Megoloman,yüksek ego,kendini beğenmiş!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ally

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
2.467
391
688
İzmir
arkadaşlar benimki büyük bi dert değil ama canım çok sıkıldı benneyaptımki neyse konuya giriyim benim 2 ay önce tanıştığım bi arkadaşım var bu kız bana demiştiki ben msnde kimseye önce yazmam huyum böyle falan demişti bende ona yaptığının saçma ve yanlış olduğunu söyledim sonra bigün konuşuyoruz msnde bana yarın sinemaya gidelim dedi bende müsait değilim dedim sonra ısrar edince bende tamam dedim bu arada benim babam akşam evde olmazsam kızıyo yüz tane soru soruyo nerdeydin kimleydin diye zaten onada bişey anlatamıyorum polemiğe girmek istemiyorum arkadaşımda sabaha doğru yatan bi insan ve bana 16.30 seansına gidelim dedi ben 16.30 seansına gitsem zaten 2 saat film bide yol derken akşam evde olcaktım zaten babamda erken geliyo neyse bunu söyledim oda bana tafra yaptı ilerleyen günlerde bu msne girdi bana bi slm bile vermedi bende ona vermedim slm birbuçuk ay boyunca dün gece gece kalkmış bana diyoki ben haklı olduğum halde ilk ben yazdım konuşmuyosan beni sil nasıl bi egon var senin kendinibeğenmişsin megolamansın diyo bana o benim büyüğüm diye ilk benim yazmam lazımmış ben ona başından demiştim erken bi seans varsa gideriz diye hala diyo gelcem dedin gelmedin diyo o benim için bigece erken kalkıp 13.30daki seansa gelmiyo benden eve geç kalıp babamla yüzgöz olmak gibi bi fedakarlık bekliyo o kadar açıklama yaptım özür diledim bide üstüne yokk sakız gibi uzattı :sm_confused: sizce kim haklı siz msnde size bi Allahın slm ını vermeyen birine selam verir misiniz asıl kendinibeğenmiş kim ben mi anlatamıyorum kendimi anlamadım ki :delphin: hep fedakarlık yapan benmi olmalıyım insanları pohpohlamak zorunda mıyım :delphin:

Yooooooooooook arkadaşım, sen haklısın... İster sLm verir ister vermez, gırtlak mı sıkıLır bunun için. Belli ki o arkadaş yanına çanta arıyor ama sen biraz afiLLi davranmışsın, pierre cardin cantasi gibi oLmuşsun, pahalı ve kaLiteli.. sengözlerimebaksanab Kız arkadasinin sana bu sekiLde konusmaya hakkı yok, sonucta sen aiLeye bagLi birisin, sz dinLiyorsun ama o biraz daha rahat tavırLar icersinde.. Ha tamam sinemanin keyfi akşam cıkar evet, ama buna giden var gidemeyen var, ya topLuma uyacaksın ya da yaLnız takıLacaksın...:delphin:

Yooooooooooook arkadaşım, sen haklısın... İster sLm verir ister vermez, gırtlak mı sıkıLır bunun için. Belli ki o arkadaş yanına çanta arıyor ama sen biraz afiLLi davranmışsın, pierre cardin cantasi gibi oLmuşsun, pahalı ve kaLiteli.. sengözlerimebaksanab Kız arkadasinin sana bu sekiLde konusmaya hakkı yok, sonucta sen aiLeye bagLi birisin, sz dinLiyorsun ama o biraz daha rahat tavırLar icersinde.. Ha tamam sinemanin keyfi akşam cıkar evet, ama buna giden var gidemeyen var, ya topLuma uyacaksın ya da yaLnız takıLacaksın...:delphin:

sağol canım :1hug: o bana dese böyle böyle eve geç kalamam ben anlayış gösteririm hiç uzatmam konuyu ama anlamak ya işine gelmedi yada gerçekten anlayamadı...

sonuna kadar haklısın canımm..
o kim ki senden bu sekılde hürmet ve saygı beklıyor..
senden sorumlu olan bır baban var ve bellı kı zaman gercekten kötü,gec saatte dısarıda olmanı ıstemıyor haklı olarak..
bence böle ınsanlardan uzak dur canımcım..
sen gayet guzel gelemeyecegını nedenlerınle sölemıssın,ınsan olana bır kere sölenır..
egosunu senın uzerınde tatmin etmeye calısıyor galıba..

Ne kadar gereksiz biri olduğu besbelli zaten msninde olsa ne olacak olmasa ne olacak senin aile hayatınmı önemli onun uyku keyfimi güzelcim msn de büyüklere küçükler selam vermeli lafına katıla katıla güldüm ne sanıyor kendini komik geldi bana arkadaşlıklarda karşılıklı fedakarlıklar olur ayrıca başını ağrıtacak biri arkadaş değildir.Bak canın sıkılmış buna bile gerek yok eğer dost olabilecek biri bunu yapsaydı üzülebilirdin.Ama geçmişinizi bilmememe rağmen böyle biriyle önemli paylaşımlarda olmamıştır.
Hayat kimse için kendini sıkmayacak kadar kısa çok daha iyi insanlarla karşılaşman dileği ile...

