- Konu Sahibi Dindirella
Dudak burun mesafem 12 mm ama eski hoslantım mesafesi daha cok olan bir kızı tercih etti. Hangi mesafeden kaybettim acaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kaslarim yukarida asagida degil.çöküklük değil kaş şekli baygın yapıyor insanı. Matematiksel hesabı biraz bırakıp bunları araştırsanız keşke. İfadeyi kaş belirler. Benim gözüm çökük,kaşım aşağıda. Kaşlarımı doldurtup şekil verdirdim o baygın ifade gitti. Ayrıca neden sürekli kendinizi beğendirme çabasındasınız? Hayatınızdaki tek odak noktası erkekler mi? Kendiniz için neden birşey yapmıyorsunuz?
Alna bi bak bakalkm bombeli miDudak burun mesafem 12 mm ama eski hoslantım mesafesi daha cok olan bir kızı tercih etti. Hangi mesafeden kaybettim acaba![]()
Benimki bombeli değilAlna bi bak bakalkm bombeli mi![]()
Sirayla gidiuom iste15mm cirkin durmuyor. C
Etrafimda hep erkekler oldu, cook erkek arkadasim sevgilim oldu hatta baya baya corap degistirir gibi degistirdigim donem de oldu, cok asik olanlar da oldu. Evliyim simdi eşim de oldukça begenir.
Dudagini 4mm yukari cekince dunyan degişmeyecek bence fazla umitlenmebi de genel yüz oranlari da onemli sadece burun dudakla olmaz. Burun dudak ideal olup kaşin gozun orantisizsa ne anlami var?
Ayrica her evlenen, sevgilisi olan da buyuleyici kadinlar degiller, erkegin asik olmasi icin buyuleyici kadin olmak gerekmiyor, gorece cirkin kadinlara cok asik adamlar var![]()
Cukur goz benim tabirim degildi.bu kadjnin hozu cukur da olsa goz kapagi gorunmuyor.o sebeple guzel.bak benkm hoz kapagim gorjnuyo bolca anlayabildim mi oranina da baktim.1 2 mm horunmeliymis benim nereden baksan yarim cm.ondan cekici degilkm ben
bu fotoğraf size ait ise bayağı aşağıda,yukarıda değil.Benim kaslarim yukarida asagida degil.
yüzyıllardır doktorlar nasıl sizin düşündüğünüzü düşünememişler. patentini alın mutlaka,estetik ve güzellik dünyasında yeni bir buluş yaptınız.Hanimlar ben bu konudan cok sıkįldım.tezi anladiniz sonucta.burun dudak meaafesi kisa olacak,alin bombeli genis olacak.anlasildi demionden ikindis gorunmesi ayrintisi onemli.gozlerinde goz kapagi 2 mm den fazla gorunmeyecek
Simdi o metrelerimizi elimizden birakip konudan cikalim.ders calismaliykm ben yaaa☹☹opuldunuz kactim.bu sefer kesin kactim
İyiymiş o zaman,kıl payı kurtarmışızBen de ölçtum benim de 15mm cikti ama illa 11-12mm olmasi gerekmiyormuş 15mm kadar kabul goruyormuş oyle yaziyor okudum hadi yine iyiyiz kıl payı
Evet kesinlikle fettan tipi var ama o da bana seksi gelmiyor.Merve Bolugur mesela seksi olabiliyor
![]()
![]()
Resom yok muydu az once.bak o resimdeki istesigim goruntu. Agzim atalkkken ilk iki dis gorunmeli.benim gorunmuyo
Cok iz kaliyo ben biraz daha dolgu eklettirmeyindusunuyorum.iz istemem suratimin ortasinda.bi de dikisler carpik curpuk pluyo
Aynen bu fotoda kas bayağı aşağıdabu fotoğraf size ait ise bayağı aşağıda,yukarıda değil.
Oyle olmem fuze atin fuzeAynen bu fotoda kas bayağı aşağıda
evet düşük kaş modeline sahip. kendisi kabul etmese de öyle.Aynen bu fotoda kas bayağı aşağıda
hanımefendi neden kızıyorsunuz ki? bayağı düşük kaş modeline sahipsiniz ve kaş modeli insanın bakışını etkiler,yorgun bakarsınız. siz yardımcı olmaya çalışıyorum,önce kaşlarınızı biraz kalınlaştırın sonra gidip kuaförde kaş tasarımı yaptırın. mesela kaşlarınızın altından aldırın üstünden bırakın. anladınız mı?Oyle olmem fuze atin fuze
Kaskm dusuk degil alnkmda mi sun anlamadim.
Cukur goz benim tabirim degildi.bu kadjnin hozu cukur da olsa goz kapagi gorunmuyor.o sebeple guzel.bak benkm hoz kapagim gorjnuyo bolca anlayabildim mi oranina da baktim.1 2 mm horunmeliymis benim nereden baksan yarim cm.ondan cekici degilkm ben
Alla alla dusuk degil kaljn zaten ayricahanımefendi neden kızıyorsunuz ki? bayağı düşük kaş modeline sahipsiniz ve kaş modeli insanın bakışını etkiler,yorgun bakarsınız. siz yardımcı olmaya çalışıyorum,önce kaşlarınızı biraz kalınlaştırın sonra gidip kuaförde kaş tasarımı yaptırın. mesela kaşlarınızın altından aldırın üstünden bırakın. anladınız mı?
Fotoda kas göz arası mesafe az duruyor, tabi fotoda da öyle çıkmış olabilir,siz daha iyi bilirsiniz tabikiOyle olmem fuze atin fuze
Kaskm dusuk degil alnkmda mi sun anlamadim.
Yazdıklarınızı okumakta çok zorlanıyorum, lütfen düzgün cümleler kurar mısınız?Resom yok muydu az once.bak o resimdeki istesigim goruntu. Agzim atalkkken ilk iki dis gorunmeli.benim gorunmuyo