Yooooooooooook arkadaşım, sen haklısın... İster sLm verir ister vermez, gırtlak mı sıkıLır bunun için. Belli ki o arkadaş yanına çanta arıyor ama sen biraz afiLLi davranmışsın, pierre cardin cantasi gibi oLmuşsun, pahalı ve kaLiteli.. sengözlerimebaksanab Kız arkadasinin sana bu sekiLde konusmaya hakkı yok, sonucta sen aiLeye bagLi birisin, sz dinLiyorsun ama o biraz daha rahat tavırLar icersinde.. Ha tamam sinemanin keyfi akşam cıkar evet, ama buna giden var gidemeyen var, ya topLuma uyacaksın ya da yaLnız takıLacaksın...
sonuna kadar haklısın canımm..
o kim ki senden bu sekılde hürmet ve saygı beklıyor..
senden sorumlu olan bır baban var ve bellı kı zaman gercekten kötü,gec saatte dısarıda olmanı ıstemıyor haklı olarak..
bence böle ınsanlardan uzak dur canımcım..
sen gayet guzel gelemeyecegını nedenlerınle sölemıssın,ınsan olana bır kere sölenır..
egosunu senın uzerınde tatmin etmeye calısıyor galıba..
Arkadas dedigin kisi karsindakinin durumunu düsünür....anlayisla karsilar...hosgörülü olur...hatta onun düsünemedigi olumsuzlugu ona izah eder...
Senin babanla taritsabilecegini biliyor...sen gec vakite kadar kalmak istesen bile arkadasin dedigin insan sana...Hayir arkadasim babanla kavga edersin daha erken bir seansa gidelim demesi lazim...
Benim arkadaslik anlayisim budurBunun disinda olan insanlara arkadasim sifatini yakistirmam zaten
Ally, çöp kutusu lazımsa bende bol....
(Amma sigara içmişsiniz bu topikte ,göz gözü görmüyo dumandan)
Sen haklısın canım...Arkadaş dediğin arkadaşını düşünür zor durumda bırakmaz ve zoraki bir fedakarlıkta bulunmasını da beklemez kanımca yerimseniben
(Amma sigara içmişsiniz bu topikte ,göz gözü görmüyo dumandan)[/B]
efkar bastı bea sefamcım, napak işte sigaraya gömdüm kendimi :lepi: gel sen de yak bi deneeee.. ııııı:::::::::ı~~~~
Ally, benimki bak taa yurt dısından gelmedir, içine attıgın an sonsuz boşluğa gidip cıkamamak üzere olan bir özelligi bulunmakta, sonsuz cöpLük koydum adını....sositososito
Allah sabır versin böyle insanlarla ugrasmak zorunda olanlara vallaii..
zamanında o çöplüğe o kadar ummadığım kişileri attımki... insanları kaybetmemekten yanayım hep ama birazda insanlar beni anlasın istiyorum çok mu şey istiyorumbu sadece onlardan biri bardağı taşıran kişi bak yine yakacam cigarayı
Fazla tölerans saglanacak kişi var kişi var yani. Buna değecek insanLarı seçmeLisin. Herkes buna layık oLamayabiliyor.
bende ona karşı töleransın t si kalmadı artık... az olsun öz olsun arkadaşım napıyım... değil mi kaydirigubbakcemile5
demek ki napcekmişiz,takmicekmişizzzz..
napcekmişizzz,sallicekmişizzzz....kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?