Meger tum sorun dudak burun mesafemdeymis

Beren saat hic seksi gelmedi bana yahu, kadin sevimli yani. Dizilerde bagirirken bile ciddiye alamiyorum kadini 😂😂😂 garip duruyor, bebek surati var, bir tek ben mi boyle dusunuyorum. 😳 Guzel olmasina guzel ama seksi, cekici degil daha sevimli guzel
Yok ben de aynen böyle düşünüyorum. Beren saat seksi olamaz o yüzle. Bebek yüzü var kadında.
.fettan ve cilveli olmaksa mesele aklıma deniz çakır geliyor. Kadın ölümüne fettan😂

Neyse hanimlar konuyu ozetleyelim ve dagilalim artik.
Ben diyorum ki cekicilik matematkkseldir.cok cekici kabul edilen kadinlarin sekilleri farkli olsa da oranlari benzerdir.o oranlara yaklasarak cekici olabiliriz.
Siz diyorsunuz ki aura diye bisiy var.bunu matematikle aciklayamazsin.
Beni curutecek bi iki ornek vardi.ama genel olarak soyle baglayip yazmiyorum artik bu konuya.
Her sey guzellik degil her sey cekicilik degil.bu cok bos bi hayat olur.bana denk gelen kadinlar fazla etkileyiciydi demek ki adamlar da ragbet goren adamlardi ve gittiler.defolup da gitsinler yaw valla napalim bosverin.yorum yapan herkese tesekkurler.
Sanırım birden fazla kez benzer seyler yasadınız ve sebeplerini arıyorsunuz. Sizce sadece dıs görünüs olarak mı sizden iyiydi tercih edildiğiniz kisiler ya da kac kez bu sorunu yasadınız?

Sanırım birden fazla kez benzer seyler yasadınız ve sebeplerini arıyorsunuz. Sizce sadece dıs görünüs olarak mı sizden iyiydi tercih edildiğiniz kisiler ya da kac kez bu sorunu yasadınız?
3 defa ayni seyi yasadim iyi demeyelim albenili diyelim.

Cukur goz benim tabirim degildi.bu kadjnin hozu cukur da olsa goz kapagi gorunmuyor.o sebeple guzel.bak benkm hoz kapagim gorjnuyo bolca anlayabildim mi oranina da baktim.1 2 mm horunmeliymis benim nereden baksan yarim cm.ondan cekici degilkm ben
Tam da boyle gozlere sahibim. Ve tanistigim tüm erkekler gozlerimi inanilmaz begendiler, seksi de buldular simdiye kadar. Hem bu goz sekli makyaji cok iyi tasir. Ayrica gozu de buyuk gösterir. Ben bu yorumunuza katilmiyorum ama dudak burun mesafesi hakkindaki tespitiniz dogru bence. Yuze erkeksilik katiyor.

Tam da boyle gozlere sahibim. Ve tanistigim tüm erkekler gozlerimi inanilmaz begendiler, seksi de buldular simdiye kadar. Hem bu goz sekli makyaji cok iyi tasir. Ayrica gozu de buyuk gösterir. Ben bu yorumunuza katilmiyorum ama dudak burun mesafesi hakkindaki tespitiniz dogru bence. Yuze erkeksilik katiyor.
Nasil makuaj yapiuorsu emsela ben eyeliner i yakistiramiyorum.bol rimel suruyorum.kaslarimi da almiyorum.oyle cozum buldum.

Sorun dudak burun mesafesinde mi yoksa başka bir şeyde mi bilemeyeceğim ama tatlı bir kadınsın, umarım çok seveceğin ve çok sevileceğin bir ilişkin olur 💕

Nasil makuaj yapiuorsu emsela ben eyeliner i yakistiramiyorum.bol rimel suruyorum.kaslarimi da almiyorum.oyle cozum buldum.
Ben de bol rimel sürüyorum cok guzel kaldiriyor. istedigim renk far kullaniyorum sadece o cökük dediginiz kisma suruyorum. Eyeliner cok kullanirim. Bu tarz gozde ne tarz makyaj yaparsaniz hepsi cok net görülür. Tam tersi etli goz kapagina ne surersen sur bazen belli bile olmaz. Gozu de kucuk gösterir ustelik🙄

