arkadaşlar benimki büyük bi dert değil ama canım çok sıkıldı benneyaptımki neyse konuya giriyim benim 2 ay önce tanıştığım bi arkadaşım var bu kız bana demiştiki ben msnde kimseye önce yazmam huyum böyle falan demişti bende ona yaptığının saçma ve yanlış olduğunu söyledim sonra bigün konuşuyoruz msnde bana yarın sinemaya gidelim dedi bende müsait değilim dedim sonra ısrar edince bende tamam dedim bu arada benim babam akşam evde olmazsam kızıyo yüz tane soru soruyo nerdeydin kimleydin diye zaten onada bişey anlatamıyorum polemiğe girmek istemiyorum arkadaşımda sabaha doğru yatan bi insan ve bana 16.30 seansına gidelim dedi ben 16.30 seansına gitsem zaten 2 saat film bide yol derken akşam evde olcaktım zaten babamda erken geliyo neyse bunu söyledim oda bana tafra yaptı ilerleyen günlerde bu msne girdi bana bi slm bile vermedi bende ona vermedim slm birbuçuk ay boyunca dün gece gece kalkmış bana diyoki ben haklı olduğum halde ilk ben yazdım konuşmuyosan beni sil nasıl bi egon var senin kendinibeğenmişsin megolamansın diyo bana o benim büyüğüm diye ilk benim yazmam lazımmış ben ona başından demiştim erken bi seans varsa gideriz diye hala diyo gelcem dedin gelmedin diyo o benim için bigece erken kalkıp 13.30daki seansa gelmiyo benden eve geç kalıp babamla yüzgöz olmak gibi bi fedakarlık bekliyo o kadar açıklama yaptım özür diledim bide üstüne yokk sakız gibi uzattı :sm_confused: sizce kim haklı siz msnde size bi Allahın slm ını vermeyen birine selam verir misiniz asıl kendinibeğenmiş kim ben mi anlatamıyorum kendimi anlamadım ki
hep fedakarlık yapan benmi olmalıyım insanları pohpohlamak zorunda mıyım