Meger tum sorun dudak burun mesafemdeymis

Bence sizin gercekten iyi bir estetik cerrahina ihtiyaciniz var, gidin oturun birlikte tasarlayin ve yapin. Ayrica eski konulariniza da istinaden, bence guzelsinizdir demeyecegim, bu ulkede insanlarin yuzde 88 i kendini cok guzel buluyormus, yani kendini oldugundan cok daha guzel sanan bir milletiz, eger cekici olmadiginizi siz bile kabul ediyorsaniz gercekten cekici degilsinizdir. Ve guzel bir kadin olmak sizin icin onemliyse, simdiden kucuk dokunuslarla degisime baslayin.

Bence sizin gercekten iyi bir estetik cerrahina ihtiyaciniz var, gidin oturun birlikte tasarlayin ve yapin. Ayrica eski konulariniza da istinaden, bence guzelsinizdir demeyecegim, bu ulkede insanlarin yuzde 88 i kendini cok guzel buluyormus, yani kendini oldugundan cok daha guzel sanan bir milletiz, eger cekici olmadiginizi siz bile kabul ediyorsaniz gercekten cekici degilsinizdir. Ve guzel bir kadin olmak sizin icin onemliyse, simdiden kucuk dokunuslarla degisime baslayin.
Basladkm aslinda hafiften.knemli de degil asljnda.bana dokunan surekli tercih edilmemek.benim durumjmda olsaydiniz siz denkitj hissederdiniz belji kkmbklir

Ya ne güzel bir konu. Başıma bir şey gelmeyecekse diye cümleye başlamak istemiyorum ne gelebilir ki? Serenay, nur hayranları toplaşıp beni mi dövecek?
Seranay aşırı çirkin bir kadın, nur idare eder gideri var. Aslında normal yüz ifadeleri var fakat dizideki rolleri hatunları cool kılıyor.
Tv kültürüm yok, türk dizileri çok izlemem. Fahriye’de çok abartılıyor.
Brooke Shields, Amber Heard çok büyüler beni auraları güzel bir arz-ı endam ediyor.
Mesela bizlerden Gülşen Bubikoğlu diksiyonu, oyunculuğu harikadır.

Basladkm aslinda hafiften.knemli de degil asljnda.bana dokunan surekli tercih edilmemek.benim durumjmda olsaydiniz siz denkitj hissederdiniz belji kkmbklir

Ben yaptirirdim, su an yaşlanmaya basladim mesela, biraz sorunlu bir donem geçiriyorum atlatir atlatmaz dudak olgusu yaptiracagim, yaslandim, cirkinlesiyorum diye aglamaktansa hemen onlemlere basliyorum.

Ya ne güzel bir konu. Başıma bir şey gelmeyecekse diye cümleye başlamak istemiyorum ne gelebilir ki? Serenay, nur hayranları toplaşıp beni mi dövecek?
Seranay aşırı çirkin bir kadın, nur idare eder gideri var. Aslında normal yüz ifadeleri var fakat dizideki rolleri hatunları cool kılıyor.
Tv kültürüm yok, türk dizileri çok izlemem. Fahriye’de çok abartılıyor.
Brooke Shields, Amber Heard çok büyüler beni auraları güzel bir arz-ı endam ediyor.
Mesela bizlerden Gülşen Bubikoğlu diksiyonu, oyunculuğu harikadır.
Gulsen bubikoglu hih iste bu.bakjn kadinsj yuz hattina ornek.alin bombeli genis,dudak burun mesafesi kisa onun da.ust goz kapagi da yagli.kadinsiligin dibi o kadin

Gulsen bubikoglu hih iste bu.bakjn kadinsj yuz hattina ornek.alin bombeli genis,dudak burun mesafesi kisa onun da.ust goz kapagi da yagli.kadinsiligin dibi o kadin
Çok kadınsı ya, her bir hücresini saysam matematiğim yetmez. Mesela beni kimse çözemez. Ben şekilden şekile giriyorum. Masum, çekici, kadınsı, çirkin, güzel herşeyi barınıyorum. Şeytan görünümlü melek derler çok değişik yüz şeklim var.

