Meğer kime aşık olacağıma ailem karar vericekmiş :P

İnanın zaman herşeyin ilacı. Benm ailemde nişanlımı ilk başta hiç istememişlerdi farklı bir şehirde ,alevi vs diye. Hatta 'seni reddederiz,sakın ailesi vs buraya gelmesin kovarız,çocuğu döveriz 'falan biz bir sene dişimizi sıktık zamanla bu düşünce kafalarına yatmaya başladı tabi nişanlımı ,ailesini gördüler ,tanıdılar vs derken bir baktık nişanlanmışız. O etrafa küfürlersavuran ailem şimdi nişanlım için deli oluyorlar:) dediğim gibi zaman herşeyin ilacı:)

Teşekür ederim yazdığım için , böyle güzel sonuçlar duymak umudumu kaybetmememi sağlıyor. Ben de vazgeçmek niyetinde değilim
sabredeceğim inşallah ailemin de rızasıyla sonuç sizin ki gibi güzel olur..
Uzun uzun anlatmanız da çok iyi oldu çok teşekkürler ...

hiç kaybetme umudunu madem seviyosun aşılmayacak engel kapanmayacak dil yok canım sonuna kadar sevginin arkadasında dur gerçekten işe yarayacak ve çok mutlu olucaksın buna inanıyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım ama azeriler yabancı degil ki ailen bunu niye sorun ediyor anlamadım cidden peki annen hiç destek olmuyor mu sana yada ablan varsa abin eger onlarda yoksa teyze,hala yada kuzen artık kim varsa onlardan yardım iste,babanın sözünü dinledigi bir aile bireyi vardır mutlaka onlar ikna etsin.

Ben de zamana bırakmaya karar verdim ama bir buçuk ay oldu ben anneme konuyu açıyorum birşey yokmuş gibi havadan sudan konuşuyo , yok unut diyo bişeyler ... bişey yokmuş gibi davranıyolar ... Bu haftasonu gidip babama tekrardan söylemeyi düşünüyorum ,
vazgeçemiyorum yapma dicem ... Çok kötüyüm , günüm belli değil gecem belli değil yaşıyo muyum belli değil , kafayı yemek üzereyim. .. ... Nasıl bi konuşma yapayım ??

hiç kaybetme umudunu madem seviyosun aşılmayacak engel kapanmayacak dil yok canım sonuna kadar sevginin arkadasında dur gerçekten işe yarayacak ve çok mutlu olucaksın buna inanıyorum

Çok teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için , inşallah öyle olur , herkes kadar ben de sevdiğime kavuşmak mutlu olmak istiyorum , bizim zaman zaman araya mesafeler girdi uzaklık girdi ama hiç vazgeçemedik birbirimizden , Allah her konuda yardımcımız oldu , şimdi ailem istemiyor diye vazgeçmek istemiyorum , Allaha hep dua ediyorum , inşallah dualarım kabul olur da sevdiğime kavuşurum

Babam annemi umut verme diye korkutmuş, annem daha önceden biliyordu ben ikna edicem diyodu babam çok tepki verince toz bulutu oldu pufff ,
Şimdi diyo ki sen üzülme diye dedim biliyodum olmayacağını vazgeç dedim geçmedin falan , annem de arada kalıyor , ona diyorum üzülüyo o da ... sonra dayanamıyorum .. offf
babam kendinden başkasının sözüne pek önem vermez öyle bir yapısı var ...

inşallah duaların kabul olur babanla konuşmak işe yaramazsa araya sözünü dinleyebileceği bir akrabayı koymanı doğru gibi görüyorum babanada sevdiğin kişiyle mutlu olsuduğunu eğer ayrılırsan ömür boyu mutsuz olacağını anlatmalısın hiçbir anne yada baba evladının mutsuz olmasını istemez onlarda senin iyiliğin için ayrılmanı istiyodur eminim kimse evladının kötülüğünü istemez onların istediği biriyle evlenip ömür boyu mutsuz olacağını anlatmalısın aklım kalıcak kalbim kalıcak ve çok mutsuz olucam diye izah etmelisin inş. sende sevdiğinle çok mutlu olursun tüm sıkıntıların son bulur senin için dua edicem.

Çok teşekkür ederim canım , inşallah güzel şeyler olur , bu haftasonu gidip konuşacağım inşallah bu defa tepkisi biraz daha az olur , bir de babam bağırıp kızsa ben de birşeyler söylerim ama duygusala bağlıyo olayı , ağzıma tıkıyo lafları ... Bu defa daha güçlü olup söyleyemediklerimi de söylicem inşallah ( dualar için de teşekkür ederim

Canım mesaj atamıyorum henüz çok teşekkür ederim , 4444 kere okunan duayı okuyorum boş kaldıkça , işteyim çalışasım yok ...
Zamanım boş boş bakınıp üzülmekle geçiyo , ne zormuş bu işler Sizin de Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah ...

Sevdigiyle evli olanlar her gun sukretmeli bence

Insallah konu sahibi de hayirlisiyla sevdigine kavusur

Teşekkür ederim ve kesinlikle katılıyorum sevdiğinizin eşinizin kıymetini bilin , şükredin :)

Ben üç aydan fazla oldu görmüyorum hasret aldı başını gidiyo bir de bu olumsuzluklar iyice tükendim artık ...

Canim senin derdin de zor gercekten sevip de kavusamamak
Ama isyan etme
Bak sevdigin seni bu zor durumda birakmamis
Hala birbirinizinsiniz
Inaniyorum ki evleniceksiniz

bizim departmanda azeri bi arkadaş var dünya iyisi insan yani sonuçta onlarda türkleri çok seviyolar. kültür farkı çok var evet ama bu engel olmamalı.
ayrıca sana tavsiye sakın azerbaycana gitme nerelisin bilmiyorum ama oralarda yapamzsın bence

Ben şuanda TR deyim ama erkek arkadaşım AZ'da , kendi işini kurdu orada buraya dönmesi biraz zor ... Neden yapamayacağımı düşündünüz ? Biraz içim burkuldu kötü oldum

arkadaşlar öyle evlenince herşey bitmiyor, evlilik mutlu bir SON değil, zor bir BAŞLANGIÇ bunu unutmayın.

Zaten insan zor olani yapabiliyorsa seviyordur
Bence zor diye vazgecilmemeli
Illa kotu bir baslangic olacak diye bir sey yok ki :)

Belki herkesin imrenerek baktığı çok çok güzel bir hayatım olacak ? aynen ailem de hep kötü şeyleri sıralıyolar ya şöyle olursa ya böyle olursa diye , abim yok ablalarım var onlar da istiyolar ama bu laflar ister istemez dönüyo sank ben onunla evlenince tüm kötü şeyler beni bulcak gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…