Meger tum sorun dudak burun mesafemdeymis

çöküklük değil kaş şekli baygın yapıyor insanı. Matematiksel hesabı biraz bırakıp bunları araştırsanız keşke. İfadeyi kaş belirler. Benim gözüm çökük,kaşım aşağıda. Kaşlarımı doldurtup şekil verdirdim o baygın ifade gitti. Ayrıca neden sürekli kendinizi beğendirme çabasındasınız? Hayatınızdaki tek odak noktası erkekler mi? Kendiniz için neden birşey yapmıyorsunuz?
Benim kaslarim yukarida asagida degil.

15mm cirkin durmuyor. C
Etrafimda hep erkekler oldu, cook erkek arkadasim sevgilim oldu hatta baya baya corap degistirir gibi degistirdigim donem de oldu, cok asik olanlar da oldu. Evliyim simdi eşim de oldukça begenir. 🙄🙄🙄

Dudagini 4mm yukari cekince dunyan degişmeyecek bence fazla umitlenme 😂😂😂 bi de genel yüz oranlari da onemli sadece burun dudakla olmaz. Burun dudak ideal olup kaşin gozun orantisizsa ne anlami var?

Ayrica her evlenen, sevgilisi olan da buyuleyici kadinlar degiller, erkegin asik olmasi icin buyuleyici kadin olmak gerekmiyor, gorece cirkin kadinlara cok asik adamlar var 👍👍👍
Sirayla gidiuom iste

Hanimlar ben bu konudan cok sıkįldım.tezi anladiniz sonucta.burun dudak meaafesi kisa olacak,alin bombeli genis olacak.anlasildi demi😎🥰 onden ikindis gorunmesi ayrintisi onemli.gozlerinde goz kapagi 2 mm den fazla gorunmeyecek😂😂😂
Simdi o metrelerimizi elimizden birakip konudan cikalim.ders calismaliykm ben yaaa☹☹opuldunuz kactim.bu sefer kesin kactim

Hanimlar ben bu konudan cok sıkįldım.tezi anladiniz sonucta.burun dudak meaafesi kisa olacak,alin bombeli genis olacak.anlasildi demi😎🥰 onden ikindis gorunmesi ayrintisi onemli.gozlerinde goz kapagi 2 mm den fazla gorunmeyecek😂😂😂
Simdi o metrelerimizi elimizden birakip konudan cikalim.ders calismaliykm ben yaaa☹☹opuldunuz kactim.bu sefer kesin kactim
yüzyıllardır doktorlar nasıl sizin düşündüğünüzü düşünememişler. patentini alın mutlaka,estetik ve güzellik dünyasında yeni bir buluş yaptınız.

Ben de ölçtum benim de 15mm cikti ama illa 11-12mm olmasi gerekmiyormuş 15mm kadar kabul goruyormuş oyle yaziyor okudum hadi yine iyiyiz kıl payı 😂😂😂😂

Evet kesinlikle fettan tipi var ama o da bana seksi gelmiyor. 🙄 Merve Bolugur mesela seksi olabiliyor 👍 😁
İyiymiş o zaman,kıl payı kurtarmışız 😂
Bence Beren saat çok çökmüş, Atiye de bana çok çökmüş ve değişik geldi,eski gençliğinden güzelliğinden eser kalmamış

Oyle olmem fuze atin fuze🤸‍♀️
Kaskm dusuk degil alnkmda mi sun anlamadim.
hanımefendi neden kızıyorsunuz ki? bayağı düşük kaş modeline sahipsiniz ve kaş modeli insanın bakışını etkiler,yorgun bakarsınız. siz yardımcı olmaya çalışıyorum,önce kaşlarınızı biraz kalınlaştırın sonra gidip kuaförde kaş tasarımı yaptırın. mesela kaşlarınızın altından aldırın üstünden bırakın. anladınız mı?

Cukur goz benim tabirim degildi.bu kadjnin hozu cukur da olsa goz kapagi gorunmuyor.o sebeple guzel.bak benkm hoz kapagim gorjnuyo bolca anlayabildim mi oranina da baktim.1 2 mm horunmeliymis benim nereden baksan yarim cm.ondan cekici degilkm ben
hanımefendi neden kızıyorsunuz ki? bayağı düşük kaş modeline sahipsiniz ve kaş modeli insanın bakışını etkiler,yorgun bakarsınız. siz yardımcı olmaya çalışıyorum,önce kaşlarınızı biraz kalınlaştırın sonra gidip kuaförde kaş tasarımı yaptırın. mesela kaşlarınızın altından aldırın üstünden bırakın. anladınız mı?
Alla alla dusuk degil kaljn zaten ayrica

Şimdi fotoğraflarına mimiksiz haline baktım da haklısınız sanırım sonra sertab erener geldi aklıma o mesafe onda da öyle biraz değişik duruyor

Back