Megerse ben mutsuzmusum hersey icinde kalmis depresyondaymisim...

Biraz daha dusunmuyorum tedavi cunku gercekten cok pahali burda on on bes bin dolarlar :KK43: insallah kendiliginden olur.. ben ve benim gibi bekleyenler icin dogumda dua et nolur. Hamilelerin duasi kabul olurmus :dua:
Hep ediyorum hep cunku benim cevremdede var bu skntilari yasayanlar.. ayni yollardan bende gectim o yuzden cok iyi anliyorum sizi

Merhaba..
Olmasını beklemekle zaman geçiyor. Burada da sağlık sigortası karşılamıyor tüp bebeği. Ve rakam da burada ilaclarla birlikte 1800 doları geçiyor. Maddi manevi zor oluyor gercekten. Ama en azindan ana tetkiklerinizi yaptıysanız? Bi sorun varsa görmüş olur tedaviye başlamış olursunuz.
Allah gönlünüze göre versin bi bebiş.
Amin Allah herkesin gonlune gore versin. 1800 dolar faturayi sadece ultrasound icin cikardilar eylul ayinda girdim biraz agrim vardi kist varmis doktor dedi kendi kendine gecer hamile kalmaya engel degil. Tedavi icin daha erken oldugunu dusunuyorum bide on bes bin dolar falan burda tup bebek :(

genelde hamile kalamayan bayanlar kafaya takmayı bıraktıkları süreçte hamile kalıyor birde bunu deneyin
Herkes oyle diyo cok goruyorum burdada hic beklemedigim ay hamile kaldim diye ama cok zor bence aklindan cikarmak help dusunuyorum malesef :(

Bazen bebeğin olmaması bebeğin olmasından daha hayırlı olabiliyor, bu ince noktayı biz göremiyoruz. Şimdi siz aslında mutsuz olduğunuzu gördünüz ve bebeğe bağlıyorsunuz ama ben bebek yüzünden olduğunu sanmıyorum. Aslında sorunlarınızı bebekle kapatmak istiyorsunuz gibi geldi, sanki ona bağlanmakla her şeyi çözeceğinizi sanıyorsunuz. Fakat bu işler öyle olmuyor. Bizler önce her konuda anneliğe hazır olmalıyız ondan sonra bebek istemeliyiz. Çünkü bir çocuk sevgi ortamında büyümeli, psikolojisi bozuk içinde bir şeyler kalmış bir anneyle değil.
O yüzden önce bir psikoloğa gidin ya da içinizde yaşamadığınız sizi üzen şeyleri yazın ve onları çözün, sonra da hayırlısıysa zaten bebek olur.
Belki içinizdeki sorunları çözerseniz bebek olmadığı için çok da üzülmezsiniz.
Benim 5 yıl evladım olmadı ama ben bunu dert etmiyordum çok fazla, Yeri gelince elbet üzülüyordum fakat hayırlısıysa olsun yoksa olmasın diye dua ediyordum. Ama zamanımı da boş geçirmiyordum, mutlu huzurlu ve içimde hiçbir şey kalmadan geçiriyordum. Ve çok şükür hiç beklemediğim bir anda geldi bebeğim. Yani aslında ne kadar tevekkül ederseniz o kadar daha mutlu oluyorsunuz ve farkına varıyorsunuz her şeyin.
Yerden göğe haklısınız ne doğru yazmışsınız. ..tevekkül güç. ...

teyzemin çocugu 15 sene olmadı çok zengin biriyle evli kaynanası teyzemle yaşıyordu ve teyzemi hizmetçi gibi 15 sene kaynanası kullandı. teyzem hep sabretti çok inançlı melek gibi biridir tanıdığım en iyi kalpli insandır çocuk olursa kaynanası ben evden gidicem dedi ihtimal vermiyordular 4 kere tüp bebek denedi olmadı diye eniştemde çok egolu hiç teyzemin layıgı değil ve teyzem hamile kaldı çocugu oldu şuan iki çocugu var tüp bebekle oldu ikiside ama teyzem bu seferinde çocuklarından çekiyor huyları hep babasının tarafına çekmiş kaynanasından kurtuldu ama çocukları çok egolu çok huysuz gıcık tipler teyzeme çok üzülüyorum bu yüzden yani demem o ki inş çocugun olur ama hayırlı iyi kalpli evlatların olsun inş.

