- 21 Ocak 2011
- 671
- 325
- 333
- Konu Sahibi NeverRMindD
-
canım öncelikle hakkında hayırlısı olur inşallah diyorum bende senin yaşadığın durumun biraz farklısını yaşadım nişanlımın ailesi beni istemiyodu hatta babası çok büyük yeminler etmişti o kızla evlenirsen şöyle yaparım böyle yaparım diye 6 yıldır beni kabul etmelerini bekledim nişanlım ne kadar uğraşsada kabul etmediler ama bu yıl artık ipler iyicene koptu nişanlım askere gidip geldi ve büyük dayısına anlattı beni sevdiğini ve evlenmek istediğini dayısı babasıyla konuştu ve orta yol bulundu şuan hem annesi hemde babasıyla aramız çok çok iyi sağolsunlar kızı gibi bağrına basıyo beni yaptıklarındanda pişman olduğu her halinden belli bunları niye bu kadar uzun uzun anlattım onuda yazıyım sabrın sonu selamet sen araya aile büyüklerini koymaya çalış sevginden asla vazgeçme senin vazgeçmediğini görüp onlar teslim olucaklar buna emin ol ve bol bol dua et canım
İnanın zaman herşeyin ilacı. Benm ailemde nişanlımı ilk başta hiç istememişlerdi farklı bir şehirde ,alevi vs diye. Hatta 'seni reddederiz,sakın ailesi vs buraya gelmesin kovarız,çocuğu döveriz 'falanbiz bir sene dişimizi sıktık zamanla bu düşünce kafalarına yatmaya başladı tabi nişanlımı ,ailesini gördüler ,tanıdılar vs derken bir baktık nişanlanmışız. O etrafa küfürlersavuran ailem şimdi nişanlım için deli oluyorlar:) dediğim gibi zaman herşeyin ilacı:)
hiç kaybetme umudunu madem seviyosun aşılmayacak engel kapanmayacak dil yok canım sonuna kadar sevginin arkadasında dur gerçekten işe yarayacak ve çok mutlu olucaksın buna inanıyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım ama azeriler yabancı degil ki ailen bunu niye sorun ediyor anlamadım cidden peki annen hiç destek olmuyor mu sana yada ablan varsa abin eger onlarda yoksa teyze,hala yada kuzen artık kim varsa onlardan yardım iste,babanın sözünü dinledigi bir aile bireyi vardır mutlaka onlar ikna etsin.
Çok teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için , inşallah öyle olur , herkes kadar ben de sevdiğime kavuşmak mutlu olmak istiyorum , bizim zaman zaman araya mesafeler girdi uzaklık girdi ama hiç vazgeçemedik birbirimizden , Allah her konuda yardımcımız oldu , şimdi ailem istemiyor diye vazgeçmek istemiyorum , Allaha hep dua ediyorum , inşallah dualarım kabul olur da sevdiğime kavuşurum
inşallah duaların kabul olur babanla konuşmak işe yaramazsa araya sözünü dinleyebileceği bir akrabayı koymanı doğru gibi görüyorum babanada sevdiğin kişiyle mutlu olsuduğunu eğer ayrılırsan ömür boyu mutsuz olacağını anlatmalısın hiçbir anne yada baba evladının mutsuz olmasını istemez onlarda senin iyiliğin için ayrılmanı istiyodur eminim kimse evladının kötülüğünü istemez onların istediği biriyle evlenip ömür boyu mutsuz olacağını anlatmalısın aklım kalıcak kalbim kalıcak ve çok mutsuz olucam diye izah etmelisin inş. sende sevdiğinle çok mutlu olursun tüm sıkıntıların son bulur senin için dua edicem.
inşallah duaların kabul olur babanla konuşmak işe yaramazsa araya sözünü dinleyebileceği bir akrabayı koymanı doğru gibi görüyorum babanada sevdiğin kişiyle mutlu olsuduğunu eğer ayrılırsan ömür boyu mutsuz olacağını anlatmalısın hiçbir anne yada baba evladının mutsuz olmasını istemez onlarda senin iyiliğin için ayrılmanı istiyodur eminim kimse evladının kötülüğünü istemez onların istediği biriyle evlenip ömür boyu mutsuz olacağını anlatmalısın aklım kalıcak kalbim kalıcak ve çok mutsuz olucam diye izah etmelisin inş. sende sevdiğinle çok mutlu olursun tüm sıkıntıların son bulur senin için dua edicem.
Sevdigiyle evli olanlar her gun sukretmeli bence
Insallah konu sahibi de hayirlisiyla sevdigine kavusur
Teşekkür ederim ve kesinlikle katılıyorum sevdiğinizin eşinizin kıymetini bilin , şükredin :)
Ben üç aydan fazla oldu görmüyorum hasret aldı başını gidiyo bir de bu olumsuzluklar iyice tükendim artık ...
Canim senin derdin de zor gercekten sevip de kavusamamak
Ama isyan etme
Bak sevdigin seni bu zor durumda birakmamis
Hala birbirinizinsiniz
Inaniyorum ki evleniceksiniz
bizim departmanda azeri bi arkadaş var dünya iyisi insan yani sonuçta onlarda türkleri çok seviyolar. kültür farkı çok var evet ama bu engel olmamalı.
ayrıca sana tavsiye sakın azerbaycana gitme nerelisin bilmiyorum ama oralarda yapamzsın bence
arkadaşlar öyle evlenince herşey bitmiyor, evlilik mutlu bir SON değil, zor bir BAŞLANGIÇ bunu unutmayın.
arkadaşlar öyle evlenince herşey bitmiyor, evlilik mutlu bir SON değil, zor bir BAŞLANGIÇ bunu unutmayın.
Zaten insan zor olani yapabiliyorsa seviyordur
Bence zor diye vazgecilmemeli
Illa kotu bir baslangic olacak diye bir sey yok ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?