Arkadas dedigin kisi karsindakinin durumunu düsünür....anlayisla karsilar...hosgörülü olur...hatta onun düsünemedigi olumsuzlugu ona izah eder...:delphin:

Senin babanla taritsabilecegini biliyor...sen gec vakite kadar kalmak istesen bile arkadasin dedigin insan sana...Hayir arkadasim babanla kavga edersin daha erken bir seansa gidelim demesi lazim...:delphin:

Benim arkadaslik anlayisim budur:kahve: Bunun disinda olan insanlara arkadasim sifatini yakistirmam zaten:delphin:

sonuna kadar haklısın canımm..
o kim ki senden bu sekılde hürmet ve saygı beklıyor..
senden sorumlu olan bır baban var ve bellı kı zaman gercekten kötü,gec saatte dısarıda olmanı ıstemıyor haklı olarak..
bence böle ınsanlardan uzak dur canımcım..
sen gayet guzel gelemeyecegını nedenlerınle sölemıssın,ınsan olana bır kere sölenır..
egosunu senın uzerınde tatmin etmeye calısıyor galıba..

onun ailesi daha serbest bıraktığı için benim anlattıklarımı anlayamıyo galiba ama kendisinin ne kadar egoist olduğunu gösterdi aslında ilk ben yazdım diyip durdu

Arkadas dedigin kisi karsindakinin durumunu düsünür....anlayisla karsilar...hosgörülü olur...hatta onun düsünemedigi olumsuzlugu ona izah eder...:delphin:

Senin babanla taritsabilecegini biliyor...sen gec vakite kadar kalmak istesen bile arkadasin dedigin insan sana...Hayir arkadasim babanla kavga edersin daha erken bir seansa gidelim demesi lazim...:delphin:

Benim arkadaslik anlayisim budur:kahve: Bunun disinda olan insanlara arkadasim sifatini yakistirmam zaten:delphin:

haklısın... beni anlamak istemeyen vede anlamayan biriyle nereye kadar uğraşabilirim ki zaten :delphin:

salla gitsin....

insan,kendini yanında iyi hissettiği insanlarla arkadaşlık yapar...o da sen de birbirinize arkadaşlık için uygun değilsin demek ki..o nazını çeken, onun dediği saatte onunla gelecek bir arkadaş arıyor,sen de seni anlayacak birini arıyorsun...

(Amma sigara içmişsiniz bu topikte ,göz gözü görmüyo dumandan :kahve:)

Sen haklısın canım...Arkadaş dediğin arkadaşını düşünür zor durumda bırakmaz ve zoraki bir fedakarlıkta bulunmasını da beklemez kanımca yerimseniben

(Amma sigara içmişsiniz bu topikte ,göz gözü görmüyo dumandan :kahve:)

Sen haklısın canım...Arkadaş dediğin arkadaşını düşünür zor durumda bırakmaz ve zoraki bir fedakarlıkta bulunmasını da beklemez kanımca yerimseniben

efkar bastı bea sefamcım, napak işte sigaraya gömdüm kendimi :lepi: gel sen de yak bi deneeee.. ııııı:::::::::ı~~~~

Ally, benimki bak taa yurt dısından gelmedir, içine attıgın an sonsuz boşluğa gidip cıkamamak üzere olan bir özelligi bulunmakta, sonsuz cöpLük koydum adını....sositososito

Allah sabır versin böyle insanlarla ugrasmak zorunda olanlara vallaii..

efkar bastı bea sefamcım, napak işte sigaraya gömdüm kendimi :lepi: gel sen de yak bi deneeee.. ııııı:::::::::ı~~~~

Ally, benimki bak taa yurt dısından gelmedir, içine attıgın an sonsuz boşluğa gidip cıkamamak üzere olan bir özelligi bulunmakta, sonsuz cöpLük koydum adını....sositososito

Allah sabır versin böyle insanlarla ugrasmak zorunda olanlara vallaii..

zamanında o çöplüğe o kadar ummadığım kişileri attımki... insanları kaybetmemekten yanayım hep ama birazda insanlar beni anlasın istiyorum çok mu şey istiyorum:( bu sadece onlardan biri bardağı taşıran kişi bak yine yakacam cigarayı :delphin:

zamanında o çöplüğe o kadar ummadığım kişileri attımki... insanları kaybetmemekten yanayım hep ama birazda insanlar beni anlasın istiyorum çok mu şey istiyorum:( bu sadece onlardan biri bardağı taşıran kişi bak yine yakacam cigarayı :delphin:

Fazla tölerans saglanacak kişi var kişi var yani. Buna değecek insanLarı seçmeLisin. Herkes buna layık oLamayabiliyor.

Fazla tölerans saglanacak kişi var kişi var yani. Buna değecek insanLarı seçmeLisin. Herkes buna layık oLamayabiliyor.

bende ona karşı töleransın t si kalmadı artık... az olsun öz olsun arkadaşım napıyım... değil mi kaydirigubbakcemile5

demek ki napcekmişiz,takmicekmişizzzz..
napcekmişizzz,sallicekmişizzzz....
kaydirigubbakcemile2

sağol canım ya güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
yorum yapan herkese çok teşekkürler a.s. sallıycam bende napıyım kaydirigubbakcemile2

Back
X