teyzemin çocugu 15 sene olmadı çok zengin biriyle evli kaynanası teyzemle yaşıyordu ve teyzemi hizmetçi gibi 15 sene kaynanası kullandı. teyzem hep sabretti çok inançlı melek gibi biridir tanıdığım en iyi kalpli insandır çocuk olursa kaynanası ben evden gidicem dedi ihtimal vermiyordular 4 kere tüp bebek denedi olmadı diye eniştemde çok egolu hiç teyzemin layıgı değil ve teyzem hamile kaldı çocugu oldu şuan iki çocugu var tüp bebekle oldu ikiside ama teyzem bu seferinde çocuklarından çekiyor huyları hep babasının tarafına çekmiş kaynanasından kurtuldu ama çocukları çok egolu çok huysuz gıcık tipler teyzeme çok üzülüyorum bu yüzden yani demem o ki inş çocugun olur ama hayırlı iyi kalpli evlatların olsun inş.
Ya mutlu son beklemistim okumaya baslayinca :( uzuldum gercekten Allah sabirversin teyzenize cocuklari kucukmu degisir daha huylari. Hep hayirlisi icin dua ediyorum bende hayirsiz olacaksa olmasinda diyorum ama insan yinede hemencecik olsun istiyor..

hayat inişli çıkışlı bir yol her şey her zaman güzel olmaz çocukları küçük ama huyları değişmez çünkü babasının tarafındaki gibi huylar ama yinede şükrediyor hiç isyan etmez çok iyi kalplidir çok fedakar tatlı dilli güleryüzlü teyzem var hiç annnemden ayırmam bu hayattaki en iyi dostumdur bizi kendi çocuklarından bile çok sever ama sınav dünyası onun sınavıda çocukları ve kocasının tarafı yinede mutlu teyzem depresyon gibi durumu yok küçük şeylerden mutlu oluyor bence takmayın oluruna bırakın her şey Allahın izniyle olur olmasada Rabbim en iyisi hayırlısını bilir hakkınızda hayırlısı böyleymiş diye düşünün.

hayat inişli çıkışlı bir yol her şey her zaman güzel olmaz çocukları küçük ama huyları değişmez çünkü babasının tarafındaki gibi huylar ama yinede şükrediyor hiç isyan etmez çok iyi kalplidir çok fedakar tatlı dilli güleryüzlü teyzem var hiç annnemden ayırmam bu hayattaki en iyi dostumdur bizi kendi çocuklarından bile çok sever ama sınav dünyası onun sınavıda çocukları ve kocasının tarafı yinede mutlu teyzem depresyon gibi durumu yok küçük şeylerden mutlu oluyor bence takmayın oluruna bırakın her şey Allahın izniyle olur olmasada Rabbim en iyisi hayırlısını bilir hakkınızda hayırlısı böyleymiş diye düşünün.
Kucuk seylerle mutlu olabilen insanlara hayranim onlardan biri olmak isterdim.. bendeyse hep boyle bi mutsuzluk umutsuzluk hali.. gercekten yapi meselesi sanirim.. Allah hepimiz hakkinda hayirlisini versin :dua:

bende bir dönem depresyon geçirdim atanamadığım için ve aşk acısı yanında sonra bıraktım oluruna yaşamam gerek dedim bu acıları kabullendim dua ederken dualarım kabul olsun diye dua etmedim sadece Rabbime yakın olayım diye düşündüm ne olursa olsun çektiğim üzüntüleri kabullendim çevremdeki insanların dediklerini kabullendim sonra baktım ki depresyonum geçmiş taktığım iş konusu boş birşeymiş sağlık olsun diye düşündüm Aşk konusundada hayırlısı böyleymiş diye düşünüyorum hiç değmezmiş depresyona diyorum Rabbim bütün kapıları kapatsada ondan gelen her şey güzel şu günlerimin kıymetini daha iyi anladım

bende bir dönem depresyon geçirdim atanamadığım için ve aşk acısı yanında sonra bıraktım oluruna yaşamam gerek dedim bu acıları kabullendim dua ederken dualarım kabul olsun diye dua etmedim sadece Rabbime yakın olayım diye düşündüm ne olursa olsun çektiğim üzüntüleri kabullendim çevremdeki insanların dediklerini kabullendim sonra baktım ki depresyonum geçmiş taktığım iş konusu boş birşeymiş sağlık olsun diye düşündüm Aşk konusundada hayırlısı böyleymiş diye düşünüyorum hiç değmezmiş depresyona diyorum Rabbim bütün kapıları kapatsada ondan gelen her şey güzel şu günlerimin kıymetini daha iyi anladım
Insallah bende ilerde bosa uzulmusum derim ama suan saglikli dusunemiyorum sanirim :(

Back
X