynanamı ben kendi annemden ayırmıyorum...inşallah değişmez inşallah

Yakın zamanda özüne döner merak etme:D tadını çıkra bugünlerin..

Gorumcen ne kadar da iyi bir insanmis. Annesini daha da doldurup uzerine salabilirdi. Benimki muhtemelen oyle yapardi.

maşallah görümcene..
senin anlattıklarına araya fitne fesat koyup kötüde aktarabilirdi. kıymetini bilmelisin görümcenin

Bence kadin iyimis belki senin isine karismak istmediginden ilgilenmemisdir.

sonuc olarak birden bukadar degistiyse severek yapiyordur, sende ondan gördügün o yardima sevindigini gösterki ise yaradigini hissetsin.

Görümcen iyimis tabii, kiymetini bil, ama her kardesini seven aslinda iyi görümcedir, en azindan insan kardesinin hatrina o geline iyi davranir , ama bunu anlayan cok az gelin vardir oda ayri.

Sen kiymetini bil, kazanan sen olursun, görümcene de ayiryetten tsk et.

Belliki ikiside iyi insanlarmış. Hatasını anlayıp elinden geleni yapan insanlar erdemli insanlardır.
Sizde elinizden geleni yaparsanız değişeceğini düşünmüyorum.

değişmesinde ben elimden gelenin fazlasını bile yaparım....
Bence biraz dene hemen kendini birakma dikkat et. Bu iyiligin arkasinda baska birseyde olabilir.yani donemlik olabilir gorumcenin uyarisi uzerine.Sen herseyine dikkat et derim.olurda eski halina donerse bu durumunu kullanmasin canim..

Back
X