Meger tum sorun dudak burun mesafemdeymis

Dudak ,burun mesafesi kaç olmalıdır bilmem ama bildiğim tek şey aura denen şey.Çok güzel olup evlat olsa sevilmeyecek tipte kadınlar çok fazla.Tersi olarak; baktığınız da çok güzel değil ama enerjisi,aurası yüksek olduğu için acayip çekici kadınlar var.

Biraz genetik,biraz Allah vergisi bir özellik olduğunu düşünüyorum.
Olay tamamen matematik halbuki

Yaw cekici olmak kastettigim kadin kadin olmak.ben zayen zekiyim😅😂😎
Zekisindir onu diyorum. Kadın kadın olmak da tavırla alakalı bir şey bence. Hatta yakın bi arkadaşım var maşallah ağzı burnu çok düzgün hatta dudak mesafesi de gayet hoş ama hiç kadın kadın değil

Zekisindir onu diyorum. Kadın kadın olmak da tavırla alakalı bir şey bence. Hatta yakın bi arkadaşım var maşallah ağzı burnu çok düzgün hatta dudak mesafesi de gayet hoş ama hiç kadın kadın değil
Vallahi meraktan soruyorum. Sizce neden kadın kadın değil?

Vallahi meraktan soruyorum. Sizce neden kadın kadın değil?
Ne bileyim erkeksi tavırları var mesela. Yani erkek fatma değil tabi gayet bakımlı makyaj yapar uzun dalgalı saçlı ama fıkır fıkır değil bi tepki vereceği zaman hemen tek kaşını kaldırıp bakar, çok düzgün bir yüzü olmasına rağmen sanki erkeksi hatlara sahip. Nasıl anlatacağımı da bilemedim.

Altın oran dudak burun mesafesi bilmem.Kadinlara dayatılan saçma güzellik algısı yüzünden, Instagram'da hepsi birbirine benzeyen kadınlar türedi.Ayni kaş modeli,5 kilo dudak, törpülenmiş çene, estetikli burun,ipek kirpik.. Plastik gibi kadınlar.Ha birde o porselen makyaj mi ne?Orijinal güzellik heba olurken yükselen trend artık doğal kadin, karakteristik yüz..Yani devran dönecek 😛

Nur fettahoglunun siyah sacli ela gozlusunu dusunun.kadin vekici ama buyuleyici degil bi beren degil yani hep yardimci rol olavak o sebeple.basrol olamaz.niye o mesafelerden vekici degil.yani elbette cekici ama buyuleyici degil.bilmem anlayaboldim mi?hic ilk tercih olmayacak tipki benkm gibi.hep once baskalari ilk tercik niye burun dudak meaafem uzun😂😂😂😂goz ustu yagim az.sirf bunlari duzeltse nur basrol olacak haberi yok😅😅😅😅
Nur a cirkin demedim.hep 2.kadin niye? Cekici degil daha dogrusu kadinsi degil.erkeksi.goz ustu dolgun olsa,burun dudak mesafesi kisa olsa basrol olur.ama su haliyle kitu kadin olur yan rol olur.buyuleyici tercih edilen olmaz.beren saat mesela.fiziken ondan kotuydu aslinda.ama erkeklere sor beren mi nur mu beren der.neden?kadinsi yuz hatlarina sahip.
Aura degil o burun dudak mesafesi iste😅😅
Kendi çekiciliğinizi bilemem ama nur fettahoğluna neden laf atıyorsunuz. Kimsiniz siz? Yok hep 2. kadın olacak yok hep ilk tercih olmayacak fala.? Kendinizi böyle mi avutuyorsunuz cidden. Kendi bulduğunuz saçma güzellik orantılarını gelip burada sanki doktor buluşuymuş gibi söylüyorsunuz? Aura değilmiş önemli olan dudak burun mesafesiymiş. Kalktım üşenmeden ölçtüm, 11 mm çıktı,ne yani şimdi ben dünya güzeli miyim? yo hayır değilim. Kendi kendinizi avutmak adına millet hakkında saçma sapan söylemlerde bulunmayın ya. Alınmayın ama sırf bu şekilde düşündüğünüz için belki de hep 2. tercihsinizdir. Güzellik takıntılı olmayın,nice çirkinler var hayatlarının erkeğini bulan. Önemli olan auradır,önemli olan bir erkeğe hissettirdiğinizdir,havanızdır. Güzellk sadece ilk görüşte önemli,2. gröüşten itibaren kadının zekası,espri anlayışı ve aurası devreye girer.

Büyüleyici güzellikte takılı kaldım konudan koptum 😆 Sihir, büyü, abrakadabra falan tamam da güzel güzeldir bence ya hu. Mesela irina shayk, mesela charlize theron, mesela brooke shields ya da natalie wood 🤔 yani kartela geniş oldu ama kadınlar efsane ki oran/orantı durumlarına dikkat etmedim hiç.

Hanimlar arada hizli yazdigim icin alintilayamiyorum.anlatamadim kendimi.
Bakin ben sizden bahsetmiyorum.siz nuru begenir bereni begenmezsiniz.neden kadinsiniz.siz mesela beni gorseniz beni begenir erkek arkadasimkn gittigi kadini begenmezsiniz.neden kadinsiniz.cunku benim yuzum altin oran a uyar.mesele altin oran a uyan yuz degil mesele kadinsi hat matematigine uyan yuz.olay matematik aura falan yok....
Erkekler kadinsi yuze asik olur cekici bulur.yaw ben de diyorum beni hep kadinlar begeniyo erkeklerden tik yok.ya elbette begenen var ama buyulenen boyle wouw deyip asik olan hic olmadi.karizmatik bulunurum cool bilunurum ama vay be kadin kadin diyen yok.erkekler kadin kadin kadinlara asik olup vurulurlar.tavir eda isve onemli elbette.ama bu edanin isvenin durmasi icin yakismasi icin bi tual lazim.bilmem anlatabildim mi?
Filmlerde dizilerde esas kadinlara bakin.dişi.tavriyla,yuzuyle dişi.... ben dişi degilkm.niye dudak burun mesafem uzun😂😂😂alnim bombeli degil.gibi

Back
X