meğer kaynanam melekmiş

Bence biraz dene hemen kendini birakma dikkat et. Bu iyiligin arkasinda baska birseyde olabilir.yani donemlik olabilir gorumcenin uyarisi uzerine.Sen herseyine dikkat et derim.olurda eski halina donerse bu durumunu kullanmasin canim..

olabilir başkasının ne düşündüğünü bilemem ki...artık öyle bir şey yaparsa oda onun sorunu öyle düşünürse bizi bir daha yanında bulamaz

kaynana kaynana kaynana..... tek bir derdim vardı.....biz 2 yıldır beraber yaşıyoruz artık sözleri iğneleyici dayanamıyorum ayrı ev istiyorum diyordum hep baktım böyle olmuyor görümceme anlattım annesinin bana yaptıklarını artık annesine ne dediyse kaynanam o günden beri bana bir kızım diyor görmeniz lazım...yemek yapıyor, ev işlerinde yardımcı oluyor, oğlumla ilgileniyor... bayanlar benim kaynanam evliliğimin ilk zamanları da böyleydi acaba sonra yine değişir mi???

* sozleri igneleyici
* dayanamiyordun
* ayri evi dusunecek kadar durum kotuydu..

O gundur bugundur dedigin, kac gundur iyi davraniyor?

Dikat et canim, asil melek olan onlar degil, bizim bu kadar saf olan icimizdeki o melekdir.

Hadi diyelim oyle! nazar deymezsin, :nazar: ama ya oyle degilse? yoksa gercekden yaptiklarindan sonra kuzumu oldu, himmm yoksa bir tuzakmi?

100% de 90% kaynana tehlikelidir, bunu unutma canim bu kadar sevimli olursak buraya daha cok ugrariz

* sozleri igneleyici
* dayanamiyordun
* ayri evi dusunecek kadar durum kotuydu..

O gundur bugundur dedigin, kac gundur iyi davraniyor?

Dikat et canim, asil melek olan onlar degil, bizim bu kadar saf olan icimizdeki o melekdir.

Hadi diyelim oyle! nazar deymezsin, :nazar: ama ya oyle degilse? yoksa gercekden yaptiklarindan sonra kuzumu oldu, himmm yoksa bir tuzakmi?

100% de 90% kaynana tehlikelidir, bunu unutma canim bu kadar sevimli olursak buraya daha cok ugrariz

15-20 gündür böyle... nasıl bir tuzak olacak ki zannetmem böyle bişey yaparsa ayrılacağımızı biliyor

15-20 gündür böyle... nasıl bir tuzak olacak ki zannetmem böyle bişey yaparsa ayrılacağımızı biliyor

yorumunu okuyunca gulumsedim:)

bana kayin validemi hatirlatin,
once alisdira alisdira sinsice bir melek edasi verirler..
oyle bir hos hava burakirlerki ogullari onlari hep iyi hatirlamalarina sebeb olur...

anladinmi nedemek istedigimi?

Belki.. belki bir melek oldu tamam! ama zadece unutma ne demek istedigimi. Herzaman dikatli ol ve ayni teknigi sende kezinlikle kayin validene yap. Iyise, iyi ol. Sonra Allah korusun, kotu oldugunuzda esin ama benim annem bir melekdi demezsin, boyle yapdi demezsin. Birde dikat et, esin yokkende yapiyormu, yapmiyormu, aradaki farka fallan.

Insallah Allah akil ve visdan nasip eder bu kayin validelere!!

Bırak numara yapma ne içirdin kadına? Büyü mü yaptırdın doğru söyle bak. Görümce diye hedef saptırıyorsun, seni gözüm hiç tutmadı...

İlk günler hadi acemi kaynanaydı daha neyin ne olduğunu tam bilmiyordu ama sonra doğru yolu ne güzel bulmuştu. 2 yıllık süreçte örnek gelin-kaynana modeliydiniz. Yani ne oldu da tekrar en başa döndünüz hayret, aklım almıyor... Bir kaynana birdenbire nasıl bu hale gelir? Doğaya ters...

Şimdi sana dünya toz pembe ama hep böyle kalmaz. Dertsizlik başa bela, rahat batar adama. Eski kaynana olmayınca ne yapacaksın? Canın sıkıldıkça kocana saracaksın adamı kendinden soğutacaksın. Sonra da vay efendim kocam niye böyle oldu. Üfürükçü hocaya mı gidersin ne yaparsın orasını ben bilmem ama acilen kaynana aklını başına toplamalı. Böyle olmaz bu ne rezalet yahu. Hayır topluma hep kötü örnek bunlar...

