Meger tum sorun dudak burun mesafemdeymis

Dedim ya daha once beni kadjnlar begeniyor ama erkekler buyulenmiyor ya da asik olmuyor.cjnkj evet yuz hatlarim duzgun ama kadinsi degil.yani asik olunasi yuz ben de yok.
Ondan olmuyirlar.gelen askla gelmiyor.a guzel kadin basarili kadjn deyip geliyor.mantikla geljniyo bana askla degil.ben bi kerecjk de olsa asik oljnmak istiyorum.
Senin sırf güzelliğinden büyülenip gelen daha büyüleyici birini görünce ona büyülenir bak sülümana mahidevrana büyülenmiş sonra hoop hürreme.

Senin sırf güzelliğinden büyülenip gelen daha büyüleyici birini görünce ona büyülenir bak sülümana mahidevrana büyülenmiş sonra hoop hürreme.
Hurremin guzelligi degil mesele cekiciligi ve zekasi.kaldi ki gercek hurrem guzel degil ama xok kadinsi,cekici.ya ne demek istedigimi anlatamadim.

Dudak ,burun mesafesi kaç olmalıdır bilmem ama bildiğim tek şey aura denen şey.Çok güzel olup evlat olsa sevilmeyecek tipte kadınlar çok fazla.Tersi olarak; baktığınız da çok güzel değil ama enerjisi,aurası yüksek olduğu için acayip çekici kadınlar var.

Biraz genetik,biraz Allah vergisi bir özellik olduğunu düşünüyorum.

Dudak ,burun mesafesi kaç olmalıdır bilmem ama bildiğim tek şey aura denen şey.Çok güzel olup evlat olsa sevilmeyecek tipte kadınlar çok fazla.Tersi olarak; baktığınız da çok güzel değil ama enerjisi,aurası yüksek olduğu için acayip çekici kadınlar var.

Biraz genetik,biraz Allah vergisi bir özellik olduğunu düşünüyorum.
Tamamen katılıyorum buna kız çok güzel ama bakıyorsun bir şey var sempatik değil çok garip. Tamamen aura meselesi bence de.

Nur fettahoglunun siyah sacli ela gozlusunu dusunun.kadin vekici ama buyuleyici degil bi beren degil yani hep yardimci rol olavak o sebeple.basrol olamaz.niye o mesafelerden vekici degil.yani elbette cekici ama buyuleyici degil.bilmem anlayaboldim mi?hic ilk tercih olmayacak tipki benkm gibi.hep once baskalari ilk tercik niye burun dudak meaafem uzun😂😂😂😂goz ustu yagim az.sirf bunlari duzeltse nur basrol olacak haberi yok😅😅😅😅
O dediğin şey aura nur fettahoglu da gayet güzel ona güzel demiyende ne bileyim :27:

Hurremin guzelligi degil mesele cekiciligi ve zekasi.kaldi ki gercek hurrem guzel degil ama xok kadinsi,cekici.ya ne demek istedigimi anlatamadim.
Yahu şaka yapıyorum. Boşver gelen senin zekana başarına falan gelsin dış görünüşe vurulan adamın içi boş olur tabi ki dış görünüş etkili ama tek kriter oysa orda bi duracaksın

Nur Fettahoğlu mu güzel değil! Kadın bildiğin afeti devran
Nur a cirkin demedim.hep 2.kadin niye? Cekici degil daha dogrusu kadinsi degil.erkeksi.goz ustu dolgun olsa,burun dudak mesafesi kisa olsa basrol olur.ama su haliyle kitu kadin olur yan rol olur.buyuleyici tercih edilen olmaz.beren saat mesela.fiziken ondan kotuydu aslinda.ama erkeklere sor beren mi nur mu beren der.neden?kadinsi yuz hatlarina sahip.

Yok iste kilodan degil souledigim sebeplerden.hurrem daha cirkin gorunuyor degil mi ama daha kadinsi.o secilir.bu benkm de sorunjm herkes sen daha guzelsin der ama diger kadin secilir.burun dudak mesafem ve goz yapim beni erkeksi yapiyor nuru da oyle.habali kadin ama o kadar secilmez cunku kadinsi degil erkeksi.kadinlar bu sebeple begeniyor ama erkeklere sor hurrwm mi nur mu hurrem derler
Hürremin memeleri büyük daha yuvarlak hatlı ve dizide çok cilveliydi ondan yani. Yoksa burunda dudakla ne ilgisi var ayrıca monica’nın da burun dudak mesafesi gayet fazla bence?

Yahu şaka yapıyorum. Boşver gelen senin zekana başarına falan gelsin dış görünüşe vurulan adamın içi boş olur tabi ki dış görünüş etkili ama tek kriter oysa orda bi duracaksın
Yaw cekici olmak kastettigim kadin kadin olmak.ben zayen zekiyim😅😂😎

Nur a cirkin demedim.hep 2.kadin niye? Cekici degil daha dogrusu kadinsi degil.erkeksi.goz ustu dolgun olsa,burun dudak mesafesi kisa olsa basrol olur.ama su haliyle kitu kadin olur yan rol olur.buyuleyici tercih edilen olmaz.beren saat mesela.fiziken ondan kotuydu aslinda.ama erkeklere sor beren mi nur mu beren der.neden?kadinsi yuz hatlarina sahip.

Beren saat hic seksi gelmedi bana yahu, kadin sevimli yani. Dizilerde bagirirken bile ciddiye alamiyorum kadini 😂😂😂 garip duruyor, bebek surati var, bir tek ben mi boyle dusunuyorum. 😳 Guzel olmasina guzel ama seksi, cekici degil daha sevimli guzel

Back
X