ben kendi doktorumun üstüne tanımam istersen bir ona git düzeltilebilir bir durum varsa düzeltir sanıyorum... (hakan soygür)
2 sene önce 5500 tl ydi şu an kesin artmıştır dolar artışını vs de düşününceÜCRET NE ÖDEDİNİZ HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ GİTTİMİ
Teşekkür ederimpaylaşmakla çok iyi yapmışsınız
geçmiş olsun
ne kadara oldunuz acaba ?Kesinlikle Hakan Soygür. Ben 12 gün önce ameliyat oldum. Doğal bir burun ve çoookk ilgili, sevecen doktor. Daha da bir şey lazım değil bence.
Hayatın dışına atılmış gibi hissediyrm gulmuyorum artık aglayamiyorum bile.stresten baş dönmesi yaşıyorum ve bunca şeyi 15 dakika da baştan savma bı işlemle yapti.EMRE İLHAN.asla ama asla isme etikete inanmayin ben kadınlar kulübündeki yorumlara güvenip 2 kez oldum bu adama.basima gelenler sonrası o yorumların gerçek olmadgni asistanların burda cirit attığı öğrendim.is isten geçmişti tabi.Allah yanına koymasin.Burun ameliyatım sonrası memnun kalmadığım ufak tefek şeyler yüzünden keşke biraz daha para biriktirip ünlü bir doktora ameliyat olsaydım diyorum. Sonra karşıma bu yorumlar, korkunç mağduriyet hikayeleri çıkıyor. Çok çok üzücü ya, tüm mağdurlara geçmiş olsun.
Basina da yansiticam hukuk sistemi belli.olumle sonuçlanan durumlarda bile doktorlar komplikasyon diyip kurtulabiliyor.bana yasattiklrinin maddi karşılığı yok başka kimsenin canı yanmasın istyorum.bayram sonrası haberlerde izlersinizBurun ameliyatım sonrası memnun kalmadığım ufak tefek şeyler yüzünden keşke biraz daha para biriktirip ünlü bir doktora ameliyat olsaydım diyorum. Sonra karşıma bu yorumlar, korkunç mağduriyet hikayeleri çıkıyor. Çok çok üzücü ya, tüm mağdurlara geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, evet elinizden ne geliyorsa yapın. Bunlar artık herşeyi göze almış dolandırıcılar oldular. Başka insanların canı yanmasın. Allah size şifa versin inş.Basina da yansiticam hukuk sistemi belli.olumle sonuçlanan durumlarda bile doktorlar komplikasyon diyip kurtulabiliyor.bana yasattiklrinin maddi karşılığı yok başka kimsenin canı yanmasın istyorum.bayram sonrası haberlerde izlersiniz
Allah razı olsun çok teşekürler ederim.Allah benim de yardimcim olsun ne diyim zira yavuz hırsız ev sahibini bastirirmis.iyi bayramlarÇok geçmiş olsun, evet elinizden ne geliyorsa yapın. Bunlar artık herşeyi göze almış dolandırıcılar oldular. Başka insanların canı yanmasın. Allah size şifa versin inş.
Merhaba ilk muayene ücreti var mı acababen kendi doktorumun üstüne tanımam istersen bir ona git düzeltilebilir bir durum varsa düzeltir sanıyorum... (hakan soygür)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?