Bırak numara yapma ne içirdin kadına? Büyü mü yaptırdın doğru söyle bak. Görümce diye hedef saptırıyorsun, seni gözüm hiç tutmadı...

İlk günler hadi acemi kaynanaydı daha neyin ne olduğunu tam bilmiyordu ama sonra doğru yolu ne güzel bulmuştu. 2 yıllık süreçte örnek gelin-kaynana modeliydiniz. Yani ne oldu da tekrar en başa döndünüz hayret, aklım almıyor... Bir kaynana birdenbire nasıl bu hale gelir? Doğaya ters...

Şimdi sana dünya toz pembe ama hep böyle kalmaz. Dertsizlik başa bela, rahat batar adama. Eski kaynana olmayınca ne yapacaksın? Canın sıkıldıkça kocana saracaksın adamı kendinden soğutacaksın. Sonra da vay efendim kocam niye böyle oldu. Üfürükçü hocaya mı gidersin ne yaparsın orasını ben bilmem ama acilen kaynana aklını başına toplamalı. Böyle olmaz bu ne rezalet yahu. Hayır topluma hep kötü örnek bunlar...

anlayanlar anlamayanlara anlatsın:51::51::51:

bence meleklik bir durum yok ne kv nede görümcede... bana çıkar ilişkisi gibi geldi, sizin kayınvalideyle aynı evde kalmanız onlar için her açıdan daha karlıdır, evin tüm işini siz yaparsınız, evin giderlerini karşılarsınız, kv sürekli oğluyla yanyana, üstelik (kp sanırım yok.) kv yalnız kalmaz yani işlerine geliyor bu durum dikkatli olun derim

kaynana kaynana kaynana..... tek bir derdim vardı.....biz 2 yıldır beraber yaşıyoruz artık sözleri iğneleyici dayanamıyorum ayrı ev istiyorum diyordum hep baktım böyle olmuyor görümceme anlattım annesinin bana yaptıklarını artık annesine ne dediyse kaynanam o günden beri bana bir kızım diyor görmeniz lazım...yemek yapıyor, ev işlerinde yardımcı oluyor, oğlumla ilgileniyor... bayanlar benim kaynanam evliliğimin ilk zamanları da böyleydi acaba sonra yine değişir mi???

ben malesef bu konuda iyi niyetli olamıycam.. görümceniz aklını başına al anne bak yoksa evleri ayırcaklar demiş olmasın.. yani hem görümcenizin hemde kvnizin çıkarı meselesi..

Kvnin sizle beraber yasamak istiyor, bunun yüzündende davranislarini degistirdi. Belki bundan sonra hep böyle olur, belkide olmaz.
Öyle kalmasi icin sen ona onu sevdigine inandiracaksin, hediyeler al dogumgününde anneler gününde, arada git saril, öp, bir laf acildiginda "iyiki sen benim kayinvalidemsin/annemsin, cok iyisin anne, kalbin temiz, hep bizi düsünüyorsun, hep bana iyi davraniyorsun, torununada cok iyi bakiyorsun/ilgileniyorsun, söyle iyisin böyle iyisin" gibi kisa bir iki cümle kur laf icinde, inanki o kalbine oturur, hatta sen iyi dedin diye dahada iyi bir anne olmaya calisir.
Farzetki kendi annen, nekadar gicikda olsa nasil idare ederdin, aynen öyle yap. Madem oda bu aralar iyi, sende gayret et, hep böyle kalin.
Genelde insanlar sevilmek isterler, sayilmak isterler, abartirsan simarirlar, dozu cok önemli.
Yine görümcenle bir araya geldiginde "cok iyiyiz cok sükür, cok mutluyum evimde, kayinvalidemlede günler cok güzel geciyor" gibi sözler kur, inanki görümcen onu annesine yetistirecektir. Allah mutlulugunuzu, huzurunuzu daim etsin.

benim görümcem de sizinkinin tam aksine hepsini doldurur....bana bir hoşgeldin bile demez....işlerine yaramadığım için tabi ki....görümceden yana çok şanslısınız....

büyük ihtimal kp yok.... kızıda annesine gelip bizde ne kadar kalabilirsin... onlar gidince nasıl gideceksin arkalarından yada gittin nereye kadar kalabilirsin.... yanlız kalırsın onlar gidince diye gözünü korkutmuştur.... :34:
şimdilik anı yaşa ama ev için birikim yapmayıda ihmal etme bir süre sonra yine eskiye döner çünkü :34:

Back
X