Vallahi ben de ölçtüm 15 mm çıktı 😂

Ben de ölçtum benim de 15mm cikti ama illa 11-12mm olmasi gerekmiyormuş 15mm kadar kabul goruyormuş oyle yaziyor okudum hadi yine iyiyiz kıl payı 😂😂😂😂
Yok ben de aynen böyle düşünüyorum. Beren saat seksi olamaz o yüzle. Bebek yüzü var kadında.
.fettan ve cilveli olmaksa mesele aklıma deniz çakır geliyor. Kadın ölümüne fettan😂

Evet kesinlikle fettan tipi var ama o da bana seksi gelmiyor. 🙄 Merve Bolugur mesela seksi olabiliyor 👍 😁

Ben de bol rimel sürüyorum cok guzel kaldiriyor. istedigim renk far kullaniyorum sadece o cökük dediginiz kisma suruyorum. Eyeliner cok kullanirim. Bu tarz gozde ne tarz makyaj yaparsaniz hepsi cok net görülür. Tam tersi etli goz kapagina ne surersen sur bazen belli bile olmaz. Gozu de kucuk gösterir ustelik🙄
Eueliner yakistirmiyorum ben kendime.gozum de cekiktir aslinda yakismasi lazim ama yakismiyor.ya ben orayi doldurtavaktim dr yurt disna cikti ve kaldi oule sinra gidemedim.yaza artik.ben net bakis seviyorum o cokukluk baygin yapiyo gozu.

Ben de ölçtum benim de 15mm cikti ama illa 11-12mm olmasi gerekmiyormuş 15mm kadar kabul goruyormuş oyle yaziyor okudum hadi yine iyiyiz kıl payı 😂😂😂😂

Evet kesinlikle fettan tipi var ama o da bana seksi gelmiyor. 🙄 Merve Bolugur mesela seksi olabiliyor 👍 😁

Ben de baktım şimdi cetvelle. 1 buçuk santim çıktı. Şimdi tipsiz mi oluyormuşuz? 👀

Benkm de 15.dolguyla bi 4 mm daha yukari cikarttirdim mi gelsin erkekler 😎🤗

Eueliner yakistirmiyorum ben kendime.gozum de cekiktir aslinda yakismasi lazim ama yakismiyor.ya ben orayi doldurtavaktim dr yurt disna cikti ve kaldi oule sinra gidemedim.yaza artik.ben net bakis seviyorum o cokukluk baygin yapiyo gozu.
çöküklük değil kaş şekli baygın yapıyor insanı. Matematiksel hesabı biraz bırakıp bunları araştırsanız keşke. İfadeyi kaş belirler. Benim gözüm çökük,kaşım aşağıda. Kaşlarımı doldurtup şekil verdirdim o baygın ifade gitti. Ayrıca neden sürekli kendinizi beğendirme çabasındasınız? Hayatınızdaki tek odak noktası erkekler mi? Kendiniz için neden birşey yapmıyorsunuz?

Benkm de 15.dolguyla bi 4 mm daha yukari cikarttirdim mi gelsin erkekler 😎🤗

15mm cirkin durmuyor. C
Etrafimda hep erkekler oldu, cook erkek arkadasim sevgilim oldu hatta baya baya corap degistirir gibi degistirdigim donem de oldu, cok asik olanlar da oldu. Evliyim simdi eşim de oldukça begenir. 🙄🙄🙄

Dudagini 4mm yukari cekince dunyan degişmeyecek bence fazla umitlenme 😂😂😂 bi de genel yüz oranlari da onemli sadece burun dudakla olmaz. Burun dudak ideal olup kaşin gozun orantisizsa ne anlami var?

Ayrica her evlenen, sevgilisi olan da buyuleyici kadinlar degiller, erkegin asik olmasi icin buyuleyici kadin olmak gerekmiyor, gorece cirkin kadinlara cok asik adamlar var 👍👍👍

Back
X