Valla çok merak ettim sizi.

Hangi arkadaş diger arkadasina çirkinsin diyebilir ki. Ayrica milletin guzel olmasının bana ne yarari var.

Imza: guzel olmayan ama bu umrunda da olmayan bir dost.

Ayrica konuştuğun konular sadece bunlardan ibaretse seninle kahve içmeye bile gitmeyi tercih etmezdim. Cok bunaltıcı, bir yere kadar cekiliyor.

Konun icin bir makyaj kursuna gidip kusur sandiklarini kamufle edebilirsin.Malum sadece erkek bakışı odakli olduğun icin, evlenecek birini bulduktan sonra onemli degil.

Hangi arkadaş diger arkadasina çirkinsin diyebilir ki. Ayrica milletin guzel olmasının bana ne yarari var.

Imza: guzel olmayan ama bu umrunda da olmayan bir dost.

Ayrica konuştuğun konular sadece bunlardan ibaretse seninle kahve içmeye bile gitmeyi tercih etmezdim. Cok bunaltıcı, bir yere kadar cekiliyor.

Konun icin bir makyaj kursuna gidip kusur sandiklarini kamufle edebilirsin.Malum sadece erkek bakışı odakli olduğun icin, evlenecek birini bulduktan sonra onemli degil.
Kk da atomu mu parcalayalim isterdin dost üye😎

Ayrica nurun guzel ciktigi bu resimde dudak burun mesafesi kisa cikmis ve alni genis cikmis.bak anlatabildim umarim.
Yoo her zaman ki hali siz kendinizi buna inanırmışsınız,bu sizin saydiklarinizla cekiciligin,seksiligin alakası yok eli yüzü normal özgüvenli kendini seven her kadın seksi cekicidir.

Kk da atomu mu parcalayalim isterdin dost üye😎
Atomu parçalamak kolay is degil. Bilim adamlarina guzel insanlardan cok cok daha fazla saygım var.

...ama sen su fikirlerini parcala hatta sonra da bilincaltindaki cop kutusuna at. O guzel, bu degil, su kadınsı, bu erkeksi, 11 cm, 5cm...

Atomu parçalamak kolay is degil. Bilim adamlarina guzel insanlardan cok cok daha fazla saygım var.

...ama sen su fikirlerini parcala hatta sonra da bilincaltindaki cop kutusuna at. O guzel, bu degil, su kadınsı, bu erkeksi, 11 cm, 5cm...
Bana da saygu duy o zaman yazdiklarim gayet bilimsel aslinda.ha kimjn ne isine yarar tartisilir 😂gercek hayatimda gayet bilimsel bi insanim merak etme👍

Yoo her zaman ki hali siz kendinizi buna inanırmışsınız,bu sizin saydiklarinizla cekiciligin,seksiligin alakası yok eli yüzü normal özgüvenli kendini seven her kadın seksi cekicidir.
O reskmde dudak burun mesafesi kisa.uat goz kapagi normalde belirgin ama fotoda o aralik da kisa.her fotoda cekici cikmauiz neden bu aslinda dogru aci dogru isik ve makyaj gerekir.o gotoda dogru islemler vat.otansal bakmadigin icin fatkedemiyorsun.

Nur fettahoglunun siyah sacli ela gozlusunu dusunun.kadin vekici ama buyuleyici degil bi beren degil yani hep yardimci rol olavak o sebeple.basrol olamaz.niye o mesafelerden vekici degil.yani elbette cekici ama buyuleyici degil.bilmem anlayaboldim mi?hic ilk tercih olmayacak tipki benkm gibi.hep once baskalari ilk tercik niye burun dudak meaafem uzun😂😂😂😂goz ustu yagim az.sirf bunlari duzeltse nur basrol olacak haberi yok😅😅😅😅
Valla başrol falan olmayacaksanız sorun yok bence

Nur fettahoğlunun dudak burun mesafesi değil bence rahatsız edici olan nokta. Tamamen burun şekli. Burun delikleri cok büyük kadıncagızın

Back
X